Şimdi Ara

Muğla Tıpta okuyorum sorularınızı alabilirim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
4
Favori
3.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zülfikarr

hocam bölümdeki kızlar nasıl. Aga nigi yapabileceğiniz kızlar varmı

Bu konulara girmiyorum kardeşim kusura bakma.Kimse hakkında yorum yapmak bana düşmez bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lhaykol

Paran yoksa min. 150-200 bin tlden bahsediyorum işe başladığın ilk 5 yıl eczane açmayı unut. ondan sonrasıda muamma zaten çünkü paran oluyor bu sefer devlet engel oluyor. Eczacılık ölmüşte ağlayanı yok

Hocam max. 30-40 k ya acılıyormus eczane. Eczane bi sekil acılır yasalara uyduktan sonra ama cok eczane oldugu icin acılması zormus kanun yonunden. İlk 5 sene napıcaz o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trouble48

quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nashty

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nashty

quote:

Orijinalden alıntı: sıradan bir samsunlu

O sıralardaki tıplardan hangisini önerirsin (doğuda olmamak kaydıyla) ve muğla tıp için çok dandik diyorlar okul hakkındaki senin düşüncelerin ne? Ayrıca şehir yaşamı, yurt fiyatları ve burs olanakları nasıl?

Şöyle diyim ben trakyalıyım,Trakyanın olmasını çok isterdim 1-2 puanla falan kaçırdık,giremedik.Bence o sıradaki tıplar arasında eğitim olarak pek bir fark yok,dandik demelerine bakma,kadrosu gayet zengin bence,çok değerli hocaları var.Şehir yaşamı olarak sıkıntılı bir yer olarak görüyorum ben Muğlayı.Muğlalı arkadaşın dediği gibi sosyal faaliyet bakımından çok kısıtlı bir şehir ve yaşam biraz pahalı bence ki o pahalılık bu bölgelerde genel olarak bir sorun.

Hocam ben dogustan beri muglada yasıyorum. Bi ankaraya gittim ben cennetemi dustum falan dedim

Tabi hocam işin ehli sensin, ben sadece düşüncelerimi söyledim.Sonuçta ben 2 sene yaşadım Muğlada.Bence de sadece merkezi olarak baktığında Türkiyenin en kötü şehirlerinden bi tanesi :D

Ben yine milasta yasıyorum bodruma 40 km milas bile mugla merkezden guzel

Kardeşim ben de milasta yaşıyorum ama abartma istersen çok değil sadece bitmeyen altyapı çalışmalarını ve kekoları düşünsene :D

Hocam muglaya gore avantajı ören ve bodruma yakın olması. O kadar da kotu degil ya milas. Ama adam akıllı avmsi ve sineması bile yok. Bi pomelon diye tutturmuslar 10 tane magaza.bile yok icinde

Muğla merkeze gidiyordum arada arkadaşlarımın yanına ama derdi inanmazdım muğlada kekolar hiç yok. Ören yaz için gayet güzel sessiz sakin ama genç olunca pek tatmin etmiyor :D Dediğin gibi de avm falan açısından muğla çok daha yaşanılabilir pomelon çük kadar yer. Tıp olarak son çarelerde düşünülebilir tabiki. Gördüm lys ye girdiğimde fakülte ve hastane binası daha tamamlanmamış seneye açılacak diyorlar ama bilmiyorum. Genel olarak memnun musun özellikle belirtmek istediğin bir şey var mı okulla ilgili ?

Hocam ben milasta lisedeyim dicer arkadas unide muglada

Habgi lisedeain

Alıntı yanlış olmuş hocam kusura bakma. Ben ortaokulu sakaryada okuduktan sonra nazilli fene gittim bu sene bitti işte. Doğduğumdan beri buralardayım ama.

