Şimdi Ara

Müdür Y. Hakaret ve küfür

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abilerim,kardeşlerim nerden başlasam bilemiyorum ama bugün gerçekten hayatın bana yaptığı haksızlıklardan bıktım..

Benim başımda derdimi paylaşabileceğim bi babam yok bende sizinle paylaşmaya karar verdim.Son 2 3 senem çok sıkıntılı geçti,ailem bölündü,babamın yaptığı zalimlikleri antlatsam sabah olmaz.Sorun saçım, okuldaki müdür y. bana taktı illede kestir diye bende kestirmedim çünkü kestirince babama çok benziyorum.Evimize hergün komşu akraba geliyor ve bizim aile konusu hergün açılıyo sonra babama haklı olarak sövüyolar lanet okuyolar felan.Bakın arkadaşlar ben babamdan nefret ediyorum ve saçım kısa olduğu zamanda her aynaya bakışımda babam ve kötü günlerim aklıma geliyo sonra üzülüyorum depresyona giriyorum ama saç uzun olunca farklı biri oluyorum yakışıyorda haliyle mutlu oluyorum.Durum böyleki bende açtım baktım araştırdım yeni yönetmeliktede saç kısa olcak diye bi kural yok kestirmedim.

Bugün müdür y. da hakaretler eşliğinde beni disipline götürdü ama sözleri çok dokundu be kardeşlerim yok şerefsizdi,yok köpekti dahasını yazmayım forumda.Sonra kağıt verdi savunmanı yaz dedi,zaten dava işleriyle pek haşır neşir olduğumdan güzelce yazdım.Ama bu onun yanına kalmıcak o lafları yediricem ona şimdi ben napayım zor tuttum kendimi saldırmamak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaş sene olmuş 2014 hala milletin saçına başına karışılıyor
  • Öfkene hakim ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortez

Abilerim,kardeşlerim nerden başlasam bilemiyorum ama bugün gerçekten hayatın bana yaptığı haksızlıklardan bıktım..

Benim başımda derdimi paylaşabileceğim bi babam yok bende sizinle paylaşmaya karar verdim.Son 2 3 senem çok sıkıntılı geçti,ailem bölündü,babamın yaptığı zalimlikleri antlatsam sabah olmaz.Sorun saçım, okuldaki müdür y. bana taktı illede kestir diye bende kestirmedim çünkü kestirince babama çok benziyorum.Evimize hergün komşu akraba geliyor ve bizim aile konusu hergün açılıyo sonra babama haklı olarak sövüyolar lanet okuyolar felan.Bakın arkadaşlar ben babamdan nefret ediyorum ve saçım kısa olduğu zamanda her aynaya bakışımda babam ve kötü günlerim aklıma geliyo sonra üzülüyorum depresyona giriyorum ama saç uzun olunca farklı biri oluyorum yakışıyorda haliyle mutlu oluyorum.Durum böyleki bende açtım baktım araştırdım yeni yönetmeliktede saç kısa olcak diye bi kural yok kestirmedim.

Bugün müdür y. da hakaretler eşliğinde beni disipline götürdü ama sözleri çok dokundu be kardeşlerim yok şerefsizdi,yok köpekti dahasını yazmayım forumda.Sonra kağıt verdi savunmanı yaz dedi,zaten dava işleriyle pek haşır neşir olduğumdan güzelce yazdım.Ama bu onun yanına kalmıcak o lafları yediricem ona şimdi ben napayım zor tuttum kendimi saldırmamak için

eğer son sınıfsan pek bulaşma okulunu bitirmeye çalış.

• Milli egitim bakanligina dilekce yaz.

• Kardesim senin burada aileden dolayi ozel bir sorunun var.Mudur yardimcisi denen keko senin yasadigin problemlerin ozune inemeyip sana karsi sozlu hakarette bulunmus.Meb'e basvurup sikayetci ol.Okul rehberlik servisina basvur.Psikolijik danismandan yardim.O mudur yardimcisi sana tek kelime hakarette dahi bulunusa dava acmakla tehdit et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tantum Verde

quote:

Abilerim,kardeşlerim nerden başlasam bilemiyorum ama bugün gerçekten hayatın bana yaptığı haksızlıklardan bıktım..

eğer son sınıfsan pek bulaşma okulunu bitirmeye çalış.

