arkadaşlar 13.5 yaımda muay thaiye başladım 2 kere maçlara gidicektim gitmedim şu anda 15 yaşındayım 3-4 ay sonra türkiye şampiyonasına gidicem şu anda salonda yaşıtlarımdan ve kendimden 1 yaş büyüklerden en sağlam benim hepsini alıyorum allah izin verirse milli takıma girmek istiyorum türkiye şampiyonasında 1 ci mi olmam gerek girebilmek için nasıl olduğunu bilen varsa anlatırsa teşekür edeerim şimdiden
Mart'da yapılan Türkiye MuayThai şampiyonası katıldım 2.eleme kaybettim dediğin gibi 1. olanı milli takım kampına alıyorlar ve Dünya şampiyonasına hazırlıyorlarki o kamp bay sürüyor Mart beri hala devam ediyor kamp.
İlla birincimi olmak gerek bide başlama yaşım geçmi kalmışım yani ççok çalışssam büyünce girebilirmiyim
xxmuaythaixxX
kullanıcısına yanıt
Bildiğim kadarıyla 1.olmalısın ne kadar erken başlarsan o kadar iyi yani fena değil yaşın,olabildiğince ring çıkıp maç yap heyecanını yenersin ki o da çok lazım oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme