2. dönem zorunlu olarak almam gereken dersler: Algorithms and Data Structures (bölümdeki en zor ders olduğu söyleniyor) Technical Mathematics with Programming (kolay) Information Technologies (orta zorlukta) eng 102 (kanser ders, essayleri parayla yazdırcam bir daha uğraşamam) turk 102 (ingilizce gibi aynı şekilde, ya da ara tatilde 4 yazıyı yazıp sırayla yüklerim bilmiyorum) almayı düşündüğüm dersler math 102 (bir tık zorlar ama üstesinden rahatlıkla gelirim) math 225'e kadar alacağım math 230 stat dersi onla uğraşasım yok baya zor. zaten stat prob üzerine gitmek, sofeng olacak adam için biraz gereksiz kaçıyor. econ 221 (istatistik ve olasılık. Hiçbir fikrim yok econ'cu arkadaş zor dedi) computer networks (bizim bölümdeki en zor derslerden biri, notlar en düşük bu derste) bu kadar ders fazla mı olur? math 102'yi kesin alacağım, diğerleri hakkında kararsızım. bu konularda üstad hocalarımıza da danışayım. amacım erkenden dersleri temizleyip 3. sınıf 2. dönem stajına donanımlı bir şekilde gitmek, ilgilendiğim alana yoğunlaşmak. kendi kendime öğrenmem gereken birkaç cs dersi var. pre-req sıkıntısından dolayı cs'ten alamıyorum onları. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 17 Kasım 2024; 22:48:18 > |
müfredata ek 3 ders alınır mı?
-
-
neyse math çalışmam gerekirken yahudilerin çektiği sıkıntılarla ilgili ajitasyon yapayım biraz, sabaha kadar da eng essayinin final versiyonu yazıp 5 gün kalan midtermlere çalışayım. yks'ye bu kadar kassam şu an bilkent ee'deydim.
-
Econ221 e zor diyen econcuları econ301 e bekliyorum. Şaka bir yana o kadar zor bir ders değil ama math 102 alınan böyle bir dönemde (math 102 alabildiginize emin misiniz btw, sanki prereq leri karşılamıyorsunuz gibi) ağır olabilir. Onu sonraki dönem denemek de mantıklı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam econ'daki stat prob benim işime yarar mı?
yazın değişti o mevzu okul bize iki seçenek sunuyor ya mat 105 ya 101 alıyorsunuz.
-
8 ders vermezler zaten
Eğer davaya yönelecek iseniz yarayabilir. Ama bu derste için biraz excel bakmanızı öneririm alacak olursanız.
Onun dışında bir ctis öğrencisine econ221 222 önerir miyim, bilmiyorum.
kafam çok karışık en iyisi ben bi bölüm başkanımız ile konuşayım.
-
kafam çok karışık en iyisi ben bi tayyibe oy vereyim
Yapma olm bak kredisiz olan dahil 7 dersim var hiçbiri ciddi anlamda zor değil ama bölünmekten helak oldum. 1000 tane sınava quize girdim hala yarın Yunanca midterm var
Bende tembellik de var az sen kendini bilirsin yine de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 18 Kasım 2024; 10:2:26 >
Son sınıfa az ders kalsın diye ek ders alınır, onun dışında ne kadar az ders o kadar iyi.
yazın bir yere gitmiyorum, arkadaşlarım da ankarada deniliyorsa bir dersi yazın alıp son döneme üç-dört ders bırakmak mantıklı bence
yaz okulu hiç denemedim ama o sıcakta çekilir mi hep düşündüm.
bir de yaz stajı ile beraber ilerlemesi pek mümkün değil, bizim bölüm için 20 güne düştüğünden imkansız demiyorum. (staj ile dönem çakışmamalı.)
-
9 ders alıyorum. 1 tanesini withdrawlayacagim muhtemelen. Mukemmelliyetciligin varsa alınmaz. Cb ustu kafiyse alinir. Zor işler ve bence gerek yok.
Onu da kaldım kaç tane secmelin var ki? Istedigin kadar ders nasıl alıyorsun. Mesela müfredatta olmayan maksimum 2 tane dersi Not Included olarak alabiliyorsun bizde. Onlar da ortalamani etkilemio zaten.
Knk çap yandal yap Erasmusa da git
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben geçen dönem 10 ders 26 kredi aldım. 4. sınıfa ders bırakmadım ama tavsiye etmiyorum. O dönem okuma enerjimi sömürdü
GPA'i de sömürür. 10 dersin sınavlarının altından nasıl kalktınız? Her gün 2şer 2şer final midterm olur.
-
Bir günde 3 final bile oldu. 0.03 GPA düşüşü oldu. Gereksiz bir maceraydı açıkçası. Bir anlık gelecek seneye ders kalmasın kafasıyla yapıp pişman olduğum bir macera. Nasıl altından kalktığıma gelince okul alıştırdı diyebilirim. Şu an derslerimi 3.5 senede bitirmiş olabiliyorum. Şu kadarını söyleyeyim bizi getirdikleri şu noktadan sonra max 3 senede bölümü bitirebilecegimi fark ettim
Çap okulu 2 sene uzatıyor. Erasmus düşünüyorum
A veya A- almatacağım hiçbir derse tahammülüm yok.
seçmeli değil additional bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 19 Kasım 2024; 15:3:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tyt türkçe nasıl fullenir
- bilgi sarmal 15 tyt matematik deneme cevap anahtarı 2023
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
- türk-alman üniversitesi taban puanları neden 2 tane
- bıyıklı-matematik pdf indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X