Hocam okul düz lise 10.sınıf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakaret dolayısıyla mebe dilekçe yaz soruşturma başlanacaktır.Büyük ihtimalde müdür yardımcısı başka bir okula atanacaktır....

• Okulda o kadar serseri varken bana musallat oldu arkadaş tuvaletler sigara kokusundan girilmiyor

• Dilekçe yaz ilk önce okula ver gereği yapılmaz ise milli eğitime göndereceğim de baktın bir şey olmuyor milli eğitime yaz dilekçeyi , böyle ... bitti sanıırdım yıl olmuş 2014 hala bunlar okullarda...
  • Mudur yardımcısının yaptığı doğru değil bu konuda haklısın ama yıl 2014 diye saç sakal kafaya göre okula gelinmez. Saç kesilmesi konusunda yapacak bir şeyin yok.

• quote:

Saçı uzun diye disipline yollamış üstelik hakaret etmiş kendilerini bir şey sanıyolar ama söylediğim şey farklı tabi ki o kadar öğretmen müdürler yardımcıları ama kendilerini daha farklı görüyorlar anlatabildiğimi anlamışsınızdır adam saçı uzun diye küfredip disipline yolluyor kimsiniz arkadaş siz ne sanıyonuz kendinizi biz de insan değilmiyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Dilekçe yaz ilk önce okula ver gereği yapılmaz ise milli eğitime göndereceğim de baktın bir şey olmuyor milli eğitime yaz dilekçeyi , böyle ... bitti sanıırdım yıl olmuş 2014 hala bunlar okullarda...

Kardeşim okul ilçede olduğu için öğrencilere daha kötü davranıyolar ama ben biliyorum babam yok diye beni diğer öğrencilere oranla çekinmeden eziyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Dilekçe yaz ilk önce okula ver gereği yapılmaz ise milli eğitime göndereceğim de baktın bir şey olmuyor milli eğitime yaz dilekçeyi , böyle ... bitti sanıırdım yıl olmuş 2014 hala bunlar okullarda...

Kardeşim okul ilçede olduğu için öğrencilere daha kötü davranıyolar ama ben biliyorum babam yok diye beni diğer öğrencilere oranla çekinmeden eziyo

İlçe milli eğitime git.Konuyu anlat güzelce.Nasıl dilekçe yazman gerektiğini,nasıl bir yol izlemen gerektiğini öğren.Gereğini yap.
  • Gereğini kesinlikle yapıcam kardeşim zaten mahkemelere gire çıka öğrendik az buçuk.

• sen haklıymışsın kardeşim güzel bi savunma yazmışsındır diye düşünüyorum
    haklı olan kazanır gerekirse mebe başvurursun
    ama okulun son yılıysa uğraşma boş insanlarla
  • Disipline verse ne olacak korkma bu kadar çekinme bugün sana bu lafları söyleyen adam pısırık biri olduğunu anlarsa sana zindan eder okulu benden sana söylemesi o müdür yardımcısı dediğin kişi anasının karnından öyle doğmadı öğrencilik yıllarında çok ezildiğinden sonradan aslan kesiliyor hepsi bende geçtim aynı yollardan tek fark mebe falan başvurmadım direk babama haber verdim bir daha kafam rahat etti ne dokundu ne laf söyledi lise hayatım boyunca yarından tezi yok direk şikayet dilekçeni gönder..

• Disipline götürebilecek bir sebebi yok sen terbiyesizlik yapmadığın sürece.
  • kardeşim bana özelden okulunu vs yazarmısın ? aklını alayım o müdürün eğer uygun zaman bulursam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

kardeşim bana özelden okulunu vs yazarmısın ? aklını alayım o müdürün eğer uygun zaman bulursam

Aynen.
    Ama sen terbiyesizlik yapma biz iletişime geçelim.Karşı komşumuz milli eğitim müdürü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.