Bildirim
Ehliyet yenileme hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eski kimliği bile almadılar benden.
kimlik yenilemede normalde eskisini alıp imha ediyorlar ve geçici kimlik belgesi veriyorlardı A4 kağıda çıktı alıp. -
sağlık ocagından rapor alıyorsun, 1 adet fotograf
Ehliyet için internetten randevu alıyorsun
Bankaya ehliyet için 15 tl ödüyorsun.
Randevu günün geldiğinde , 1 adet biyometrik fotograf, saglık raporunu alıp gidiyorsun.
Yeni nufus kartını çıkarttıysan, fotografada gerek yok ama sen yanında götür.
Ehliyet 1 hafta içinde geliyor.
Sana geçici ehliyet belgesi veriyor a4 kagıdına hepsi bu..
Eski kimliği delip sana tekrar veriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 16 Eylül 2019; 20:21:50 > -
Eyvallah sağol bilgi için -
yeni değiştirdim geçici kimlik belgesi veriyorlar -
Bende yeni tip otomobil ehliyeti vardı. Motosiklet ehliyetini almaya gittiğimde eskisini delgeçle delip geçici ehliyet kağıdı vermişlerdi. -
Sağlık ocakları rapor vermiyor . Göz muayenesi yapamayız dediler.
75 Liraya mecbur özel hastane'den aldık. -
Bende öyle yapıcam aile hekimi biraz gıcık biri -
Eski ehliyetine delgeçle delik açıp sana geri veriyorlar zaten 1 hafta içinde yenisi geliyor. Ehliyet için geçici ehliyet vermediler. Delik ehliyetle gezdim. Ehliyeti gösterecek bir durumla karşılaşmadım. Sadece kimlik için geçici bir belge veriyorlar. -
15 TL eski ehliyeti yeni ile değiştirmek için. Yeni ehliyeti yenilemek istediğinde (süre dolması, evlilik sebebi ile soyadı değişmesi vs.) 150-160 lira gibi bir fiyatı var.quote:
Orijinalden alıntı: leon_312
sağlık ocagından rapor alıyorsun, 1 adet fotograf
Ehliyet için internetten randevu alıyorsun
Bankaya ehliyet için 15 tl ödüyorsun.
Randevu günün geldiğinde , 1 adet biyometrik fotograf, saglık raporunu alıp gidiyorsun.
Yeni nufus kartını çıkarttıysan, fotografada gerek yok ama sen yanında götür.
Ehliyet 1 hafta içinde geliyor.
Sana geçici ehliyet belgesi veriyor a4 kagıdına hepsi bu..
Eski kimliği delip sana tekrar veriyorlar.
Ben hanımın ehliyeti değiştirtmedim kimlik numarası var nasıl olsa diye, eski soyadı yazılı. -
Aynen dediğiniz gibi yeni ehliyeti kaybetme vs vs gibi durumlarda tekrar yenisi çıkarılmak istendiğinde 150 civarı para istenmekte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 18 Eylül 2019; 23:59:30 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
eski kimliği bile almadılar benden.
kimlik yenilemede normalde eskisini alıp imha ediyorlar ve geçici kimlik belgesi veriyorlardı A4 kağıda çıktı alıp. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X