31/12/2023 tarihine kadar uzatıldı. |
Mundi (TL'de Gecelik %50 Faiz) (7. sayfa)
-
-
Teşekkürler bilgi için, link var mı konuyla ilgili size zahmet.
Edit: şimdi buldum haberi gerek kalmadı teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wertyuo -- 30 Haziran 2023; 23:41:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uygulamayı geliştirmeleri şart, biraz uğraştırıyor.
-
Bu ekranı göremedim. Mudi uygulamasında profil seçeneğinden banka hesaplarına tıklayıp kendi başka banka IBAN numarasını girip ekliyorum. Sonra para transferi seçeneğinden girdiğim bankaları seçip aktarıyorum.
Sizin dediğiniz ekran nerede?
Para gönder dediğinizde çıkıyor diye yazmıştım.
Para gönderirken seçenekler arasında yoksa demek ki Aktifbank'ta hesapları yok.
-
Mudi uygulamasından bahsediyorsanız para gönder dediğimde bankalar çıkmıyor. İlk transferde kayıtlı bankanız yok diyor, önce kayıt yapın diyor. Android sürüm. Acaba siz osx (iphone) mı kullanıyor sunuz?
Bazen işletim sistemine göre ekranlar değişebiliyor. Başıma çok geldi.
-
para transferi - bankadan mudi'ye sekmesinde bu liste
-
Ama yanlış anlaşılıyoruz. Ben mudi'den bankaya aktarma yapmıştım.
-
biliyorum, banka listesini buradan görebilirsin onu söyledim. aktifbank hesapları olmadığı için daha uzun sürebiliyor transferler demek ki
-
Anladım. Birde o gün arefe günü yoğunluktan da olmuş olabilir. Bu kadar uzun sürmesine kendileri de şaşırmıştı.
-
Selamlar arkadaşlar piapiri üzerinden hesap açtım ve Mudi hesabına para gönderdim ancak para piapiri üzerinde görünüyor mudide görünmüyor, müşteri hizmetleri de telefonları açmıyor. Bilgisi olan var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
destek@mudi.app'ye mail atın. Geri dönüş sağlarlar.
Mail atmıştım ancak arayıp ulaşabildim ve çözüldü. Piapiriden açanlar mudiyi arayıp hesabı aktifleştirmesi gerekiyormuş. Teşekkür ederim.
Yüzde 38e düşmüş. :(
Evet mudi 38'e düştü.
-
Forumun bu uygulama ile sponsorluk anlaşması varsa saygı duyarım. Ama bir kaç haftadır burada hiçbir mantığı olmadığı halde bu uygulamanın reklamı yapılıyor.
%40 ların üzerinde mevduat eşleniği getiri sunan para piyasası fonları var. İstediğiniz bankadan direk kendi hesabınızdan alıp satabilirsiniz valörsüz. İlla ünlü portföy şirketi ile çalışacaksanız kendi para piyasası fonu var yıllık 36 civarı mevduat eşleniği getirisi var. Sabahtan akşama kadar niye her konunun altında sayfalarca mudi uygulamasının reklamı yapılıyor çözemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü faiz herkesin bildiği, çok basit bir şey ve paranı yatırıp getirini alıp yoluna bakıyorsun. Bir süredir PPZ falan konuşulup duruyor ama ben dahil birçok kişi ne olduğunu bilmiyor ve haliyle mesafeli. Keşke birisi başlık açıp Bilal'e anlatır gibi anlatsa da hepimiz aydınlansak...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok basit. Bankanızın uygulamasından fon alışı bulacaksınız oradan örneğin ppz denen fonu almak istiyorsanız aratıp bulacaksınız. Bugün 100.000 yatırdınız diyelim, yarın paranız 100.100 civarı bir şey olacak. Tefas.gov.tr adresine girip diğer para piyasası fonlarına da bakabilrsiniz.
yani mudi denen uygulamayı kur, sözleşme için kurye gelsin, sonra 3. Bir hesaba eft yap, düşmesini bekle diye uğraşmaktan çok daha kolay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size katılıyorum. Bildiğin şey her zaman en iyisidir.
- PPZ fonunu nasıl bulacağım?
- Ertesi gün satmak zorunda mıyım? Oranı değişir mi?
- Fon yapınca vergi kesintisi nedir?
- Vergi harici başka kesinti var mıdır?
-
4 soru sormuşsunuz. Ben mudi ile ilgili 20 tane soru sorarım en az. Fonlar yıllardır var. Fonları bilmiyorum ama daha dün çıkmıl mudiyi iyi biliyorum diyorsanız, gerçekten etkili bir reklamı yapılıyor demektir.
fonları satmanız gerekmiyor ihtiyacınız olana kadar. Vergi kesintisi falan yok. Fon alış menüsünü bankanızın uygulamasından bulmak, uygulama mağazasından uygulamayı bulup indirip kayıt olmaktan çok daha kolay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X