Şimdi Ara

Muayene Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

19.03.2015 tarihinde 2003 Clio Hb privilege clio aldım, araç biraz süslü durumda (Xenon far ve sisler, Ön hariç camlar film, Arkada arabanın altında çakar var frene bastığında tık tık yanıp sönüyor. Birde kumandalı egzoz var vanalı olanlardan değil Golf-Jetta anahtarına takmışlar aleti kapı açma tuşuna basınca egzoz açılıyor kapatınca kapanıyor.)

Bu arada egzosun herhangi çıkışı yok, kafamı denir artık arkada öyle herhangi kafa yok araçta, egzos da kapalı kullanıyorum,normal sesiyle egzoz olduğuda belli olmuyor.

Adamın biri 150 liraya ben bunların hepsini söker muayene yaptırır, herşeyini de geri takar getiririm dedi. Benim motor ustasının kardeşi bu adam.

Araçta bunların dışında tavanında siyah carbon var ve emin olmamakla birlikte sanırım yaylar kesik,

biliyorum tüm bunları kafanız da düşününce araç apaçi arabası gibi kalıyor ama dışarıdan öyle gözüken bir araçta değil, polisler çevirmeye bile almıyor çoğu zaman.

Xenon farları sisleri ve tavandaki kaplamayı söktürsem, diğerleri yüzünden muayeneden kalır mı?(Cam filmi,Arkadaki çakar ve yaylar kalacak.)

NOT: Aracımda Servis ve Airbag ışığı yanıyor , Muayenede bakıyorlar mı bunlara? LPG'den dolayı bazı marka araçlarda bu ışıklar yanık kalıyor diye biliyorum.

Şimdiden efendi gibi cevap veren kardeşlerime ve abilerime teşekkür ederim.

• lpgden dolayı aırbag lambası yanmaz kardeş fişi falan çıkmış olabilir. cam filminden hafif kusurlu geçersin diğerlerine bişey diyemem modifiyeden pek anlamam.
  • Servis ışığı kolay sönüyor reno forumunda bilirler kontak yarı açıkken birkaçkere pedala basılıyordu unuttum, airbag lpg ile alakalı değil arızalı yada açılmıştır daha önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tecil hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Araç Muayenesi Hakkında
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.