Şimdi Ara

MuDream World ▌99.62XT+ 100 Quests + Castle Siege▌Exp:300 ▌NoWebshop ▌ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftalık Rakings ve Derece alanlara ödül sistemi aktif edilmiştir.
    Her pazar 24:00 da resetlenicektir. iyi forumlar
  • yeni website modülümüz : Black-Red

Yakında Reconnect System

MuDream World ▌99.62XT+ 100 Quests + Castle Siege▌Exp:300 ▌NoWebshop ▌
  • oyun güzel ben oynuyorum. 8 res attım.
    tek sıkıntım bazı questlerde kesmemiz gereken canavarların spotları yok ve baya fazla onlardan kesmemizi istiyor o da tek tek keserek baya can sıkıyor.
    he bi de spot yok yani var eyvallah da nitelikli bi kaç spot daha konulabilir.
    3 kişi ve daha fazla kişili partylerde bonus var ama kimse party yapmıyor acaba yok mu diye düşünmedim değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zui.Sudra

oyun güzel ben oynuyorum. 8 res attım.
    tek sıkıntım bazı questlerde kesmemiz gereken canavarların spotları yok ve baya fazla onlardan kesmemizi istiyor o da tek tek keserek baya can sıkıyor.
    he bi de spot yok yani var eyvallah da nitelikli bi kaç spot daha konulabilir.
    3 kişi ve daha fazla kişili partylerde bonus var ama kimse party yapmıyor acaba yok mu diye düşünmedim değil.

Bazj questler zor bazıları kolay :)

Spotların yeterli olduğunu düşünüyorum :) Bonus exp var evet doğru :)
  • RECONNECT SYSTEM - HOT !

Serverimize re-connect sistemi eklenmiştir. Bu sistem sayesinde Disconnect olma sorunları ortadan kalkıyo.
    Sebebi ne olursa olsun disconnect olduğunuzda otomatik olarak tekrar geri bağlanabiliyorsunuz.
    Bu sistemin aktif olması için yeni update indirmeniz veya MuDream2.exe --> update yapmaniz gerekmektedir.

Örnek Video -->
    https://youtu.be/y86CbWwGzxA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudreamworld -- 30 Mayıs 2015; 16:43:02 >

• PK event ve DRop eventdan kareler :)

MuDream World ▌99.62XT+ 100 Quests + Castle Siege▌Exp:300 ▌NoWebshop ▌ MuDream World ▌99.62XT+ 100 Quests + Castle Siege▌Exp:300 ▌NoWebshop ▌ MuDream World ▌99.62XT+ 100 Quests + Castle Siege▌Exp:300 ▌NoWebshop ▌ MuDream World ▌99.62XT+ 100 Quests + Castle Siege▌Exp:300 ▌NoWebshop ▌

• Server eventleri çok iyi ayarlanmış, webchaosmachine+addluck... ve birçok şey çok çok iyi.

Kareler de çook güzel görünüyor.

Çünkü adaletsizlik ile ilgili herhangi bir bilgi vermiyor.

Armecaa ya hof öncesi statlarımı söyleyen adminin resimleri olsa ne kadar da dururdu.

Yada neden hof un neden iptal edildiği bilinse, yada her hafta yapılan bu evenlerin, neden sürekli renk değiştirdiği bilinse...

Bazı server sahipleri server dan hiçbir gelir beklemez, kimisi maddi gelir bekler, kimi si manevi.
    Manevi yarar elde etme(ego tatmini) amaclı bir server olduğu nu resimler gösteremez. Server tanıtımından anlayamazsınız.

Ama insanlar oynar ve daha sonra öğrenir ve öğrendiklerinde sinirlenir.

Bana "Server da haksızlık yok." diyebilir misin?

İnsanların çoğunda ego vardır, egosuz insan çok çok az, çok nadir, benim de egolarım var ama kimseyi kullanmıyorum, hatta onlarla savaşıyorum, daha iyi bir insan olabilmek, Yaradanıma laik olabilmek için. Umarım bir gün sizde öyle yaparsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Server eventleri çok iyi ayarlanmış, webchaosmachine+addluck... ve birçok şey çok çok iyi.

Armecaa ya hof öncesi statlarımı söyleyen adminin resimleri olsa ne kadar da dururdu.

Yada neden hof un neden iptal edildiği bilinse, yada her hafta yapılan bu evenlerin, neden sürekli renk değiştirdiği bilinse...

Bazı server sahipleri server dan hiçbir gelir beklemez, kimisi maddi gelir bekler, kimi si manevi.
    Manevi yarar elde etme(ego tatmini) amaclı bir server olduğu nu resimler gösteremez. Server tanıtımından anlayamazsınız.

