CTIS'te hepsi A olunca ne oluyor? Phd kabulu olayı da yok... ABD'de top tierda parayla master mı? |
müfredata ek 3 ders alınır mı? (2. sayfa)
-
-
Phd yapan var. 1. Boston uni’den cs phd kabulü aldı direkt. Ama genelde millet master doktora yapmak istemiyor, derece ile girenler bile direkt sektörde ılayım kafasında
benim hedefim dediğin gibi top 10’da paralı master
-
CS dersleri ve matematik vermeyen programdan CS Phd kabulu almak ilginçmiş gerçekten.
Para olduktan sonra master kabulu çok zorlamaz sanıyorum. Para da feci para ama ABD için.
-
nasıl cs dersi ve matematik vermiyor? bu bölümü ybs ile karıştırıyorsun herhalde.
he ben cs'cilerin aldığı tüm matematik derslerini ekstra alacağım orası ayrı.
sadece para ile de olmuyor işte top 10. maliyetin farkındayım. Bir araba parası gider, top 10 etiketi için de değer.
-
abi akademik olarak motivasyonun yoksa pek de mantıklı bir yol değil gibi ya yaptığın şey. burada oyun şirketi, yok şu şirkette kim çalışmış nasıl çalışmış konuları açtığından yola çıkıyorum amacın sektörel gibi duruyor. bence hiç gerek yok harbiden girmeye çalıştığın topa. gir bir şirkete deneyim kazan. git projeler yap bilkent etiketinin arkasına saklan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: imlosingmysanity
Bu mesaj silindi.aynı sorunlardan ben de muzdaribim. okul ciddi anlamda asosyal, depresif, nerd insanlar yetiştirmeyi ilke edinmiş. Ben de itirafta da çoğu kişi aynı dertlerden yakınıyor. hal böyle olunca ben de iyice derslere yükleneyim dedim. Bizim bölüm izole ve insanlar npc gibi. ama hukukta da mı ortam böyle?
-
hocam akademisyen olma hedefim yok.
benim kafamdaki plan şu. bizde matematik dersleri eksik, prob/stat da ayrı ders olarak verilmiyor. matematik temelime güvenip cs'lerin aldığı tüm matematik derslerini alacağım, ek olarak stat/prob dersi de alacağım. Bunlar hem beni analitik düşünme açısından geliştirir hem de master için elimi güçlendirir (abd'de top tier bir yerde master hedefim var). 2. sınıf bitene kadar bunlarla uğraşıp. 3. sınıftan itibaren spesifik bir alana yoğunlaşıp 3. sınıf 2. dönemdeki uzun dönem staja hazır olarak gitmek istiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X