Şimdi Ara

Muğla'da Yaşayan Muğla'lı Olan Var Mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

fethiye iyidir, sessiz sakin ama aynı zamanda eğlence yerleride vardır.

biraz şehir dışına çıkarsan evlerde iyice ucuzlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih33yucel

bende fethiyeliyim,

fethiye iyidir, sessiz sakin ama aynı zamanda eğlence yerleride vardır.

biraz şehir dışına çıkarsan evlerde iyice ucuzlar.

O evler denize ne kadar mesafededir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swindler48

Hocam cingeni taskinlik cikarir demedim Ama sahsen hoslanmiyorum. Motoru bagirttiran, egzoz patlatan tipler cok fazla. O tipler genellikle kavga ariyor. Adamlarin gozlerine baktigim icin kavganin esigine geldigim vakitte oldu. Ama yinede laftan anlayan insanlar. Bunlarla merkezde fazla karsilasmazsin. Kosu yapabilecegim yer demissin. Fethiye sahil bandinda kosu bandi mevcut . Rahatlikla gidip kosunu yapabilirsin.

Edit: Sizin icin en iyi secenek fethiyedir diye dusunuyorum.

Ben de fethiye ve ve milas arasında kaldım. Yorumunuz için de teşekkür ederim. denize 1 saat yürüyerek ya da mibibüsle yarım saat mesafedeki 2+1 bir evin fiyatı ne kadardır bilgin var mı?

• merkez gerçekten sıkıntı .fethiye ve ortaca tarafları iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruskid

Muğla merkez çok iyidir hocam. Kiralar sudan ucuzdur hatta Büyükşehir olunca daha da ucuzlamıştır. Deniz ise yürüme mesafesindedir yürüyerek 3 saatte denize ulaşılabilir. Merkezde o kadar çok kafe vardır ki acaba hangisine gitsem diye kararsız kalabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Muğla'nın her yeri iyidir ya insanın ömrünü uzatır valla o doğal güzellikler

• Konum olarak en iyi Fethiye ama bedeli aktif deprem bölgesinde olması Turistik ve normal şehrin karışımıdır,yaz bitince hayat tamamen bitmez devam eder. Düzgün birisiysen başına birşey gelmez ama *ıçı başı oynayan tipsen sert kayaya çarpabilirsin tabi.

Muğla merkez konum olarak iyi her yere yakın burada oturup günübirlik hemen hemen birçok bilinen Ege şehrine gidilir. Safranbolu,Beypazarının gibi ilçelerin büyüğü gibi düşünebilirsin.

Marmaris,Datça tarafları güzeldir özellikle de deniz ilgini çekiyorsa ama dışarıda kaldıklarına uzak kalıyorlar,sürekli şehir dışına çıkacaksan eğer. Normalde tam emekli yeri.

Bodrumda biraz uzak kalıyor ama Marmaris,Datça gibi değil,yerli halk ve yaşam biraz daha fazla ve kışın da turist çekiyor. Merkez harici alternatiflerinde olduğu için yakın uygun ev bulursun diye tahmin ediyorum.

Kısacası bütün ilçelerine gidilebilir merkez de dahil. Ama hayatın AVM,kafe,cadde tekrar AVM,kafe,caddeden ibaret ise Muğla merkezde zaten sıkılırsın diğer ilçelerinde de zaman geçmez,o bölge ya emekli ya da doğa,adrenalin sevenler için ideal.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Konum olarak en iyi Fethiye ama bedeli aktif deprem bölgesinde olması Turistik ve normal şehrin karışımıdır,yaz bitince hayat tamamen bitmez devam eder. Düzgün birisiysen başına birşey gelmez ama *ıçı başı oynayan tipsen sert kayaya çarpabilirsin tabi.

Muğla merkez konum olarak iyi her yere yakın burada oturup günübirlik hemen hemen birçok bilinen Ege şehrine gidilir. Safranbolu,Beypazarının gibi ilçelerin büyüğü gibi düşünebilirsin.

Marmaris,Datça tarafları güzeldir özellikle de deniz ilgini çekiyorsa ama dışarıda kaldıklarına uzak kalıyorlar,sürekli şehir dışına çıkacaksan eğer. Normalde tam emekli yeri.

