< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 11 Temmuz 2023; 13:7:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 11 Temmuz 2023; 13:7:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
An itibariyle %34 e düştü. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 11 Temmuz 2023; 14:26:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Alternatif arayış içindeyim fon düşünüyorum başka ne yapılabilir bilemedim şimdilik ellemedim parayı duruyor. |
merhaba nkolayda işleyiş nasıl oluyor? Ben hesap açtım ama bono al diyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 11 Temmuz 2023; 15:26:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çakallar öğleden sonra düşürüyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dolar 1,75 fena değil gibi, gecelik daha iyi oran veren var mı 5-6 k dolara |
10'dan sonra veya 10.30'da belli olur net olarak. |
FonTurkeytwitter “💸Para Piyasası Fonları aynı gün nakde çevrilebilir olmasıyla kısa dönem birikimini değerlendirmek veya nakit kalmak isteyenler için alternatif. Son ay getirilerini yıllıklandırdığımızda %35-44 brüt mevduata denk getiri oranları mevcut.
📍#NVB #NRG #PPZ #HYV #HVT #IJV #IRY #KIE📍” https://twitter.com/FonTurkey/status/1678637448601935873 |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ddkkm veya kkm pek bişeyi kalmadı sanırım, fonlar daha iyi gibi birde fon deneyecegim ben. bankalar 1,89 yada 1,99 veriyor görünüyor 50k icin.Siz nerden cekiyorsunuz bu oranlar hala alınabilir gibi ... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Nkolayda bono işlemi yerine alternatifbankta mevduata %37 ile yatırmak daha mantıklı değil mi? |