En Guzeli Olur... Season 3 Suan Olarak 97d den Bir farkı Yok.. 97d Bari Basın Agrımaz
Arkadaşlar ben arkadaşlarımla serveri test ettiğimde bugların neredeyse yarısını kapattığımı zannediyordum ama yanılmışım.Şimdi çok net goruyorum season 3 teki buglar kapanmayacak kadar çok.Eğer Bu bugları kapatamazsam Bugsuz , St anti cheatli bir 97d server kurmayı düşünüorum sizin düşünceleriniz nelerdir ?
quote:
Orjinalden alıntı: HoRRoR
Arkadaşlar ben arkadaşlarımla serveri test ettiğimde bugların neredeyse yarısını kapattığımı zannediyordum ama yanılmışım.Şimdi çok net goruyorum season 3 teki buglar kapanmayacak kadar çok.Eğer Bu bugları kapatamazsam Bugsuz , St anti cheatli bir 97d server kurmayı düşünüorum sizin düşünceleriniz nelerdir ?
ZaGo lafi ağzımdan almışsın
Bu Gidişle 97 D Yolcusuyuz.. Eski günler Mok lu Fp li Bklar
Uzun Ömürlü olur insallah
Buraya Yazılmamış Galiba Ben Yazayım Beyler Server 97dye Kesin Alarak Çevrildi. Makinanın Gelmesi Bekleniyor 97d Olmasına Bakmayın Hack Felan Olmuyacak Yine 1 Hafta Test Olacak Exp:Max Diğer Özellikleri Şimdilik Bilmiyorum .
way be isim benzerligine bak :D
quote:
Orjinalden alıntı: D4RKM4R3
way be isim benzerligine bak :D
Bilerek Yapmadın Dimi?
tabikide bilerek yaptı
quote:
Orjinalden alıntı: [tATu]
tabikide bilerek yaptı
Bi Şansımı Deneyeyim Demiştim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme