Şimdi Ara

MuDarKNesS Sunucu Açık Server On [Vote Lütfen] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
0
Favori
13.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen guild acıcak levela gelene kadar milleti toplarsın zaten :)

• Siteye Client Linki koysan daha faydalo olur..
    ben pisi pisi değilim ( o kardeşim ) selamı var sana
  • hay allah a.s. o zaman. masallah kalabalik ailesiniz ehe. bu arada client hata veriyor inerken. ! bir elmuslim link yapistirsin lutfen. bu arada takipci arkadaslarima duyurulur. diger server da 2. res deydim :( neyse kismet bakalim burada daha neler gorecegiz. umarim hayirli olur. bu defa gurultuden cok kahkaha olsun diye umuyorum.
  • kaLabaLığız baYa bi kuzenLerin TopLamı 70

neYse konumuz bu değiL.
    arda siTeYe CLIENT koY.. anLadın sen onu..
  • tamam koyuyorum
  • hayırlı ugurlu olsun serwerınız xp sanırım biraz dusuk :) onun icin stresli gececek ilk haftalar sekocum guildimizi kur sen ben geliyorum battle master : Djinn
  • eres im delidana gibi geziyorum client i alamadim ki daha :) son anda hata mesaji veriyor kerata. neyse aksama tekrar denerim artik. ResPecT
  • Hayırlı olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Uqur|

Hayırlı olsun..

Saol Ugurum bekleriz

- Bu arada arkadaşlar gordugunuz bugları bizimle paylaşırsanız imkanım oldukca duzeltmeye calısıcam guzel bir oyun icin kolaydan cıkıp zoru sectik sunucunun ilerlemesi için sizlerinde bize yardım etmesi lazım değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 15 Nisan 2009; 23:50:00 >
  • Hayırlı Olsun Faefox & Arda Season 4
  • server acik mi ? ben bir turlu giris yapamadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CouRaGe_BoSs

server acik mi ? ben bir turlu giris yapamadim

kankam pacti atsana herhangi 1 s4 client icine olmami ole ?
  • ayipsin orti o is tamamda server beni kabul etmiyor. tipimi mi begenmediki, devamli dc diyor yav. anlayamadim gitti.

• MuDarKNesS SeasonIV Global Edition %95 Buggles//Server On

Yerine Türkce OLarak Yazarsaniz Başliga Daha Hoş Etki Birakir.

Forumda Yabanci Yok Denecek Kadar Az,Nadir

Benim Görüşüm Türkcemiz Türkcemizdir :D

Not: 2 Kere Uraş Verdim Clienti İndirmeye İnmedi Bi Ayar Cekin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faewox`

Siteyi 2 üst postumda vermiştim =) Buyur Web Adresimiz ;http://dark-ness.sytes.net/web/

Sunucu Dosyalari;
    Client :http://zhyper.seeitworks.com:81/ZMUS43DACV4.exe
    Patch :http://rapids-hare.com/files/221687048/DarKNesS_Patch.rar.html

BizLere LAf AtanLara Bak. Daha KendiLerine Bir Client UpLoad EdememişLer. Ne Oldum DegiL Ne OlacagiM Diceksin Sende Düşersi,n BirGün İşte. ^^^^

AnLayanaaa ^^^^^^

• quote:

Orjinalden alıntı: eres35

hayırlı ugurlu olsun serwerınız xp sanırım biraz dusuk :) onun icin stresli gececek ilk haftalar sekocum guildimizi kur sen ben geliyorum battle master : Djinn

MuAdana Da Vip ParaSiNi ÖdeMeyeN EreS bu SanırıM DünYa KücüK PlayeR YakaLaNıR BöyLe ^^^^.. Önce Adam OlucaKsıN SonRa OyuN OynayacaKsIn .. Bu SözüM de AnLayaNa ^^^^^EreS DjiNN Olan EreS ^^^^^ KosKoca Adam KosKoca DeliKaNLi nin DüştüGü DuruMa Bak. BeN OlsaM BirDaHa GirMezDim Bu ForuMa ^^^^... ElektriK ParaSını ÖdemEyiP KAçaN KiRaCiLar Gibi bir DuruM Yani ^^^^^... NeYse SadaKaMız OlsuN :D:D:D..... (NokTa)
  • Hayırlı Olsn.....
  • @ByLord "Arkadaşlar Sizden Ricam Bu Topic Altında Daha Kavga Etmemenizdir.. " Bu lafı havaya soylemedim ben okumanmı yok senin neyse bir daha bu konuya bir şey yazmazsan sevinirim ßyßy..
  • @bylord bence sende adam ol utan ve girme bu topiğe istemiyoruz seni daha açık olamam heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quietness -- 17 Nisan 2009; 16:29:11 >
  • Hayırlı Olsun Geliorm Bnde
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.