Hocam abartıyorsunuz bütün laptoplarımdan çok emnun kalarak kullandım ilk laptopum 2014de alınmıştı hatta |
Muazzam laptop,muazzam fiyat. Acer Predator Triton 300 2070-16-1TB (3. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar
Bu laptop nasıl sizce?
Alinir mi ?
Fiyatı 12k
Acer Nitro 5 Intel Core i7 10750H 32GB 1TB SSD RTX 2060 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar NH.Q7QEY.003
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsaydım almazdım hocam Msi alpha 15 10.300tl idi incehesap indiriminde indirim kovalayabilirsiniz, 12bin tl bütçe ile Acer nitro serisi almazdım şahsen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erenk53 -- 23 Mart 2021; 0:4:39 > -
ge seriside ısınıyorsa gf65 den dahada şikayetçi olmayayım :) gerçi ben cihazı 65 derecelere çektim ama genel olarak gf serisi ısıyı F tuşarının üstüne direk verdiği için aşırı ısınma hissi veriyor.
-
MSI'ın serin çalışan laptopu yok zaten pek. GE serisinin cpu yani işlemci kısmında çok büyük saçmalık var. Sizde bakarsaniz görürsünüz ki MSI mühendisleri cpu kısmına incecik 2 tane ısı bakir borusu koymuş. Bu sebepten dolayı cpu 98 dereceleri rahatlıkla görüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok güzel fiyata çok iyi laptop almışsınız. başlığı gördükçe içim sızlıyor nasıl kacırdım diye :D
-
Hocam yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum sorularınız varsa yazabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SimsekIndustries
Hocam yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum sorularınız varsa yazabilirsiniz.3dmark ve userbenchmark yapar mısınız? steamda ücretsiz 3dmark userde kendi sitesinden iniyor minnacık bir program
-
Acer larda mux switch olayı var mı? Direkt rtx üzerinden çalışabilir mu? -
Hocam teknoryadan bir ürün alıcağım ve internet yorumlarında fazlasıyla kötülenen bir firma sizin deneyiminiz nasıldı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşlerini yaparlar ve kanunları iyi bilirler. Sıkıntı yok. 2 ürün aldım 2 doa raporu ile iade ettim ikisinde de gerekeni yaptılar.
-
ben yeni bir mağdur olarak yaşadıklarımı bu konuda belirttim. Bulaşmamanızı tavsiye ederim
https://forum.donanimhaber.com/teknorya-bilisimden-uzak-durun--151227891#151228254
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X