Ben bu tarz işleri kimileri gibi körlemesine bakmıyorum. Belli yerlerde belli makamlarda özellikle devleti temsil edenlerde makam aracı olabilir. Ama bir belediye başkanında Audi A8 olmaz. Bir kaymakamda olmaz. Rektörde olmaz diye düşünüyorum. Olacaksa Cumhurbaşkanında olur Vali de olur Bakanda olur. Yüzde 10-15 en az oy alan partilerde olursa olur. ( Milletvekilinde bile olmamalı. ) Ama birileri körlemesine kimsede olmayacak herkes corollaya megana binsin gibi bakıyor onada karşıyım. ( Çünkü Audi A8 sana bana pahalı aslında devlet kendine alırken açık ihale ile alıyor bu araçları vergisiz ham halde 4-5 milyon yok bu araçlar sana bana 15-20 milyon bu arada. ) Tekrar söyleyim Muğla Büyükşehir belediyesi bu aracı kullanmıyorsa bile iştirakına aldırması GENE YANLIŞ BİR HAREKET. Belediye vergili almıştır çünkü alırken gene ona 15-20 milyona gelmiştir o araç. |
Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Aras, Audi A8 marka makam aracı aldı! (2. sayfa)
-
-
Ben cevap vereyim mi ?
Günde 24 saat, her saat içerisinde, üç forumda dikkat çekmek için tekrar yazıyorum üç forumda sürekli muhalif konulara sataşan, saldıran, sürekli yok bu yanlış, siz algı yapıyorsunuz diye ortalıkta gezinen bir tip.
İlk olarak shiftdelete forumunda yazmaya başladı,
Sonra Technopat’a geçti, 1 yıllık ban yedi,
Şimdi burada takılıyor, normalde çoktan banlanması gerekirdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana artık çok çocukça geliyor bir tarafi ölümüne savunmak . Bu işin a partisi , b partisi kalmadı artık . Biri kitlesini din ile diğeri de Atatürk ile kontrol ediyor. Burada ölümüne savundugunuz birbirinize hakaret ettiğiniz adamlar mecliste el sıkışıyor.
Lafım sadece sizin ozelinize değil genel olarak konusuyorum benim umudum kalmadı artık. Siyaset gerçekten ne kadar iğrenç ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten doğruya doğru demek, yanlışa yanlış demek Türkiye’de yaşayan insanların maalesefki sahip olmadığı bir özellik. Gerek yok tartışmaya, herkes halinden memnunki bir şeyler değişmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şahsi bile olabilir. Çünkü bu makama gelmeden önce Bodrum belediye başkanıydı. Bodrum da her yolu kazdı, her yeri mahvetti. Sonra ödül gibi, Muğla dan aday gösterildi.
CHP ile bir gıdım yol alınmaz. AKP olmasın diye CHP ye oy veriyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Yok aslında birbirlerinden farkları.
@OzkanK canım, aynı lafları Passatı beğğenmeyip Audi A8 Long alan Rize belediye başkanı için de sarfettin mi? Merak ettim.
-
Rize belediye başkanı mı Rize valisi mi söz konusu ? Sap saman karışmasın...
Rİze belediye başkanı Audi A8 long aldıysa karşıyım yanlıştır. Ama Vali aldıysa bir şey demem Vali İL sınırları içinde devleti temsil eder ve devlet eliyle alınıyor o araçlar. ( Vergisiz topran. ) Ama belediye başkanı aldıysa belediye bütçesinden alınıyor ve vergili alınıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 19 Ekim 2024; 1:49:37 > -
Ya hocam ne yalanı , o dil çıkaran troll ilk defa haklı ...çekmiş altına audi yi işte..
braveheart ta wallace soylulara ayar verirken şuna benzer bir şeyler söylemişti.
'' Sizinle benim aramda bir fark var. Siz bu ülkenin insanlarının sizin için varolduklarını düşünüyorsunuz. Bense, bizim bu insanları özgür kılmak için var olduğumuzu düşünüyorum ''
Bizim de durumumuz bu ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morphine84 -- 19 Ekim 2024; 2:11:31 > -
Bu konuya gelip burda yaptığın gibi satır satır birşeyler yazmismiydin gozünden kactiysa al gö zune sokuyorum..
Yoksa ben azılı AkP trolluyum neden yazım mi demiştin..https://forum.donanimhaber.com/32000-nufuslu-eleskirt-te-akpli-belediye-baskanina-tahsisli-3-makam-arabasi--146668570
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 19 Ekim 2024; 3:31:42 >
İktidarcilik oynayan azılı troll sanatçıya 5 .7 milyon vermiş sordun mu neden verdiğiniii ..
Kac tane fakir fukara ihya olurdu bu parayla hesapladın mi..
gerçek gündemAKP'li Esenler Belediyesi'nden 5.7 milyonluk konser ihalesihttps://www.gercekgundem.com/siyaset/145878/akpli-esenler-belediyesinden-57-milyonluk-konser-ihalesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Elemanın bir kez olsun iktidarı eleştirdiğini görmedim. Ya muhalefete giydirir ya iktidarı haksız olsa dahi savunur, hiçbir şey yapamasa bile konuyu değiştiril saptırıp muhalefete getirir filan. Yani ispatımız yok ama olasılık hesabı yaparsak yüksek ihtimal aktroll. Bir de çoğu zaman akıl mantık dışı şeyler yazar.
Şevval Sam konserine konforlu bir şekilde gidebilir.
-
CHP bu hatayi bir gun içerisinde çozebilir. Genel baskan telefon eder ya CHP ya AUDI der. Her iki turlu de CHP kazanir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Link vermeden once kendin okuman lazim bence orada ne yaziyor diye...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devlet devlet olur, halkı refah içinde olur, halkı mutludur, o zaman devleti temsil edecek araç da olur. O araç da, yüksek makam misafirleri karşılamak için olur.. Karısının alışverişine, kızının/oğlunun okuluna gidip gelmez. Hatta evden makama, makamdan eve gitmez.
Zaten devlet, devlet olduğu zaman, bu yüzsüzlüğü yapamazlar. Ama kabilelerde kibir abideleri çok olur.
Devleti önce bi varoş mahallelerinde görelim, sonra devlet olduğunu onaylayalım. Kabile devletleri gibi saraydan saraya, köşkten köşke koşmayla devlet olunmaz.
Ha, Avrupada da var, Amerikada da var diyenleriniz çıkacaktır. Onlar, zaten bu statü farklarını oluşturanlar. Ben olması gerekeni yazıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X