Alternatifte ekstra işlemler yapılırsa 37 veriyormuş kredi kartı vs gibi. Nkolayda beni çekindiren mevduat hesabı olmadığı için devlet garantisi yok diyorlar |
Bildirim
Alternatifte ekstra işlemler yapılırsa 37 veriyormuş kredi kartı vs gibi. Nkolayda beni çekindiren mevduat hesabı olmadığı için devlet garantisi yok diyorlar |
FonTurkeytwitter “💸Para Piyasası Fonları aynı gün nakde çevrilebilir olmasıyla kısa dönem birikimini değerlendirmek veya nakit kalmak isteyenler için alternatif. Günlük getirilerini yıllıklandırdığımızda %34-44 brüt mevduata denk getiri oranları mevcut.
📍#AC4 #HVT #IJV #HYV #PPZ #NRG #NVB #IRY📍” https://twitter.com/FonTurkey/status/1679026150398386178 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hakikaten iyice saçmaladı parayı nereye çeksem bilemedim çok kararsızım z < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok fazla kişi kaybedecekler farkında değiller. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
NK de QR kod ile para çekme ve EFT/Havale gibi işlemlere ücret almaya başlamış sanırım. Farklı bir çözüme ihtiyaç var gibi görünüyor. :) |
32 gün vadeli hesap açma opsiyonu gelmiş |
HVT bir haftadır iyi gidiyor. FonTurkeytwitter “💸Para Piyasası Fonları aynı gün nakde çevrilebilir olmasıyla kısa dönem birikimini değerlendirmek veya nakit kalmak isteyenler için alternatif. Son 1 hafta getirilerini yıllıklandırdığımızda %34-42 brüt mevduata denk getiri oranları mevcut.
📍#AC4 #HVT #NRG #PPZ #NVB #HYV #IJV📍” https://twitter.com/FonTurkey/status/1679752169157689344 |
şu an da görünmüyor, belli bir saati mi var acaba? |
en iyi değerlendirecek yer fon olarak gözüküyor ancak geniş işlem saati için nkolay da bono ideal. Mudi'de para tutmanın bir anlamı kalmadı. |
evet |
Alım satım için YKByi kullaniyorum, getiri cuma gununden beri ayni gozukuyor, anlamadim. Yapikredi kullanan varsa aydinlatabilir mi? Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |