Şimdi Ara

MUGLA SITKI KOCMAN UNI YARDIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
26.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: smrp_06

Arkadaşlar muğla kamu 2. sınıfım yardımcı olurum her konuda

Ya ben turizm isletmeciligi bölümünü kazandim. Hazırlık donemi var mi? Ve de yurtlarda bazi bloklarda ucret farkliligi bunun nedeni ne acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buse123456789 B kullanıcısına yanıt
    Yurtlar da eski yeni bloklar var yeni bloklar daha iyi 3 kişilik ve 4 kişilik değişiyor fiyat farkı oyuzden dir ama sen secemiyorsun onu yurt kendi belirliyor. kyk da kalmadigim için tam hakim degilim konuya. Kitapçıkta bölümünün yanında 21 yazyiorsa zorunlu hazırlık var 46 yazıyorsa isteğe bağlı yani istersen okumazsin zorunluluk yok

• quote:

Orijinalden alıntı: smrp_06

Yurtlar da eski yeni bloklar var yeni bloklar daha iyi 3 kişilik ve 4 kişilik değişiyor fiyat farkı oyuzden dir ama sen secemiyorsun onu yurt kendi belirliyor. kyk da kalmadigim için tam hakim degilim konuya. Kitapçıkta bölümünün yanında 21 yazyiorsa zorunlu hazırlık var 46 yazıyorsa isteğe bağlı yani istersen okumazsin zorunluluk yok

Universite residorm ve hazirlik egitimi hakkinda bilgi verirmisiniz

• smrp_06 kullanıcısına yanıt
    kamu yönetimi ikinci öğretim kazandım. yurtlar ıkıncı ogretım ortamı falan nasıldır yardımcı olursan sevınırım
  • asdzxcas0735 A kullanıcısına yanıt
    Hazırlık hakkında bilgim yok. Maddi durumunuz varsa residorm iyidir ilk sene yurt kuralı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.