Şimdi Ara

MuDarKNesS Sunucu Açık Server On [Vote Lütfen] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
0
Favori
13.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DarK-NesS

dediğim gibi istek olursa oto res kalkar o sorun değil

eres bak sen hadi aklı başında adamsında alcholun ne oldunu herkez biliyo bana lösemiyim diyip legenda haftaya yanındayım diyen bi insan ki edit yapmadığıma deir yemin ettim arkadaşınada alchole de haklısın kızbana serverı terkette bu adama hak verme lütfen !

İçimden Bir Ses...
    Bu Server Kapanacak DiYor..
    Bu Konu Hakkında Ne Dİyorsun..
    GençLer Boşuna KasmaYın.. 15 Gün Sora Server oLmaYacak
    Sen Git GuiLTY ve Ezo TaYfası iLe iLgiLen

ÇoLuk Çocuk Server AçıYor.. Suç Bizde.. Adam Sanıp oYnuYoruz..[/b

Alchol hacker deilmisin (bana öle diyodun) serveri hackle kapatta bir icraatı nı görelim boş konuşmakla adam olunmuyor serverları kötüleyerek bir yere gelemessin

4 gün kaldı unutma!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend© -- 12 Nisan 2009; 14:43:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 0zan35

quote:

Orjinalden alıntı: ALCHOL

quote:

Orjinalden alıntı: eres35

ardacım playerların sorunlarına yaklasımın cok yanlıs itemlerin res atılınca gittigi wersiyonda oto res olması bikere cok sacma 400 oldugumuzda netimiz gidebilir elek. kesilebilir herhangi sorun nedeniyle dc yiyebiliriz cok basiniz agrir bu buyuk bi sorun benm arkadasım oto.res geldigini bilmiyor sen soyledim diosun sen soylediginde serwerda online olmayabiliriz biz.DH yede yazdım diosun bircok insan dh yi bilmiyor arkadasımın bilmedigi gibi oyuna giriyorum arkadasim ben birakiyorum oyunu diyor hayirdir ne oldu oto.res gelmis haberimiz yok pkclear yapmak icin ciktim itemler gitmis yaziktir bunca emege senden sadece serwerin 5dk geri alinmasini istedik ben birakiyorum oyunu arkadasla birlikte siz guilty we guildinin sorunlarini dinleyin biz onemli diiliz sizin icin zaten boyle sacmalik olmaz kendi forumumuza yazarsınız anlarız tamam suc bizde deriz ztn boyle bi problemle gelmeyiz size serwera girip soylemen yerinede yapilan degisiklikleri yazabilirsiniz ki on oldugumuzda okuyalım..

bu karakteriksiz kişilik oyundayken söyledikleri böyle söyledi..

guildine yazacaktı galiba.. @>> bunu yapamamış.. böyle yazdı ( ss mevcuttur )
    q annelerini bile keserim..
    arkadaş PsYcHo ( Bnm kardeşim ) bu charla duel ( kesişmek ) yapmış.. yaparken bunu guilde yazarken böyle bi hata yapmış ve alldan yazdı.. arkadaş ss aldım admine söyleyecem demiş..

guilty nin cevabı : bir de selam söyle
    adamlar banlanmayacaklarından çok emin..
    kafa karıştırıyor bu laflar..

profeyonel kadro.. ss aşşadadır

VARAN : I
     MuDarKNesS Sunucu Açık Server On [Vote Lütfen]

VARAN : II
     MuDarKNesS Sunucu Açık Server On [Vote Lütfen]

ayrıca..

adam 330 lvl ken ex wiper bown wardi elinde ( +9 ) +9 kanat +9 set ( refli )
    ve adam donate değil diyor.. öyleyse seti kanatı bown'u neden tradeye konmuyor

şimdi.. sizin bilginize sunuyorum..
    gerkirse.. ardayla tüm msn konuşmamı ( sansürsüz ) link olarak atarım

çoluk cocuk server kurar.. arkadaşlarına torpil geçer.. diğer playerler saf saf kasmaya devam eder.. biz editleri kesince.. admine ağlarlar.. speed hack açtı derler.. ee ne de olsa çocuklar..

o server kapancak ( aLcHoLTeaM ) Vs ( Legend TeaM >> AbiLeriniz GeLsin.. )
    hade eyv..

Bir kere arkadaşın falan yoktu o charda senvardın diyaloglarımız hala aklımda hatta sonra gittin archilles in charıyla geldin falan senin konusmalarin ezikler loller vs tarik edici konuşmalarını unutma serveri forumda yerden yere vuruyorsun ama nedense genede bırakamıyorsun . Madem bu kadar kötü neden oynuyorsun ?Ayrıca KonaN da olayda şahittir kesişmeyide sizler başlattınız THOR vs vs .. Tahrik eden kişilerde sizsiniz kıskançlık , çekememek böyle birşey olsa gerek .

NOT : Gece 00.30 ve 13 bağlı oyuncu var 70x bir server. En iyi cevap bu olsa gerek .

