Şimdi Ara

Ehliyet yenileme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben yeni tip ehliyet ile ehliyetimi yenilemek istiyorum tescile gidince eski ehliyeti benden alıyorlar mı ? Eğer alıyorlarsa yenisi gelene kadar ben nasıl araba kullanıcam ?

• eski kimliği bile almadılar benden.

kimlik yenilemede normalde eskisini alıp imha ediyorlar ve geçici kimlik belgesi veriyorlardı A4 kağıda çıktı alıp.
  • sağlık ocagından rapor alıyorsun, 1 adet fotograf
    Ehliyet için internetten randevu alıyorsun
    Bankaya ehliyet için 15 tl ödüyorsun.

Randevu günün geldiğinde , 1 adet biyometrik fotograf, saglık raporunu alıp gidiyorsun.

Yeni nufus kartını çıkarttıysan, fotografada gerek yok ama sen yanında götür.

Ehliyet 1 hafta içinde geliyor.

Sana geçici ehliyet belgesi veriyor a4 kagıdına hepsi bu..

Eski kimliği delip sana tekrar veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 16 Eylül 2019; 20:21:50 >
  • leon_312 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağol bilgi için
  • yeni değiştirdim geçici kimlik belgesi veriyorlar
  • Bende yeni tip otomobil ehliyeti vardı. Motosiklet ehliyetini almaya gittiğimde eskisini delgeçle delip geçici ehliyet kağıdı vermişlerdi.
  • Sağlık ocakları rapor vermiyor . Göz muayenesi yapamayız dediler.

75 Liraya mecbur özel hastane'den aldık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pasaport yenileme hakkında
    10 yıl önce açıldı
    EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 22mert kullanıcısına yanıt
    Bende öyle yapıcam aile hekimi biraz gıcık biri
  • Eski ehliyetine delgeçle delik açıp sana geri veriyorlar zaten 1 hafta içinde yenisi geliyor. Ehliyet için geçici ehliyet vermediler. Delik ehliyetle gezdim. Ehliyeti gösterecek bir durumla karşılaşmadım. Sadece kimlik için geçici bir belge veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

sağlık ocagından rapor alıyorsun, 1 adet fotograf
    Ehliyet için internetten randevu alıyorsun
    Bankaya ehliyet için 15 tl ödüyorsun.

Randevu günün geldiğinde , 1 adet biyometrik fotograf, saglık raporunu alıp gidiyorsun.

Yeni nufus kartını çıkarttıysan, fotografada gerek yok ama sen yanında götür.

Ehliyet 1 hafta içinde geliyor.

Sana geçici ehliyet belgesi veriyor a4 kagıdına hepsi bu..

Eski kimliği delip sana tekrar veriyorlar.
    15 TL eski ehliyeti yeni ile değiştirmek için. Yeni ehliyeti yenilemek istediğinde (süre dolması, evlilik sebebi ile soyadı değişmesi vs.) 150-160 lira gibi bir fiyatı var.

Ben hanımın ehliyeti değiştirtmedim kimlik numarası var nasıl olsa diye, eski soyadı yazılı.
  • Aynen dediğiniz gibi yeni ehliyeti kaybetme vs vs gibi durumlarda tekrar yenisi çıkarılmak istendiğinde 150 civarı para istenmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 18 Eylül 2019; 23:59:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.