Şimdi Ara

MuDarKNesS Sunucu Açık Server On [Vote Lütfen] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
0
Favori
13.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün açılacak server saygısız insanlara inat daha dik ve güvenli olarak
  • valla tebrik ediyorum sizi. onemli olanin ne oldugunu gostermek icinde guzel bir firsat vermis oldular aslinda. bence bu saldirilara devam etsinler ki, digerleri ne kadar guzel birseyler yapmis oldugunuzu daha iyi anlayabilsinler. yapilan yardimlardan dolayi hacker arkadas/lara tesekkurler. size en guzel cevap reborn oldu :D
  • Arkadaşlar sunucuya 300 adet yeni set eklenmiştir buyrun yeni patch ;

http://rapid-share.com/files/223607946/DarKNesS_Mu_OnLine_Patch_20_Nisan.rar.html

Arkadaşlar main ip editlemeyi unutmuşum editli main için son aolrak bunuda indiriniz ;

http://rapidshare.com/files/223620746/main.rar.html

Şuan itibari ile Sunucu bir aksilik olmadıgı sürece tekrar kesintisiz ONLİNE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 20 Nisan 2009; 18:20:00 >

• *** lı yerler rapid-share olucaktır ve - olmayacaktır arada [bilmeyen arkadaşlarımız için]
  • patch link çalışmıyor lutfen yenilermisiniz

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again.

tekrar upload gerekli dedigine göre teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redhair -- 22 Nisan 2009; 21:55:20 >
  • yeni setler hayırlı olsun serveriniza himmet abim 400 ettim diodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Redhair

patch link çalışmıyor lutfen yenilermisiniz

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again.

Tekrardan upload edilmeye başlanmıştır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faewox`

quote:

patch link çalışmıyor lutfen yenilermisiniz

This limit is reached.

Tekrardan upload edilmeye başlanmıştır..

rica etsem başka bi siteye upload edebilirmisiniz burda 10 kere indirildiğinde limit doluyo

• hangı yetklııyle msnde konusabılırım ?
    yetkılı msn eklerse sevınırım howhigh_cs@hotmail.com
  • Arkadaşlar serverın iyiliği için lütfen vote verelimhttp://www.xtremetop100.com/in.php?site=1132280709
  • patch download linkiyle birisi ilgilenecekmi? bi yer söyleyinde inidirp oyuna girelim.
  • dark-ness.sytes.net/update.rar indire bilirsin buradan
  • server gittimi??
  • server online
  • darkness usta normal serverda oynuyom patchi indirdim o 20nisan yazani atiyom clientin icine girmiyo patchi atmayip girebiliyorm. server da kimse yok 195 lvlm oynayamiyorum o elfin attigi koruma da gitti kasmak imkansiz uzun zamandir boyle low serverlarda oynuyorum ama buna bi çözüm bulamadim. Bi önerin varmi bana ???
  • bu yeni patch yüklenme yerinde donup kalıyo ne iş bu ya?????
  • quote:

bu yeni patch yüklenme yerinde donup kalıyo ne iş bu ya?????

patchi indirdikden sonra yeni mainide indirmen gerekli onuda attıktan sonra oyunun yuklenmesi eskisine nazaran biraz daha gec surecektir cunku 300 ün üstünde yeni item eklenmiştir ve main kontrolunden anca geçmektedir..
  • Arkadaşlar serverın player çekmesi ve gelişmesi için lütfen vote verelir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faewox`

quote:

bu yeni patch yüklenme yerinde donup kalıyo ne iş bu ya?????

patchi indirdikden sonra yeni mainide indirmen gerekli onuda attıktan sonra oyunun yuklenmesi eskisine nazaran biraz daha gec surecektir cunku 300 ün üstünde yeni item eklenmiştir ve main kontrolunden anca geçmektedir..

Redhair

Pc Özelliğin Ney Acaba ?
    1 Dk İçinde Server Da Olunuyor
    + Bu pc Özelligine gorede degişir
  • İşlemci:Intel Core 2 Quad Q8200 2.34 ghz
    Ram:Kingston 4 gb 800 mhz
    Hard Disk:640 Gb

Server için en gerekli 3 parça ve 3üde gördüğünüz gibi üst düzey parçalar.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.