Şimdi Ara

MUGLA SITKI KOCMAN UNI YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
26.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Caqatay3535

quote:

Orijinalden alıntı: kazasa

quote:

quote:

quote:

İzmir'de oturuyorum. 9Eylül veya Muğla İnşaat mühendisliğine gideceğim bu sene bir aksilik çıkmazsa. Büyük ihtimalle Muğla olacak. Ben Muğla Fethiye'liyim ancak yıllardır İzmir'de yaşadığımdan sorabileceğim çevrem yok.

Aklımda soru işaretleri vardı Muğla üniversitesi hakkında. Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim @kazasa
    Tam bana göre bir yere benziyor Muğla üniversitesi :)

Acaba tanıdığınız vs var mı Muğla İnşaat mühendisliğinde okuyan. İnşaat mühendisliği iyi mi onu merak ediyorum, bir de mimarlığa ÇAP yapılabiliyor mu

Bi hocamizin yegeni okuyodu nasil diye sordugumda memnun oldugunu soylemislerdi degisik projelerle ugrasan cocuklarda vardi en.son.insaat muhendisliginde okuyan biri beni aramisti genc girisimciler toplulugu baskani oldugumdan okul icinde destk istemisti milyon liralik miktarini tam hatirlamiyorm bi proje icin destek almisti universiteyle beraber yapicaklardi
    Cap hakkinda bilgim yok ama mimarlik fakultesi suan.egitim vermiyo sanirim hic mimarllik okuyanda gormedim fakultesinide gormedim

Mimarlık yok evet. İnşaat ile ortak dersleri olan başka bölüm varsa onlar çap için düşünülebilir.

Yurt fiyatları ne durumda? Bir de İzmir'den giden çok var sanırım.

Ozel yurt cemaatinki 350 civariydi galiba 3 ogun yemek ama yeri kotuydu okula yakin olan yerde yani koteklide erkek yurdu farketmedm hic ama apartlar var kisi basi 250 350 arasi degisiyo icinde yeme icmen yok tabi bunun. devlet yurduda 90 ve 110 liraydi yanlis hatirlamiyosam

Yakınlarda özel yurt yok mu hocam?

Valla erkekler icin olani hic duymadim. Apartlar var yurt gibi ama yemek vermiyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İzmir'de oturuyorum. 9Eylül veya Muğla İnşaat mühendisliğine gideceğim bu sene bir aksilik çıkmazsa. Büyük ihtimalle Muğla olacak. Ben Muğla Fethiye'liyim ancak yıllardır İzmir'de yaşadığımdan sorabileceğim çevrem yok.

Aklımda soru işaretleri vardı Muğla üniversitesi hakkında. Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim @kazasa

Acaba tanıdığınız vs var mı Muğla İnşaat mühendisliğinde okuyan. İnşaat mühendisliği iyi mi onu merak ediyorum, bir de mimarlığa ÇAP yapılabiliyor mu

Bi hocamizin yegeni okuyodu nasil diye sordugumda memnun oldugunu soylemislerdi degisik projelerle ugrasan cocuklarda vardi en.son.insaat muhendisliginde okuyan biri beni aramisti genc girisimciler toplulugu baskani oldugumdan okul icinde destk istemisti milyon liralik miktarini tam hatirlamiyorm bi proje icin destek almisti universiteyle beraber yapicaklardi
    Cap hakkinda bilgim yok ama mimarlik fakultesi suan.egitim vermiyo sanirim hic mimarllik okuyanda gormedim fakultesinide gormedim

Mimarlık yok evet. İnşaat ile ortak dersleri olan başka bölüm varsa onlar çap için düşünülebilir.

Ozel yurt cemaatinki 350 civariydi galiba 3 ogun yemek ama yeri kotuydu okula yakin olan yerde yani koteklide erkek yurdu farketmedm hic ama apartlar var kisi basi 250 350 arasi degisiyo icinde yeme icmen yok tabi bunun. devlet yurduda 90 ve 110 liraydi yanlis hatirlamiyosam

Valla erkekler icin olani hic duymadim. Apartlar var yurt gibi ama yemek vermiyolar

Apart + yemek çok tuzlu olmaz mı, ilk seneden kimseyi tanımadan etmeden eve de çıkılmaz. Umarım yeni açılan falan vardır ucuza kapatırız

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Apart + yemek çok tuzlu olmaz mı, ilk seneden kimseyi tanımadan etmeden eve de çıkılmaz. Umarım yeni açılan falan vardır ucuza kapatırız

Eve gore 100 lira falan fazladan.gider heralde belkide vardir ama.ben.hic duymadim

• Bende muğla(ing) inşaat yazabilirim. KTÜ ya da muğla düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichigo85

Bende muğla(ing) inşaat yazabilirim. KTÜ ya da muğla düşünüyorum

aynen banada büyük ihtimal ya muğla ya KTU gelecek :D
  • Bilgisayar mühendisliginde ingilizce egitim veriliyor.Bunun kalitesi nedir?Yani ingilizcede iyi bir eğitim veriliyor mu?(hazırlık kastetmiyorum).Hocaların inglizce bilme kalitesi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edasultan_ersoz

m.y.o ları bilmem ben istatistik bölümüyüm merkeze bağlı köteklide kampüsümüz.

Merhaba arkadaşım bölüm hakkında bilgi verebilir misin? Muğla odaklı değil genel anlamda Istatistik nasıldır, nedir ileride neye yarar? ben ıstanbul.dayım burada istatistik geliyor ama pc mühendisliğ istiyordum. anadolu'da istediğim bölümü okumak daha mi mantıklı, yani en düşük yerlerde?
    kısaca yardımcı olursan memnun olurum:)

• muğla üniversite okuyacak arkadaşlar bu yazıyı okuyarak üniversite hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz :)

www.manuelmedya.blogspot.com
    Muğla'da Üniversite Okumak !
    http://www.manuelmedya.blogspot.com/2012/08/muglada-universite-okumak.html#.UCUkFaPAHyI

• Mugla insaat muh. kazandim. Ucuza apart buldum orada kalabilirim

• bende ftr kazandım ankaradan gidecem de apartlarda kalan varmı hiç varsa memnunmusunuz bende apart düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan4854

muğla üniversite okuyacak arkadaşlar bu yazıyı okuyarak üniversite hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz :)

http://www.manuelmedya.blogspot.com/2012/08/muglada-universite-okumak.html#.UCUkFaPAHyI

o yazı eski bir yazı patika yol falan demiş yollar tamamen asfalt oldu şimdi.Birde deniz yok burda diye biri ağlamışmı ne 30 dakka mesafade dünyanın en güzel doğa harikalarından biri bulunmaktadır AKYAKA.

bu adresten kötekli hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz

https://www.facebook.com/pages/mu%C4%9Fla-k%C3%B6tekli/102646016483883

• mrb arkadaş, abiler muglada okuyup aynı zamanda calısma imkanı bulabilirmiyiz ?
    birde siyasi oluşumu varmıdır siyasi baskı varmıdır ?
  • ben de muğlayı üst sıralara yazdım bakalım anlattğınıza göre çok güzelmiş hatta ilk sıraya mı yazsam diye düşünüyorum şu an
  • kazasa K kullanıcısına yanıt
    Hemşirelik bölümü hakkında bilgi verebilir misiniz @kazasa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimmey

mrb arkadaş, abiler muglada okuyup aynı zamanda calısma imkanı bulabilirmiyiz ?
    birde siyasi oluşumu varmıdır siyasi baskı varmıdır ?

Ülkücüler ve Pkk lılar arasıra çatışır.

Cafe de falan çalışabilirsin ama sömürürler günlük en fazla 10-15-20 arası alırsın
  • merhaba bu sene bende bu üniversiteyi yazmak istiyorum yalnız bi konuda bigilendirirseniz çokk sevinirim enerji sistemleri mühendisliği okumak istiyorum fakat teknoloji fakültesinde okutulan okullarda imza yetkisi olmuyormuş doğru mudur ??
  • kamu yönetimi gibi bölümler nasıl arkadaşlar
  • weehwet kullanıcısına yanıt
    İİBF Genel olarak en güzel fakültelerden birisidir.
  • kazasa K kullanıcısına yanıt
    tıp fakültesi hakkında bir bilginiz var mı ?
    ekşi sözlükte üniversite hakkında iyi bişey diyen yok lan kafam karıştı :D
  • Arkadaşlar muğla kamu 2. sınıfım yardımcı olurum her konuda

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.