ozkan kardesım ole zaibaz dan gm hack ile bana muabbet yapma yapamazsan aklini alirim onu da bil.tamam dewam sze basarilar..
quote:
Orjinalden alıntı: BYBLIZZARD
evet bahadir mukemmel yapmissin harbi :D ingilizcemi server yoksa ispanyolcami?hadi olmadi sitede resetler kullanilmiyor oda olmadi hazir site ÇALMIŞSIN.ben sitemi kendim yazdim merak etme senle sidik yarisi yapmam benim yasim 21 sen daha bebesin.bir fırın ekmek ye tamam ozman anca yetisirsin.
benim yaşımda 24 , sende bebesin
(eğer senin mantık ile iş yürütürsek , yaşa bakmaz bu işler) cocuk 15 yaşında üni bitiriyor ve seni parmagında oynatır , ama bebe dimi ? cahillik kötüdür
reset asp koy bakam bide stats add gelip o serverı başına yıkarım bunuda bil
dandik serverınında burda reklamını yapma
KageBunshinNoJutsu abi sana tşekkür ediyor ve katılıyorum.Türkiye senin gibi insanlarla ayakta duruyor
yaa servere exp felan gibi adam kazanacaksanız hiç kazanmayın.
cok komiksin kage saol :D guluorm sana senn gibi adamlar la bu server lar cok ayakta durur
Mu oynamayı bırakalı çok oldu , siz half life , mario , Gta2 ve evinizde 56K bağlantı varken ben server kurumuyla uğraşiodum....
fakat sonradan anladımki hayatım yavaş yavaş bitiyor... zamanı geldiğinde sizde pişman olcaksınız
hayatı bütün zevkleriyle yaşa dostum internet bağlantısının ne önemi var önemli olan insanlık