Bildirim
:::ACİL:YENİ EHLİYET YASASI:::
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
3 kursa sordum kesin dediler -
yeni yasa nasil? ben de yazilcam da.. -
neymiş o yasa -
Yeni yasa nedir -
harbi yeni yasa nedir -
stajyer sürücü olayları olacak diyolar. -
Senelerdir diyorlar ben alirkende diyorlardi arkadas bende oncede alicakken diyorlardi.. Kurslara guvenmemek lazim iyice arastirmak lazim benden tavsiye.. Sonucta cok kisi toplama amacindalar ve o yasa kesin bi bilgi yoksa anca cikar.. -
1 yıl mı 2 yıl mı ne stajer sürücü olacakmış.Belli bir ceza puanını geçince ehliyet verilmeyecekmiş vs. -
5 yıl önce son gruptuk biz stajyerlik konusunda. Demek ki 5 yıldır hep aynı yalan kurslarda. -
Bende yazılacaktım 5-10 gün önce fakat herkese sorduğumda aldığım cevap şöyle olunca vazgeçtim.
"5 senedir aynı olay gündemde fakat tamamen kursların uydurması. İstediğin zaman yazılırsın." diye cevap alınca, bende okul bitimine yazılmaya karar verdim.. -
yarın sınava giriyorum -
ehliyetimi 2003 te almistim o zamanlarda bu yasa vardi bir yürürlüge giremedi. Sürücü kurslarinin isine geliyor heralde -
2010 da girecek diyolar ama girermi bilinmez.
Yeni yasada sınav gene var fakat giripte kazanırsan direksiyon dersinde hem gece hemde gündüz süreceksin. Birde ehliyeti direk vermicekler. belge vericekler 3 sene içinde ceza yemeden durabilirsen ehliyeti alacaksın ama ceza yersen ehliyet alamıcaksın gibi bişey -
Valla her sene bu dedikodu çıkıyor ama kurslara güven olmaz bence... Arkadaşlarinda dediği gibi müşteri çekmek için elinden geleni yaparlar... Zamanında bende kanıyordum az kalsın sürücü kursunun birine :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 23 Ekim 2009; 20:54:52 > -
Cıktımı bu yasa?Balon mu oldu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: NitroWar
3 kursa sordum kesin dediler
kursa sorarsan tabiki evet der adam müşteri kapma peşinde :) -
Geçen hafta yazıldım önce B sonra A2 alıyorum inşallah.12 Ocakta dersler başlıyor. -
peki ocaktan önce ben gittim evrakları verdim ben sordum bana vurur mu diye hayır vurmaz dediler pek inanmadım ama yasa çıksa bile vurur herhalde bana -
"temmuza kadar anca geçer"
istanbul şirinevler kültür sürücü kursu.
Benzer içerikler
- yemek borusunda hap kalması
- kedim ip yuttu
- izmir"de masaj salonu tavsiyesi
- çanaksız uydu alıcısı internetsiz çalışır mı
- aştiden ankamall"a nasıl gidilir
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X