Bodrumda biraz uzak kalıyor ama Marmaris,Datça gibi değil,yerli halk ve yaşam biraz daha fazla ve kışın da turist çekiyor. Merkez harici alternatiflerinde olduğu için yakın uygun ev bulursun diye tahmin ediyorum.

Kısacası bütün ilçelerine gidilebilir merkez de dahil. Ama hayatın AVM,kafe,cadde tekrar AVM,kafe,caddeden ibaret ise Muğla merkezde zaten sıkılırsın diğer ilçelerinde de zaman geçmez,o bölge ya emekli ya da doğa,adrenalin sevenler için ideal.

Ben emekli hayatı seviyorum hocam.Dediğin gibi doğa ve adrenalin.Boş günlerimde çıkıp doğayı,antik yerleri vs. gezmek istiyorum. Merkeze hiç sıcak bakmıyorum.

• Hocam Marmaris doğumluyum 3.sınıfta Muğla Merkez'e taşındık üniversiteye geçtim hala Muğla Merkez'deyim. Merkez çok güzeldir aslında neden arkadaşlar bu kadar kötülemiş anlamadım. AVM yok eyvallah da sakin hoş bir yer Merkez(yeni adıyla Menteşe) Akyaka var 30km,Akyaka içinde Çınar Plajı var Akbük var Datça yakın Marmaris yakın Bodrum yakın.
    Merkez dışındaki her yerin bi uzmanlık bölgesi var. Datça mesela yaşlıların mekanı. Akyaka dengesizlerin mekanı. Marmaris malum zaten demeye gerek yok sanırım sokakta yürümek bile tehlikeli oldu. Bodrum zengin kenti sabah 7 de bile trafik var. Ama Merkez öyle mi? Bebek gibi saat 8'de dışarıya çık arabalar anca anca çalıştırılmış olur. Kışın serin yağışlı yazın sıcak güneşli her yere yakın insanlar ne yardım eder ne bela olurlar herkes kendine müslüman Muğla Merkez'de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruskid

Muğla merkez çok iyidir hocam. Kiralar sudan ucuzdur hatta Büyükşehir olunca daha da ucuzlamıştır. Deniz ise yürüme mesafesindedir yürüyerek 3 saatte denize ulaşılabilir. Merkezde o kadar çok kafe vardır ki acaba hangisine gitsem diye kararsız kalabilirsiniz.

Yürüyerek 3 saat , yürüme mesafesi

• Merkez de yaşıyorum, kiralar çok pahalı, buranın yerlileri yabancıları sevmez, kibirlidir, kimseyi düşünmez ve bencildir. Öncelikle Fethiye, sonra Marmaris, en kötü ihtimalle de Datça tercihleriniz arasında bulunsun, gerisini hiç düşünmeyin. Muğla genelinde kiralar her şekilde yüksek fakat saydığım bu üç ilçe sosyal ve doğa zenginliği açısından sizi tatmin edecektir.
  • Google My Maps
    Muğla 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları - Google My Maps
    https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zhB_hFbhjEQs.kZ939PFmdKp0&hl=en_US

Bu haritada gösterilen istasyonlardan birinde çalışacağım.
    Fethiye'de 9 tane gözüküyor,orda adı geçen semtler nasıldır? Mesela göcek,kemer,çamköy,bekçiler vs. diyor.
    Datça'da 2 taneymış zaten birisi de meshur palamutbükündeymiş ama oraya yaşlı yeri dediniz :))

• quote:

Orijinalden alıntı: YanlıZenci

Ben merkezde oturuyorum, aşırı derecede sakin.O kadar arkadaşım olmasına rağmen dışarı çıkan yok.Sıkıcı, avm bile daha yeni kuruluyor.

beyler hafta sonu muğla merkeze gideceğim. Kalacak yer sıkıntısı olur mu ? Günü birlik gitmeyi düşünüyorum ama belki bir kaç günde kalabilirim. Otogar ile merkez arası çok var mı ? Güney göz hastanesi tarafına gideceğim.
  • Merhaba dostlar,
    Konuyu hortlattım. Görev yerim ortaca oldu.
    Merkezde Doğan Pansiyon diye bir yer var giden kalan oldu mu öneriri misiniz?

Ayrıca Muğla'nın kendi insanını çok sevdim,çok canayakın ve yardımseverler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.