Şimdi Ara

MuDarKNesS Sunucu Açık Server On [Vote Lütfen] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
0
Favori
13.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tartışma salonu değil burası beyler lütfen ya özelden tartışın yada bitirin bu işi konumda tartışma görmek istemiyorum daha fazla
  • DarK-NesS pm attım ilgilenirsen sevinirim..
  • gelen kutumda sana ait bi pm yok birdaha yolla istersen
  • Hayirlisi.
  • Serverın İlk 2 Müziği Tamamlanmıştır
  • server nie offline
  • server online
  • quote:

Orjinalden alıntı: thampic1

server nie offline

Server gene neden offline ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zan35 -- 10 Nisan 2009; 19:07:27 >
  • Biraz Geç Oldu Ama Hayırlı Olsun Konuda Bayaa Hit Var

EDIT: Server Neden Offline ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi کρ[α]ωη -- 10 Nisan 2009; 19:10:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByJ0kér

Biraz Geç Oldu Ama Hayırlı Olsun Konuda Bayaa Hit Var

EDIT: Server Neden Offline ?

Arda evde yok net falan gitmiş olabilir gelsin açılır .

NOT: Server şuana kadar çok güzel devam ediyor ve online sayısı sürekli artıyor. İnşallah böyle devam eder
  • Arkadaşlar sunucu sahibi şuan evde değil ve ttnetten kaynaklanan bir sorundan dolayı net surekli kopmakta modemde usb modem oldugundan makineye baglanıp sunucunu açamamaktayım k.bakmayın en geç 1-2 saate açılır diye tahmin ediyorum
  • e ozman arda ewde olmadıgı zmanlar serwer hep offline olacak :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: eres35

e ozman arda ewde olmadıgı zmanlar serwer hep offline olacak :S

eveT..
    profosyonel kadro
    neyse.. iyi kasmalar
    saygılar... sevgiler...
  • quote:

Hayır normalde net kopmuyordu bu olay bugun için ttnetten kaynaklanan birşey şuan bendede olmakta =)
  • Mu online'ı bıraktım daha ilgilenmiycem diyorum ama böyle kişiler olunca dayanamıyorum
    Alchol senin sorunun ne her server konusuna girdiğinde her post'unda bi serveri kötüleme çabası var
    senle daha önce konuştuk daha önceki postlarını sildin ama gene aynı şekil devam ediyosun
    senin yazdığın postları görünce aklıma kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hep bu laf aklıma geliyor
    Alchol sonkez söylüyorum lütfen bizim konumuza post atma git başka yerlerde post kas!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend© -- 10 Nisan 2009; 20:32:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legend©

Mu online'ı bıraktım daha ilgilenmiycem diyorum ama böyle kişiler olunca dayanamıyorum
    Alchol senin sorunun ne her server konusuna girdiğinde her post'unda bi serveri kötüleme çabası var
    senle daha önce konuştuk daha önceki postlarını sildin ama gene aynı şekil devam ediyosun
    senin yazdığın postları görünce aklıma kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hep bu laf aklıma geliyor
    Alchol sonkez söylüyorum lütfen bizim konumuza post atma git başka yerlerde post kas!!

ALCHOL gibi sorunlu arkadaşları bnm gibi bloklarsan hiç bir sorun kalmaz merak etme

• quote:

Orjinalden alıntı: ALCHOL

quote:

eveT..
    profosyonel kadro
    neyse.. iyi kasmalar
    saygılar... sevgiler...

Bişey demiyim diyorum ama kendimi tutamıyorum . Beğenmiyosan oynama git kaç zamandır ilk edfa böyle bir eksiklik oldu çok biliyosan sen aç herşeyi bilmişlik taslıyorsun lol seni . Dün diyorsun yok ben bırakdım arkadaş kascak falan guildindekiler diyo yalan atıyor o diyo sen nesin ya yok işte ben alchol değilim arkadaşıyım bıraktı o falan çoluk çocuksun. büyüklük taslıyon ya veletsin sen velet başka bir b*k değilsin. Hadi şimdi yol madem oynamıyon neden karışıyorsun?Oynamadığın halde sürekli serverimi klontrol ediyorsun. Kadro zaten Prof. sen aç bir server bakalım 10 online geçebilicek misin ?

• quote:

quote:

eveT..
    profosyonel kadro
    neyse.. iyi kasmalar
    saygılar... sevgiler...

Arkadaşim Engellimisin???
    O Kadrodaki İnsanlar Senin Hic Bir S.k DeN Anlamasken Millete MuOnline Adina Bilgi Veriyordu Ornek:Legend Legendmi ALCHOL mu die bir anket acsam Sonuc Simdiden Belli 1000 Oy Legend 1 oy ALCHOL (ODA KENDİSİ VERMİŞTİR...)KAYBOL BİRDAHADA YAZMA ADAMİN TOPİCİNE....

• quote:

Orjinalden alıntı: c!hat

quote:

quote:

eveT..
    profosyonel kadro
    neyse.. iyi kasmalar
    saygılar... sevgiler...

Arkadaşim Engellimisin???
    O Kadrodaki İnsanlar Senin Hic Bir S.k DeN Anlamasken Millete MuOnline Adina Bilgi Veriyordu Ornek:Legend Legendmi ALCHOL mu die bir anket acsam Sonuc Simdiden Belli 1000 Oy Legend 1 oy ALCHOL (ODA KENDİSİ VERMİŞTİR...)KAYBOL BİRDAHADA YAZMA ADAMİN TOPİCİNE....

Evet Hem Kirlilik hemde saçma yazıyorsun afedersin ama sen o kadrodaki bi kişinin yapabildiğini yapamazken o kadro mu online'ı güzel bir oyun haline getiriyor ALCHOL BENCE TARTIŞMA YARATMA

• adminler torpilmi geçiyo beyler ben bu adama annem babam üstüne yemin ettim msnde edit yapmadığıma ve torpil geçmediğime dair haal konuşuyo yaa en yakın arkadaşlarım bile biliyo torpil geçmedimi sen haal öt boş boş neyse tamam senin dedin gibi olsun yine mutlu ol geçtim torpil geçtim bütünservera sen hariç full set verdim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.