Şimdi Ara

Mundi (TL'de Gecelik %50 Faiz) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
44
Favori
55.619
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ac4'ün dün yıllığa eşlenik getirisi 33.215 olarak gerçekleşmiş.

IJV'de 36.281 ve HVT ise 32.7405 olarak gerçekleşmiş.

NVB'de ise 31.682 görülmüş dün.

Getiriler düşmeye devam ettikçe TL'ye güven imkansız.

Mundi (TL'de Gecelik %50 Faiz)
    Mundi (TL'de Gecelik %50 Faiz)FonTurkeytwitter
    “💸Para Piyasası Fonları aynı gün nakde çevrilebilir olmasıyla kısa dönem birikimini değerlendirmek veya nakit kalmak isteyenler için alternatif. Listedeki 15 fonun son hafta getirilerini yıllıklandırdığımızda %31-38 brüt mevduata denk getiri oranları mevcut. 📍#IJV #AC4 #HVT📍”
    https://twitter.com/FonTurkey/status/1688815601085468672
  • Android tarafında adı değişti artık mudi değil mundi oldu isim değişikliği neden oldu acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    Açıklama yapılmadan ismin böyle değişmesi güveni biraz sarsiyor bence. Güvenli mi acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonder7878 -- 9 Ağustos 2023; 0:23:59 >
  • Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    valla arkadaşlar nasıl güveniyorlar bende hayretler içerisindeyim.
    Adamlar tası tarağı toplayıp gitse burada parası olan arkadaşlar ne yapacaklar hiç onu düşündüler mi acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzaypatronu

valla arkadaşlar nasıl güveniyorlar bende hayretler içerisindeyim.
    Adamlar tası tarağı toplayıp gitse burada parası olan arkadaşlar ne yapacaklar hiç onu düşündüler mi acaba
    Bende indirip müşteri oldum ama henüz para yüklememiştim şu anda pek de güvenip para yüklemeye elim gitmiyor açıkçası

• "Mudi" ismi banka hortumlama, İmar Bankası gibi birçok olumsuz durumu çağrıştırdığı için mi değiştirildi merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu uygulama ünlü yatırıma ait. ona güvenip yatırdım. bu uygulamaya yatırılan paranın normal bankalardaki gibi devlet güvencesi yok mu?

Edit: Ünlü menkul ün yatırım hesabına girdim. para orda gözüküyor. yatırım hesapları da devlet güvencesinde. bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 9 Ağustos 2023; 11:1:8 >
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt

Ünlü Menkul'deki yatırım hesabınız için 721 bin TL devlet (yatırımcı tazmin merkezi) güvencesi var, incelemenizi tavsiye ederim .https://www.ytm.gov.tr/Home/Sayfa/92

Bildiğim kadarıyla şu ana kadar hiç aracı kurum batmadı ve YTM güvencesi kullanılmadı ama garantilenen tutarın TMSF garantisinden de yüksek olması güven verici (Ünlü özelinde değil, tüm aracı kurum hesaplarında var)

• Sonder7878 S kullanıcısına yanıt

Az önce email geldi, resmi kurumlarla görüşüp değiştirmişler. mevduat ve banka gibi terimlerden uzaklaşmak için olabilir, mudi 90'ları çağrıştırıyordu.

Biraz ani bir değişiklik olmuş ama şeffaf bir şekilde açıklama yapmaları hoşuma gitti.

Ben para yatırmadan önce hem Mudi hem Ünlü ile görüşüp detaylı bilgi aldım, size de nacizane tavsiye ederim. Ayrıca aynı hesap bilgilerinizle Ünlü Menkul'ün diğer uygulaması Piapiri'den mevduat eşleniği para piyasası fonu, likit fon vb. ürünler alabiliyorsunuz, bu aralar daha iyi bir tercih olabilir.

Mundi (TL&#39;de Gecelik %50 Faiz)

• youngturk123 Y kullanıcısına yanıt

700 bin üzeri riskli bence de. Zaten bankalar da belli bir meblağın üzeri risklidir her zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 9 Ağustos 2023; 11:20:28 >
  • Mudi Mundi oldu.

• huzyin67 kullanıcısına yanıt

Her finansal kuruluşta counterparty riski alırsınız. Dediğiniz gibi tüm banka ve aracı kurumlar için geçerli. Ben Ünlü ile uzun yıllardır çalıştığım için Mudi'yi de daha yüksek meblağlarla kullanmaya başladım, herkesin risk algısına göre değerlendirmesi gerekir.

• Olmuş gundi hadi hayırlısı

• vadesizde duracağına mundi de dursun mantığındayım.

• üye olayım dedim dijitalden üye olamıyosun. Evraklarla falan uğraştırıyor ben de vazgeçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evrak yok, sadece kapıda kimlik doğrulaması yapıyorlar. görüntülü görüşme ile gelmesi lazım. Ünlü'nün diğer uygulaması Piapiri'den görüntülü görüşme ile yapılabiliyor diye biliyorum, oradan üye olup mudiyi de kullanabilirsiniz

• youngturk123 Y kullanıcısına yanıt
    Sadece 90'ları çağrıştırmıyordu, "mudi" kelimesi batan bankalarla ağzımıza pelesenk olmuştu...

Aylar geçti hala kurye bekliyorum...

• tubytube kullanıcısına yanıt

Aynı aracı kurumun piapiri uygulaması üzerinden görüntülü görüşmeyle hesap açıp mundiyi kullanabilirsiniz

• mudi , parasını bankaya yatıran kişi demek. mundi ise koltuk markası gibi olmuş.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.