İnsanların çoğunda ego vardır, egosuz insan çok çok az, çok nadir, benim de egolarım var ama kimseyi kullanmıyorum, hatta onlarla savaşıyorum, daha iyi bir insan olabilmek, Yaradanıma laik olabilmek için. Umarım bir gün sizde öyle yaparsınız.

Adaletsizlik konusunda sana elimden geldiğince yardım ettiğimi düşünüyorum :) Bence bunu söylememen gerekliydi :)

Statlarını kimseye söylemem söylemedimde merak etme :) 3-5 tane guildindeki çocuğun lafına bakma :)

Hof iptal olmadı ertelendi :) New'e yazmıştım, hala duruyo okuyabilirsin :)

Gönül rahatlığıyla sana serverde haksızlık yok diyebilirim :) için rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Server eventleri çok iyi ayarlanmış, webchaosmachine+addluck... ve birçok şey çok çok iyi.

Adaletsizlik konusunda sana elimden geldiğince yardım ettiğimi düşünüyorum :) Bence bunu söylememen gerekliydi :)

Emin ol senin hakkında en az 100 kişiden rapor aldım :D ama hiç haberin oldu mu? :)

Statlarını kimseye söylemem söylemedimde merak etme :) 3-5 tane guildindeki cahil çocuğun lafına bakma :)

Hof iptal olmadı ertelendi, sebebinide açıklamalısınıda News'e yazmıştım, :) hala duruyo okuyabilirsin :)

Gönül rahatlığıyla sana serverde haksızlık yok diyebilirim :) için rahat olsun.

Ayrıca ben serverden gelir bekleyen biriside değilim. Kaç kişinin para karşılığı item istediğini tahmin edemezsin :) hepsinede güzel cvp verdim :)

iyi forumlar iyi oyunlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudreamworld -- 1 Haziran 2015; 16:03:51 >

• Haksızlık söz konusu olduğu zaman çok yoğun bir öfke altında kalıyorum. Belki bazı şeyleri yanlış değerlendirdim, zaman içinde anlaşılır.
  • oyuna girmeyi beceremedim bi türlü. server seçiyorum. ''connecting to server. please wait'' kısmında kalıyor. login kısmı gelmiyor. bilgisayarda eksik bişeymi var acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1s

oyuna girmeyi beceremedim bi türlü. server seçiyorum. ''connecting to server. please wait'' kısmında kalıyor. login kısmı gelmiyor. bilgisayarda eksik bişeymi var acaba ??

antivirüs programini kapatip, clienti tekrar rardan çıkartıp denermisin? nod32 den başka anti-virus programi sorun çıkarmıyo :) istisnalara eklersen yine sorun olmaz :)
  • oyunda bir görev de 100 hydra kesmenizi istiyor ve bu hydra dan 2dakika da bir 2 tane çıkıyor.
    bundan önce de 1000 tane silver valyria kesmemi istedi.
    görevler değişik kafalarda hazırlanmış.
  • sylver valkyri spotu var, hydra da 2 tane çıkıyor 2 dk da bir, bazı görevler zor, bazıları kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zui.Sudra

oyunda bir görev de 100 hydra kesmenizi istiyor ve bu hydra dan 2dakika da bir 2 tane çıkıyor.
    bundan önce de 1000 tane silver valyria kesmemi istedi.
    görevler değişik kafalarda hazırlanmış.

theathres arkadaşımızında bahsettiği gibi bazı görevler zor bazı görevler kolay. Denge kurmaya çalıştık. Ne sıkıcı ne de kolay olsun. Biraz oyunda araştırırsan görevi nerde nasıl kolay yapabileceğini anlarsın. Yada Post at illaki birileri yardım eder.

Eleştiri konusuna gelince: eleştiri yapmak yorum yapmak konusunda özgürsünüz elbet, ama itham şekli ve konuşmalarda seviyeyi aşmamak gerek.
    Mümkün mertebe sorulara buradan, oyundan veya Websitemizde ki Ticket sistemi üzerinden cevap veriyoruz, yardımcı oluyoruz.

iyi forumlar.

• Oyunu indirdim açıyorum mu dream connect tıklıyorum account yeri gelmiyor öyle kalıyor acil yardım ederseniz çok sevinirim.
     MuDream World ▌99.62XT+ 100 Quests + Castle Siege▌Exp:300 ▌NoWebshop ▌
  • İlgilenen yok hala baktım da 3 saat önce giriş yapmışsınız lütfen bi ilgilenin yardımcı olun
  • psykopatt P kullanıcısına yanıt
    Antivirus kullaniyomusn pc de?
  • Ben girdim oyuna teşekkürler. Sağolsun adam giriyor foruma cevap bile vermiyor admin neyse varsa oyunda arkadaşlar yazarsa sevinirim Nick: Cannabis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psykopatt -- 21 Haziran 2015; 17:26:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.