Benimde yakındığım tek konu reset attıktan sonra inventorylerimizin silinmesidir onun dışında server bence gayet güzel .

alcholmüsün nesin önce oynamayı öğren şu oyunu fire slash yapiyodum bana o büyününü adı ne gibi bi soru sordun
    guiltye gelince üstündeki setin 2 parçasını ben werdim kanadini basarken yanındadm bnm kanadımıda o basmıştı bow konusuna gelince onu bilmem adminin arkıdır vs. onuda bilmem arda istediğine istediğini verir buna sende bende karışamayız.çünkü zaten serverde parala alınan bişi yok.ister oynarsn ister oynamazsn seni zorlayanda yok.burda polimik yaratma oyundada artistlik yapma herkezi düşmanın olarak karşına alırsın......

• Bomba Bomba Hazir BuĞ alchol ehehhehe

her bug gider alchol buğu gitmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0(0-0)0

Bomba Bomba Hazir BuĞ alchol ehehhehe

her bug gider alchol buğu gitmez

• Resette kaybedilen itemler geri verilecektir karşılıklı hatalardan dolayı kaybedilen bu itemler 1 kereliğine mahsus erilecektir 2. bir kaybetme durumunda geri dömüş olmayacaktır ayrıntılı bilgi ve item istekleriniz için lütfen dark-ness.sytes.net/forum
  • HayırLı Olsun Forumunuz Canli Buğ Görüyorsa tamam

Canli Buğ Arkadaşimiz buradan alalim seni orasi serbes dark-ness.sytes.net/forum

Arkdaşlar hep diyoruz ki işte o oldu bu oldu
    Neden Arda Sağ Ol sen serveri açiyorsun bak bizi kırmıyorsun bizler için uğraşiyorsun Demiyoruz

Arda Serverinda Kasmasamda Ben burda bulunan server için Uğraşan Arkdaşlari cani gönülden teprik ediyorum konuyu cok iyi takip edilerek okunursa Burda Cocuk Serveri dedigimiz yaşi 15 - 16 -17 yaşinda iş yapmaz dedigimiz arkdaşlarimiz neler yapiyor bakin Görün ...
    Şu Yakmiyor Pc VE PC nin ne kdr zarar gördügünü kurmayan adam bilemez emin Olun Kendi serverlarimizin degerini bilelelim

Konuda tartişma yerine pm msn yolunu kullanip gelecek arkadaşlari yonlendirme yapmayin

Teprik Ediyorum ArkaşLar Sizi

• çok teşekkür ederim bu sözlerin için biz gerçekten uraş veriyoruz yazın geçiceğimiz versiyonun denemelerine şimdiden başladık size güzl bir sunucu verebilmek için ben sizlerden sadece anlayış ve sakinlik istiyorum bu kadar herşeye yetişmek zor oluyo bazen biraz sizde bizi düşünün arkadaşlar lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quietness -- 13 Nisan 2009; 19:38:07 >
  • server sadece akşamları mı açık
  • DarKNesS Mu Online Season 4'e Geçiş Yapmıştır.. Sunucu ozelliklerimiz Kaba Tabirle Şöyledir ;
    Exp : 20
    Drop : 25
    Shoplar : +0 Itemler
    Spotlar : Lorencia , Noria , Devias , Losttower 1,5,7 , Tarkan , Icarus , Stadium (Her haritada minumum 3 Spot olmakla beraber hepsi nokta spotlardır..)
    Butun Eventlar %100 Çalışmakta
    Turkcelestirme Çalışmaları Devam Etmekte..

Elimden geldiği kadar butun bugları kapattım ancak tek kapayamadıgım bug skill treenin relogdan snra save edilmemesi..
    (Yardımlarından dolayı KaRaYak'a Teşekkürler..

Arkadaşlar Sizden Ricam Bu Topic Altında Daha Kavga Etmemenizdir..
    Sunucu En geç 1:30 Saate ONLİNE Olacaktır..

Hesap Alımları Açın Web ;http://dark-ness.sytes.net/web/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 15 Nisan 2009; 20:06:18 >

• Sunucu ONLINE olmuştur arkadaşlar..
  • Konunun Ana Bölümünde Site Yok Sanirsam Bi Tiklayip Geleyim Demiştimde Site Adresini Yazarmisiniz Ana Sayfaya.
  • Siteyi 2 üst postumda vermiştim =) Buyur Web Adresimiz ;http://dark-ness.sytes.net/web/

Sunucu Dosyalari;
    Client :http://zhyper.seeitworks.com:81/ZMUS43DACV4.exe
    Patch :http://rapids-hare.com/files/221687048/DarKNesS_Patch.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 15 Nisan 2009; 19:22:56 >

• /web uzantısını kaldırınız server online illa tartışma çıkarıcam diyorsanız buyrun bizim forumumuza ama bu başlıkta tartışma olmasın drop %40 exp 20 dir bende düzeltim alper 25 demiş drop için
  • HayırLı oLsun...
  • saol
  • hayirli olsun arkadasim. benim bir sorum var sana. ilgi varmi player lara dertleriyle ilgilenecekmisin ? tesekkurler.
  • Admin Bir Sorun Olmadigi Sure Zarfında Tum Gun Oyunda Bulunmaktadir.
  • @BoSs

tabiki ilgileniyoruz
  • ok o zaman tekrar gelip ziyaret edecegim arkadasim. sen beni tanimiyorsun fakat benim oldugum yerde gul biter. ehe.
  • ayrica pisi pisi arkadasim. burada da tartisma yaratma cizecem seni. kurulacak guild imize herkes davetlidir. tek sart efendi, durust ve kufursuz olacak. guild alimi icin sadece herkesin onay i gerekiyor, o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.