Şimdi Ara

Müdür Y. Hakaret ve küfür (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benzer bi durum geldi başımıza kardeşim ortalama yükseltme sınavına girdi İngilizce'den. Speaking sınavında 2 hoca sırayla sor soruyormuş birisi sormuş tam kardeşim düşünmeye başlamış diğer hoca hadi bırak bunu da gidip çay içelim demiş. Eve geldi kardeşim durumu anlattı hemen o gün gittik ilçe milli eğitim'e durumu anlattık dilekçe yazdı okul müdürünü durumdan haberdar etti. Neyse sonuç açıklandı kardeşim 0 aldı ve dönem tekrarı olacaktı tekrar gittik müdürün yanına soruşturma bitmediği için kurul bi üst sınıfa geçirdi.

Ve şikayetini geri çekmesi için kardeşimden sınıfta özür dilemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortez

Abilerim,kardeşlerim nerden başlasam bilemiyorum ama bugün gerçekten hayatın bana yaptığı haksızlıklardan bıktım..

Benim başımda derdimi paylaşabileceğim bi babam yok bende sizinle paylaşmaya karar verdim.Son 2 3 senem çok sıkıntılı geçti,ailem bölündü,babamın yaptığı zalimlikleri antlatsam sabah olmaz.Sorun saçım, okuldaki müdür y. bana taktı illede kestir diye bende kestirmedim çünkü kestirince babama çok benziyorum.Evimize hergün komşu akraba geliyor ve bizim aile konusu hergün açılıyo sonra babama haklı olarak sövüyolar lanet okuyolar felan.Bakın arkadaşlar ben babamdan nefret ediyorum ve saçım kısa olduğu zamanda her aynaya bakışımda babam ve kötü günlerim aklıma geliyo sonra üzülüyorum depresyona giriyorum ama saç uzun olunca farklı biri oluyorum yakışıyorda haliyle mutlu oluyorum.Durum böyleki bende açtım baktım araştırdım yeni yönetmeliktede saç kısa olcak diye bi kural yok kestirmedim.

Bugün müdür y. da hakaretler eşliğinde beni disipline götürdü ama sözleri çok dokundu be kardeşlerim yok şerefsizdi,yok köpekti dahasını yazmayım forumda.Sonra kağıt verdi savunmanı yaz dedi,zaten dava işleriyle pek haşır neşir olduğumdan güzelce yazdım.Ama bu onun yanına kalmıcak o lafları yediricem ona şimdi ben napayım zor tuttum kendimi saldırmamak için

yeni ortaöğretim yönetmeliğinde okul kıyafeti ile belirleyici bir nokta var (%50 meselesi) ama saçla ilgili herhangi bir özgürlük kısıtlaması yok. müdür yardımcısının işi, müdürü yalamaktır. o işini yapsın, bilmediği işlere burnunu sokmasın.
    sana hiçbir ceza veremezler. bence sen dilekçe yaz müdüre ver.

• bu müdür yardımcıları kompleksli oluyor, bizde de var bir tane, müdür dahil kimse ağzını açmazken bu karışıyor saça başa, yani saç kulağı kapıyorsa ne olmuş ? düzeni mi bozuluyor okulun eğitim seviyesi mi düşüyor ben anlamıyorum
  • Asıl bunların kel olanları çekilmiyor 4 yıl boyunca az çektirmediler. Allahtan kurtulduk da rahatız
  • Savunmana müdürün hakaretlerini yaz Ayrıca İl Mili Eğitime Dilekce ver Müdür hakkında sana şahitlk yapacak arkadaşın varsa o müdür + müdür yardımcısı soruşturma acılır ve şutlarlar başka bir okula
  • Git direk dilekçe ver ama ben olsam önce evde bi dilekçe yazar müdüre götürürdüm gereğinin yapılmasını istiyorum diye dilekçe resmi bi kağıt sonuçta işlemini yapmak zorunda eğer kabul etmezse o zaman MEB e başvuruda bulunurdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kael'thas

quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

kardeşim bana özelden okulunu vs yazarmısın ? aklını alayım o müdürün eğer uygun zaman bulursam

Aynen.
    Ama sen terbiyesizlik yapma biz iletişime geçelim.Karşı komşumuz milli eğitim müdürü.

Yok kesinlikle hiç bi saysıgısızlık yapmadım.Ben normal evden okula okuldan eve giden bir öğrenciyim, derslerimde başarılıyım bütün hocalarla aram iyidir yani kimseye bi zararım yoktur ne bi sınıftaki öğrenciyle ne de öğretmenle en ufak tartışmam olmadı.

• Arkadaşlar bugün rehberlik hocasının yanına gittim anlattım durumu

Onun konuşma uslubu öyle dilekçe versende bi şey değişmez o ne derse o olur gibisinden,saçımın illa kestirmem gerektini söyledi ama hakaret ve küfür için şuraya şuraya dilekçe ver felan da demedi.Telefon numarasını istedim vermedi

yani resmen burası teksas burda olur öyle şeyler döverde söverde gibisinden konuştu.Ama arkadaş bende onların anladığı dilden konuşucam.Bu gün takacam bi kar maskesi alıcam elime muştayı ıssız bi yerde

• Hernan Cortez kullanıcısına yanıt
    Dilekceyi müdüre verirsen işleme koymaz ve sana kötü davranır.
    İl Milli Eğitime Dilekce vermen lazım.
  • Gel kardeşim sana yapman gerekeni söyliyeyim. Benimde lise zamanında okul ile problemlerim vardı. Ailem gitti ilçe milli egitim bakanının yanına durumu anlattı. Adam bir telefonla okul müdürünü yeni doğmuş kedi gibi yaptı. Aynı şekilde yine dershane benden gitmedigim günün parasını istiyordu.(1000 lira civarı)

yine aynı şekilde bakan ile iletişime geçtik, sağolsun halleti para falan ödettirmedi bize. Gidiceksiniz yanına anlatıcaksınzı durumu bir telefonlarına bakıyor adamların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calimaestro

Gel kardeşim sana yapman gerekeni söyliyeyim. Benimde lise zamanında okul ile problemlerim vardı. Ailem gitti ilçe milli egitim bakanının yanına durumu anlattı. Adam bir telefonla okul müdürünü yeni doğmuş kedi gibi yaptı. Aynı şekilde yine dershane benden gitmedigim günün parasını istiyordu.(1000 lira civarı)

yine aynı şekilde bakan ile iletişime geçtik, sağolsun halleti para falan ödettirmedi bize. Gidiceksiniz yanına anlatıcaksınzı durumu bir telefonlarına bakıyor adamların.

Dostum anneme durumu anlatmadım üzülmesin diye.Anlatsam o okulu yakar.Oturduğum yer ilçe ki ilçe eğitim müdürlüğü varmı bilmiyorum soruyorum buranın yerlilerine onlarda bilmiyor(bu ilçeye bu sene yeni geldim böyle tatsız durumlarlada bu sene tanışıyorum)

• Bakanlık kardeşim bu işin çözümü
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.