Şimdi Ara

MuDream World ▌99.62XT+ 100 Quests + Castle Siege▌Exp:300 ▌NoWebshop ▌

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MuDream World 99.62XT + 100 Quests + Castle Siege Exp:300x NoWebshop

website : Mu-Dream World Website Tikla veya mudream.net

* Experience............: 200x (weekends 250x)
    * Drop rate...............: 75%
    * Version.................: 99.62XT + Quest System + 3D Camera + Minimap
    * Reset level............: 380~400
    * Max level..............: 400
    * Max reset..............: 25 + 2rr Every Weekends
    * Clear Invetory.......: No! You can reset with your items!
    * Keep stats............: No!
    * Reset Points.........: BK - 330 ELF - 380 SM - 360 MG - 450 DL - 370 (+20 Bonus Points reset 400 LeveL)
    * Reset Bonus.........: 20 Bonus Points if reset 400 LeveL
    * Reset Zen.............: 20 mil x ResetNumber
    * Stat Points............: BK/SM/ELF - 5 MG - 8 DL - 6
    * PK Clear Zen.........: 10M x Kills
    * Guild Create level..: 100
    * Bless Bug.............: OFF
    * Spawns................: Spawns in All Maps
    * ManaShield...........: AgilityPercent = 500 EnergyPercent = 500 MaximumPercentage = %50
    * GreaterFortitude...: Vitality Percent = 100 EnergyPercent = 60
    * Balanced PVP.......: No Immortal Charachter
    * Auction Market.....: On! Bet with credits
    * WebShop.............: No WebShop ! No Donate Items !
    * WebMarket..........: On !Buy/Sell items for Credits,Zen,Jewels
    * Boss Mobs...........: Sea Worm, Dark Phonex, Kundum
    * Events................: Quest,Blood Castle,Devil Square,Chaos Castle, Castle Siege, Red Dragon Invasions, Golden Invasions, White Wizard Invasions, 3 Different Boss Events, GM Events
    * Commands.........: /post, /addstr, /addagi, /addvit, /addene, /marry,/tracemarry, /online, /evo, /buyvip, /questinfo

[size=5]WEBSITE AND OTHER OPTIONS

* Every New Characters Starts with 500 Points and 5mil Zen
    * Unique QUEST System with 100 Quests !
    * Unique DUAL STATS System
    * Jewel Banks! Save your invetory!
    * Zen Bank! Save your zen in website!
    * POST System! Buy/Sell items within Global Announce!
    * Mu-Mail! Send messegas from Website in Game!
    * Market System!Sell/Buy items when you are not in game for Jewels,Credits,Zen!
    * Auction System!Bet with credits!
    * We Have created Davias and Icarus Boss.
    * Balanced PVP and Hall of Fame Events Every Weekend
    * Paid host, No Lag. Long Therm
    * Many Usefull modules in website.
    * No Webshop! No Donation Items!
    * Stay Online and win free credits!
    * for more detailled info, please register and take a look our website

[size=5]AVAILABLE EVENTS
    * Advantage Quest System 100 QUESTS
    * Blood Castle
    * Devil Square
    * Chaos Castle
    * Golden Invasion
    * Red Dragon Invasion
    * White Wizard Attack
    * Castle Siege
    * Sea Worm Boss
    * Dark Phonex Boss
    * Kundun Boss
    * Hall of Fame

[size=5]REWARDS

* Blood Castle:..............: BC7 = BOX+5 , BC6 = BOX+4 ,BC5 = BOX+3 ,BC4 = BOX+2 ,BC3 = BOX1 ,
    * Devil Square Boss......: DS6= Thantalos, DS5= Lizard, DS4= Dragon, DS3= Taikan, DS2= Goblin
    * Devil Square Zen........: 1St: 30 Mil Zen, 2nd: 25 Mil Zen, 3rd: 20 Mil Zen, 4th: 15 Mil Zen,
    * Chaos Castle.............: Ancient Items
    * Red Dragon Invasion...: Jewel of Bless or Jewel of Soul x 10
    * White Wizard Attack.: "Wizard's Ring" icnreases your damage with 10% and speed with 10

