< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mundi (TL'de Gecelik %50 Faiz) (8. sayfa)
-
-
Kardeş fon hiç kullanmadım, yapmadım. Deneme yapmam lazım. Yazdığın bilgiler için teşekkürler. Mudi de bize kolay geldiğinden mudi başlığı altında yazdık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Direk çektim **** gittim paramı hiç ettiler 7 gün boyunca insan haber verir şu saatler arası çalışıyoruz vs diye yok lanet bir sistem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana mail gelmişti ve diğer konuda hem ekran görüntüsü hem de yazılı olarak ara ara paylaşmıştım. Sanırım siz göremediniz.
Yok malesef görmedim hocam keşke göre isim inanın olay 30dk içinde oldu ne oldu ise
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156140647
11:10 da para attım hesaba 😔
Sağlık olsun.
Mudi oran dün 12 civarı 38 idi akşam saatlerinde 39 oldu.
Bugün anlık 37. Bakalım akşama ne olacak?
Birkaç gün para piyasası fonunda değerlendirmek için Mudi'den çektim bugün.
Birkaç gün izleyeceğim fonları
-
Bu günlük mü oluyor yoksa aylık mı?
Hiç bilmeyen birisine anlatır gibi yazarsanız sevinirim.
eğer ünlü menkul hesabınızda nemalandırma tercihi hayır olarak kaldıysa mudi faiz ödemesinde sıkıntı çıkabiliyor
Önce bankanızdan yatırım hesabı açaçaksınız. MKK tescil kaydı olacak hesabınızda. Onun da yıllık 5.99 ücreti var.
Sonra yatırımlarım/fon al / aracı kurum seç / fon al kısmından alım emrini sabah 9.30-13.30 arasında vereceksiniz.
Alım emri gün içinde gerçekleşir.
Satarken de aynı şekilde.
Para piyasası fonlarında valör günlüktür.
-
quote:
Orijinalden alıntı: shutterbugÖnce bankanızdan yatırım hesabı açaçaksınız. MKK tescil kaydı olacak hesabınızda. Onun da yıllık 5.99 ücreti var.
Sonra yatırımlarım/fon al / aracı kurum seç / fon al kısmından alım emrini sabah 9.30-13.30 arasında vereceksiniz.
Alım emri gün içinde gerçekleşir.
Satarken de aynı şekilde.
Para piyasası fonlarında valör günlüktür.
Ben bu sabah PPZ fonu aldım ilk kez. Alışı anladım ama para piyasası fonlarında diyelim sabah 10'da satsam 1 gün öncenin fiyatından mı satmış olurum, ya da öğleden sonra 15:00'da satsam öğlen belirlenen bugünün fiyatından mı satmış oluyorum. Satışlarda fiyat tespiti nasıl oluyor, bunun bir taktiği, dikkat edilmesi gereken bir hususu var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycanata -- 4 Temmuz 2023; 14:0:49 > -
Satış yapmadan önce alış ve satış fiyatını karşılaştır.Ben Burgan trade ile işlem yapıyorum.Her gün saat 10’da o günün kârı yansımış oluyor.Satış yapmak istediğimde fonun fiyatı artmış oluyor ve öğleden önce işlemi yapıyorum,14.30’dan sonra da para hesabımda oluyor.Saat 10’dan önce işlem yapsam dünün fiyatından mı satar bilemiyorum ama zaten saat 10’da fonun fiyatı artmış oluyor.O şekilde satış yapıyorum.Saat 14.30’dan sonra satış vermenizin bir anlamı yok.Bekleyin ertesi gün saat 10’dan sonra satışı verin.
Burada karşılaştırma yaparken dikkat etmek gereken bir konu daha var. Mudi veya benzeri gecelik faiz veren hesaplarda her gün önceki günün anaparası ve faizi değerleniyor yani bileşik bir getiri var. Fonlarda bu şekilde değil bildiğim kadarıyla. Yine de oranları karşılaştırınca hangisi daha mantıklı görmek lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X