Şimdi Ara

MuDarKNesS Sunucu Açık Server On [Vote Lütfen] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
0
Favori
13.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Serverdaki canavarların vurmama sorunu halledişmiştir
    -Droplar ayarlanıyor item düşme vb şeyler daha dengeli olucaktır
  • Hayırlı UğurLu Olsun Server Tekrardan

BAŞARİLİ OLMAK DÜRÜŞT OLMAKLAN BAŞLAR BUDA SİZDE VAR O SİZE YETER

KOLAY GELSİN SİZE
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ByLoRD|

quote:

Orjinalden alıntı: eres35

hayırlı ugurlu olsun serwerınız xp sanırım biraz dusuk :) onun icin stresli gececek ilk haftalar sekocum guildimizi kur sen ben geliyorum battle master : Djinn

MuAdana Da Vip ParaSiNi ÖdeMeyeN EreS bu SanırıM DünYa KücüK PlayeR YakaLaNıR BöyLe ^^^^.. Önce Adam OlucaKsıN SonRa OyuN OynayacaKsIn .. Bu SözüM de AnLayaNa ^^^^^EreS DjiNN Olan EreS ^^^^^ KosKoca Adam KosKoca DeliKaNLi nin DüştüGü DuruMa Bak. BeN OlsaM BirDaHa GirMezDim Bu ForuMa ^^^^... ElektriK ParaSını ÖdemEyiP KAçaN KiRaCiLar Gibi bir DuruM Yani ^^^^^... NeYse SadaKaMız OlsuN :D:D:D..... (NokTa)

Sizin gibi kisiliksiz zatlar yuzunden emeklerimiz bosuna gidiyor full char bıraktım serweriniza satarsınız iste isiniz gucunuz para diilmi sizin donate satacam die milleti birbirine dusurun siz daha serwer 1.si coluk cocuk babası adamlara yanlıs yaparsanız daha cok player kaybedersiniz kirli ellerinizi cekin playerların ustunden baksınlar oyununa konusmayım neyse beni bilen bilir serwerınızdada diger viplerimi odedim sonuncusunu neden odemedim acep hic dusundunuzmu ilk once igneyi sora çuwaldızı anlayana

• up +++
  • quote:

eres35

Konunun Buraya Yansitmasi Daha Çok Yanliş yaş sevisiyesini Gösterio bylord Bugun bir playerine eskide olsa parasini vermesede kotu sozlen tesvik etmicen adamin parasini yemisin vermediyse alirsin itemleri cezasini verir yada carini sil burda

OYUN O İÇİNDE YAPİLAN OYUN İÇİNDE KALİR BURALARA YANSİTİLMAZ
  • arkadaslar spot lari gezdim, sanirim tam tamamlanmamislar. elinizden geldigi kadar hizli calistiginiza eminim. biraz daha gayeret gosterip bos map leri doldurursaniz ve eksik spotlari eklerseniz, exp'i dusuk olan server daha da guzel bir yer olacaktir. ayrica her car in skilleri varken neden DL icin birseyler yok son olarak alper arkadasim DL nin pelerin basma olayini denedin mi ??? hatirlatma
  • spotlar halledileccek uyarın ve bilgilendirmen için teşekkür ederiz,dl itemlerine gelince onlarda gereken yerlere koyulacaktır
  • Spotlarda bir türlü karar alinamadi Çokmu Azmi ORTASİMİ

Server buğu alchol görünmip hayırdır noldu ona
  • quote:

Orjinalden alıntı: CouRaGe_BoSs

arkadaslar spot lari gezdim, sanirim tam tamamlanmamislar. elinizden geldigi kadar hizli calistiginiza eminim. biraz daha gayeret gosterip bos map leri doldurursaniz ve eksik spotlari eklerseniz, exp'i dusuk olan server daha da guzel bir yer olacaktir. ayrica her car in skilleri varken neden DL icin birseyler yok son olarak alper arkadasim DL nin pelerin basma olayini denedin mi ??? hatirlatma

Shoplarla ilgileniyorum.. Nerelere spot koymamı istersin ? ve son olarak nesi varmış pelerinin

Edit: Shoplara gerekli dl buyuleri konuldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 17 Nisan 2009; 18:03:05 >

• gecen sefer monarchla basilan pelerin yerine normal bildigmiz 2.tip kanat cikiormus onu dio serkan abi
    ama sanirim isimleri karisdirdi arda yerine alper didi snn bi pohdan haberin yok
    ayrica buraya yazmisken 2lafim war alper ilerde charima girip millete kufur etme
    itemlerim edit dildirt simdiden dimde:Dsonla dil uzatmayin:D
  • aynen kusura kalmayin yaslilik iste isimler karisti iste, ehe. admin ile gorustum hersey normal simdi, tesekkurler. bu arada gggorki beni taniyor ben neden o'nu tanimiyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CouRaGe_BoSs -- 17 Nisan 2009; 20:07:31 >
  • görkem ?

• Vip Özellikler

Server Exp:30
    Server Drop:50
    Spotlar:Arttırılmış ve gücü azaltılmış
    Shoplar:Geliştirilmiş ve düzenlenmiş
    Party Bonus:Normalx2,Ayrı karakterlerlex4 Exp
    Chaos Machine:+10:%90,+11:%85,+12%80,+13%77
    Events:Tüm eventlar açık
    Monster Hp:%50

Ve dahası...

Normal Özellikler
    Server Exp:20
    Server Drop:40
    Spotlar:Normal ve gücü arttırılmış
    Shoplat:düşük,orta
    Party bonus:Normal
    Chaos Machine:Standart Ayarlar %70 65 60 gibi
    Event:2 günde 1 tüm eventlar open
    Monster Hp:%75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quietness -- 19 Nisan 2009; 0:47:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CouRaGe_BoSs

görkem ?

efendm:Dhahaha

arda bu moblar daha guclu kimi keklion lem.Dolmek bilmiorlar:D
  • yok %75 ten 50 ye çektim kendi ellerimle :D olmadı bidaha 75 e cekerim inanmıyosan görürsün
  • ardacim su resmi cizeni saga sola sıkısdırsadin kim cok merk ediorm super cizmis:D
    insan reklamimi yapar hayırsız yaratik
  • Silgisi olmayan çizer seni
  • eline sağlık görkem sağol ama genede orjinalini koysam buraya küfür yersin yani kafada kahve lekesi filan
  • dengesiizn biri(abim)dokmus napimhem kafanin ustune kafa saglam
  • Server Gitti N Oldu Acaba ?????
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.