[size=5]Join us and Enjoy

Mu-Dream World

MuDream World ▌99.62XT+ 100 Quests + Castle Siege▌Exp:300 ▌NoWebshop ▌ MuDream World ▌99.62XT+ 100 Quests + Castle Siege▌Exp:300 ▌NoWebshop ▌ MuDream World ▌99.62XT+ 100 Quests + Castle Siege▌Exp:300 ▌NoWebshop ▌ MuDream World ▌99.62XT+ 100 Quests + Castle Siege▌Exp:300 ▌NoWebshop ▌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudreamworld -- 31 Mayıs 2015; 23:12:58 >

• Ben hyon set bk ayarlamaya çalışıyorum şimdilik elimde Hyon Sword+L+S+13+4 var, ki buda server da tek Tabi Hyon set le de dragon+L+HP+REF düşününüyorum. +3 box yani golden dragon kesmem lazım (ds4)
    Aynı Şekilde sm içinde anubis+leg... +4 box yani golden lizard(ds5)
    Ve ring pendant için box +1/+2(ds2/3)
    Ben max olduktan sonra, sadece ds 6 ya girebileceğim, ve ds5 ds4 e giremeyeceğim.

Şunu talep ediyorum, ds(+bc için de olsa iyi olur) giriş lvl leri;

bc 1 > 30-400____15-400_______________________ds 1 > 15-400
    bc 2 > 80-400____60-400_______________________ds 2 > 130-400
    bc 3 > 130-400___110-400______________________ds 3 > 180-400
    bc 4 > 180-400___160-400______________________ds 4 > 230-400
    bc 5 > 230-400___210-400______________________ds 5 > 280-400
    bc 6 > 280-400___260-400______________________ds 6 > 330-400
    bc 7 > 330-400___310-400

şeklinde ayarlarsanız, level i yettiği taktirde isteyen istediği bc ye/ds ye girer, hedefindeki itemin peşine düşer.
    Mesela bc 1 e girmem lazım, çünkü aşırı bir chaos ihtiyacım var, lucklu sm bk kanadı basıp 13 e geçiremedim daha, elf geçti sm bk patladı
    Bc 2 den güzel chaos düşüyor, hem nokta spotta yok, alması rahat oluyor. 1 e girsem, ordanda chaos düşüyordur heralde, belki medal vs. de düşüyordur, ama ben bunun için res attıktan sonra bc saati gelene kadar 80 lvl i geçmeden beklemem lazım, ki o da sıkıcı ve zaman kaybı + max olduğum zaman bu ihtimal de yok.
    Biliyorum item kasma ya yönelik tek yer bc değil, normal spottanda gayet chaos düşüyor medal vs. çıkıyor.... golden inva her saat te bir... Ama bu ds bc daha cazip gözüküyor, bc spot seri+nokta değil, ds de daha hoş. Bu giriş lvl leri editlerseniz çok güzel olur derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearthas -- 1 Mayıs 2015; 18:59:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Ben hyon set bk ayarlamaya çalışıyorum şimdilik elimde Hyon Sword+L+S+13+4 var, ki buda server da tek Tabi Hyon set le de dragon+L+HP+REF düşününüyorum. +3 box yani golden dragon kesmem lazım (ds4)
    Aynı Şekilde sm içinde anubis+leg... +4 box yani golden lizard(ds5)
    Ve ring pendant için box +1/+2(ds2/3)
    Ben max olduktan sonra, sadece ds 6 ya girebileceğim, ve ds5 ds4 e giremeyeceğim.

