< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mundi (TL'de Gecelik %50 Faiz) (9. sayfa)
-
-
Kayıt olurken adres doldurma sayfasını geçemiyorum. Hata veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geri gelip tekrar ileriyi deneyin. Olmaz ise uygulamadan çıkıp tekrar girin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hiç bir şekilde olmuyor, dün müşteri temsilcisi ile görüştüm , devletin altyapısında sorun var düzelince mesaj atacağız kaldığınız yerden devam edersiniz dedi.
-
Dün basit bir deney yaptım kendimce;
30bin TL MUDİ ye yatırdım. Aynı miktar yani 30bin TL de fon aldım (NVB-NEO PORTFÖY İKINCİ PARA PİYASASI) .
Bugün baktığımda net getiri olarak MUDİ : 28,51TL kazanç sağlarken , FON 33,70TL getiri sağlamış.
Tabii ki bir sürü para piyasası fonu (Eskiden daha bu işer B tipi likit derdik bu fonlara) var. Anlamayan insanlar için çok karmaşık ve sanki işlem yapması sadece profesyonellere özgüymüş algısı oluşabiliyor.
En basiti aşağıdaki TEFAS linkinden "para piyasası " yazan fonlardan hoşunuza giden birini seçip deneyebilirsiniz.
Ama tabii ki işlem basitliği ve net olması sebebiyle MUDİ bence de kullanılabilir.
Ancak 3 Ay süreyle ihtiyacınız olmayan para için değil Türkiye'nin kainatın en iyi getirisi KKM dir. Açık ve net.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiat2001brava -- 5 Temmuz 2023; 9:12:35 >
-
Eşim de bu sorundan etkilenmişti. Az önce SMS geldi sorunun çözüldüğüne dair ve başvuruyu tamamlayabildi deneyince, tekrar denemek isteyebilirsiniz
-
Teşekkür ederim banada mesaj geldi hallettim. Yine adres seçilmiyor ama, burayı seçin diye uyarı veriyor ve devam ediyorsunuz.
Dünkü getiriye göre fonlarda da biraz düşüş var ama gene de şu an Mudi'den daha iyi. NVB'de son gün getirisinin yıllık eşleniği %43 civarında.
-
FonTurkeytwitter“💸Para Piyasası Fonları aynı gün nakde çevrilebilir olmasıyla kısa dönem birikimini değerlendirmek veya nakit kalmak isteyenler için alternatif. Son hafta getirilerini yıllıklandırdığımızda %35-44 brüt mevduata denk getiri oranları mevcut. 📍#NVB #NRG #HYV #PPZ #HVT #IJV #KIE📍”https://twitter.com/FonTurkey/status/1676826534298910720
-
Mudi yavaş kalmaya başladı. Kaç gündür oran %37
Başka arayışlara geçme zamanı geldi.
-
Arayışa gerek yok.
Bir haftadır para piyasası fonlarındayım.
-
Bu fon işi BES deyken daha karlı olmuyor mu ki?
Elbette ama BES ömürlük birikimler içindir.
Para piyasası fonları aylık olarak kendini bankaya bağlamak istemeyen ve hafta içi her gün nakite geçebileyim diyenler için.
-
ortalama günlük ne getiriyor hocam %37 ye oranla?
-
37'yi 12'ye böl.
Çıkan sonuç fon oranlarından daha düşük.
Bu fonlarda stopaj (vergi) yok şu an.
Bir de Mudi'nin getiri üzerinden komisyonu var.
Mudi'de oran 45 iken ben de Mudi'de idim birkaç hafta.
Bu oranlarla kurtarmıyor maalesef.
-
Banka üzerinden mi
Aracı kurumdan mi alıyorsunuz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Burgan Bank'tan alıyorum. MKK kayıt ücretini ödediğiniz her kurumdan alabilirsiniz. İlk kayıtta 8 lira gibi bir para alınıyor sanırım şu an.
-
Slmlar para piyasası fonları iç risk seviyesi nedir?
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X