Şunu talep ediyorum, ds(+bc için de olsa iyi olur) giriş lvl leri;

bc 1 > 30-400____15-400_______________________ds 1 > 15-400
    bc 2 > 80-400____60-400_______________________ds 2 > 130-400
    bc 3 > 130-400___110-400______________________ds 3 > 180-400
    bc 4 > 180-400___160-400______________________ds 4 > 230-400
    bc 5 > 230-400___210-400______________________ds 5 > 280-400
    bc 6 > 280-400___260-400______________________ds 6 > 330-400
    bc 7 > 330-400___310-400

şeklinde ayarlarsanız, level i yettiği taktirde isteyen istediği bc ye/ds ye girer, hedefindeki itemin peşine düşer.
    Mesela bc 1 e girmem lazım, çünkü aşırı bir chaos ihtiyacım var, lucklu sm bk kanadı basıp 13 e geçiremedim daha, elf geçti sm bk patladı
    Bc 2 den güzel chaos düşüyor, hem nokta spotta yok, alması rahat oluyor. 1 e girsem, ordanda chaos düşüyordur heralde, belki medal vs. de düşüyordur, ama ben bunun için res attıktan sonra bc saati gelene kadar 80 lvl i geçmeden beklemem lazım, ki o da sıkıcı ve zaman kaybı + max olduğum zaman bu ihtimal de yok.
    Biliyorum item kasma ya yönelik tek yer bc değil, normal spottanda gayet chaos düşüyor medal vs. çıkıyor.... golden inva her saat te bir... Ama bu ds bc daha cazip gözüküyor, bc spot seri+nokta değil, ds de daha hoş. Bu giriş lvl leri editlerseniz çok güzel olur derim.

walla dedigin zor :) oyun kurallarina aykiri . her level için ayrı ayrı yapılmış bölümler oyun bunun üzerine kurulu.

ama güzel fikir

• Guard quest, custom bos, custom events... bunlar oyunun kurallarına uygundu yani
  • İlk CS ne zaman?
  • quote:

İlk CS ne zaman?

onumuzdeki hafta sonu planliyoruz.
  • bu dual stat işlemi tam oalrak nasıl oluyor? mesela sm var bendediyelim 25 res oldum 8k ene 3kagi 400str 3kvit var, bunların hepsi iki katımı olcak öyleyse str yi 200 yapim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu dual stat işlemi tam oalrak nasıl oluyor? mesela sm var bendediyelim 25 res oldum 8k ene 3kagi 400str 3kvit var, bunların hepsi iki katımı olcak öyleyse str yi 200 yapim

Dual Stats sistemi şu şekilde çalışıyor.

2 tane stat yapabiliyosun.biri aktif diğeri pasif oluyor. Website üzerinden istediğin zaman değiştirebilirsin/geçiş yapabilirsin. istediğini aktif edersin.

Örneğin Agilitiy ELf - Buffer ELF stats veya PVP Stats - Event Stats gibi

örnek :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudreamworld -- 5 Mayıs 2015; 18:32:02 >

• ben de başladım güzel server .party yapalım beyler :)
    nick : LoRD
  • Off gs pant luck dsr hp +11 den 12 ye basarken pırrrttinntt sesi geldi itemler öyle kaldı, bikaç saniye sonra disconnect oldum, bu durumda birşey yapabilirmisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LoRDNeLL

ben de başladım güzel server .party yapalım beyler :)
    nick : LoRD

Seninle zaten tanıştık
  • quote:

Off gs pant luck dsr hp +11 den 12 ye basarken pırrrttinntt sesi geldi itemler öyle kaldı, bikaç saniye sonra disconnect oldum, bu durumda birşey yapabilirmisin ?

Disconnect olduğunu gösteren screen aldın mı?

• Oyunda printscreen e basınca onu direk dosya olarak almıyor sanırım. Ben paintten yapıştırıp kaydettim, dc olacağımı anladığım için paint geldi aklıma, ilk resmi kaydettim. Sonra oyuna dönüp discconnect yazısını beklicektim, birde onun resmini alıcaktım. oyun ekrana gelirgelmez disconnect yazıyordu yanlışlıkla tıkladım ve kapandı, resim alamadım.
    Fakat denersen, + basarken o itemlerin öyle parlarken fareyi oraya(itemin ustune) getirip printscreen e basamazsın, o zamana kadar anında ya basar yada patlar.
    Sadece bu resim var, nasıl değerlendirirsen...
  • thearthas T kullanıcısına yanıt
    malik sensin o zaman :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu renalar ı ne yapacaz, exchange stone/rena bölümünde sadece stone çıkıyor, renaları toplayıp toplayıp çöpe atıyorum ne kadar çevreciyim

@LoRDNeLL

Evet o benim
  • quote:

Oyunda printscreen e basınca onu direk dosya olarak almıyor sanırım. Ben paintten yapıştırıp kaydettim, dc olacağımı anladığım için paint geldi aklıma, ilk resmi kaydettim. Sonra oyuna dönüp discconnect yazısını beklicektim, birde onun resmini alıcaktım. oyun ekrana gelirgelmez disconnect yazıyordu yanlışlıkla tıkladım ve kapandı, resim alamadım.
    Fakat denersen, + basarken o itemlerin öyle parlarken fareyi oraya(itemin ustune) getirip printscreen e basamazsın, o zamana kadar anında ya basar yada patlar.
    Sadece bu resim var, nasıl değerlendirirsen...

Online olduğunda çözüm bulabiliriz.
  • quote:

bu renalar ı ne yapacaz, exchange stone/rena bölümünde sadece stone çıkıyor, renaları toplayıp toplayıp çöpe atıyorum ne kadar çevreciyim

@LoRDNeLL

Evet o benim

websiteye deposit etmen gerekiyor önce :)

bu adresten bütün jewelleri deposit edebilirsin. http://mudream.net/#!user#jewels

Sonrasinda kullanacağın bir çok yer var.Mesela Zen ile değiştirebilirsin, markete item koyarken gerekli, global post atarken vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: mudreamworld

quote:

bu renalar ı ne yapacaz, exchange stone/rena bölümünde sadece stone çıkıyor, renaları toplayıp toplayıp çöpe atıyorum ne kadar çevreciyim

@LoRDNeLL

Evet o benim

bu adresten bütün jewelleri deposit edebilirsin. http://mudream.net/#!user#jewels

Sonrasinda kullanacağın bir çok yer var.Mesela Zen ile değiştirebilirsin, markete item koyarken gerekli, global post atarken vs.

Stone ile yapılan işlemleri biliyorum ama renayla ilgili bir işlem yok. Birde yeni bir sorun. 110 credim var şuanda, dün 660 küsürdü, hiçbirşey kullanmadım, nereye gitti bilmiyorum, 25 res oldum 2800vit vercekken ene verdim kredilerim lazım stat sıfırlicam, kontrol edermisin, nereye gittiğini görebiliyorsan ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mudreamworld

quote:

@LoRDNeLL

Evet o benim

Stone ile yapılan işlemleri biliyorum ama renayla ilgili bir işlem yok. Birde yeni bir sorun. 110 credim var şuanda, dün 660 küsürdü, hiçbirşey kullanmadım, nereye gitti bilmiyorum, 25 res oldum 2800vit vercekken ene verdim kredilerim lazım stat sıfırlicam, kontrol edermisin, nereye gittiğini görebiliyorsan ?

tabi bakayım. PM'den acc adını yazarmısın?

• benim bi tane xp yüklü laptop var.oyunu yükledim .xp için olan windows error patch i attım içine.
    şuan hala ekran açılmıyo. launcher a tıkladıktan sonra bekliyo açılacakmış gibi mause imlecinin yanında işaret çıkıyo, sonra ekrana bişey gelmiyo. launcher 2 de de aynı şekilde oluyor . ne yapmam lazım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.