• trouble48 T kullanıcısına yanıt
    30-40bine nerde ama. biliyorsun eczacılık okumus esnaftır. diploma kiralarsın ayda min 3-4 bin tl gelir. olmadı bi eczacının yanına girersin devlete atanır hastanede çalısırsın. ama çok çok çok çok istemediğin sürece eczacılığa gitme !!!
  • nashty N kullanıcısına yanıt
    Tıp olarak son çarelerde düşünülebilir tabiki. Gördüm lys ye girdiğimde fakülte ve hastane binası daha tamamlanmamış seneye açılacak diyorlar ama bilmiyorum. Genel olarak memnun musun özellikle belirtmek istediğin bir şey var mı okulla ilgili ? Pek cazip gelmiyor ama muğlaya gelmek zorunda kalabilirim gibi. Buralarda yaşadığımdan uzaklaşmak da istiyorum çünkü.
  • quote:

30-40bine nerde ama. biliyorsun eczacılık okumus esnaftır. diploma kiralarsın ayda min 3-4 bin tl gelir. olmadı bi eczacının yanına girersin devlete atanır hastanede çalısırsın. ama çok çok çok çok istemediğin sürece eczacılığa gitme !!!

Hocam ne yapiyim o zaman eczacılık fos dişe puanım.yetmez. 420 puan civarı ne bolumu oneriyosun bolum de yok be. Keske tmden pdr girseydim

• muğlada hayat çok pahalı diyorlar, ne diyorsun?

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Fakülte konusu soru işaretiydi geçen seneye kadar,fakat kesin olarak bittiğini söylediler okul kapanırken.Yeni fakülte de gayet güzel gibi duruyor, ben genel olarak okuldan memnunun hocaların iyi olduğunu düşünüyorum, o yaşadığın yerden uzaklaşma olayı bende de olmuştu.Sırf o yüzden Tekirdağı yazmamıştım sonradan pişman oldum,yakın olması senin hayrına olur bence :) Ek olarak bahsedeceğim, baraj 60tı, onu 50 ye indirmeyi düşünüyolardı,ve finalsiz geçme olayı gelicekti.Tam emin değilim ama.
    MF4 düşük değilse git mesela bi mühendisliğe MF3de eczacılktan sonra brşey yok.
  • quote:

MF4 düşük değilse git mesela bi mühendisliğe MF3de eczacılktan sonra brşey yok.

Ne muhendisgi hangi univeriste? mat. Ogr tavsiye edermsn

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

muğlada hayat çok pahalı diyorlar, ne diyorsun?

Kesinlikle.
    mf4te 420 civarı kaç bine gelir bilmem ama bak diyelim 25k-30k geldi o sıralamada bi teknik üniversiteyi yaz mhendislik için ama mat öğrt. ne bileyim aldıgın puan boşa gider gibi geliyor bana çunku sen 25kda olacakken sınıf arkadasın 45-50lerde olacak
  • quote:

mf4te 420 civarı kaç bine gelir bilmem ama bak diyelim 25k-30k geldi o sıralamada bi teknik üniversiteyi yaz mhendislik için ama mat öğrt. ne bileyim aldıgın puan boşa gider gibi geliyor bana çunku sen 25kda olacakken sınıf arkadasın 45-50lerde olacak

Hocam muhendislikte de maas dusuk olmaz mı ya ? Herkes 5k kazanıyorum falan yazıyo nete ama benim 2000 den fazla kazanan tanıdıgım yok

• nashty N kullanıcısına yanıt
    bim var mı bim

Eğer bu sene ilk senense kal derim gelecek sene %80 tıp kazanırsın. değilse ve %100 gidiceksen mühendislik diyorum. çunku 2bin tlde var 15-20de tamamen kendini geliştirmene bağlı bir olay ;)
  • quote:

Eğer bu sene ilk senense kal derim gelecek sene %80 tıp kazanırsın. değilse ve %100 gidiceksen mühendislik diyorum. çunku 2bin tlde var 15-20de tamamen kendini geliştirmene bağlı bir olay ;)

Hocam ben daha lise 3 um

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

bim var mı bim

var hocam var
    Nedir bu eczacılık :D ÇalıŞ TIP'A gir hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtpathos -- 28 Haziran 2015; 0:42:33 >
  • Teknoloji fakültesine gitmeyi düşünüyorum hocam sizce rahat edermiyim trakyadan gideceğim bende tekirdağ.

İnsanları nasıl?
    Sosyal ortamı nasıl?
    Avm varmı varsa gerçekten zaman geçirilebilecek gibimi?
    Sosyal olanakları nasıl üniversitenin
    Kampüd gerçekten güzelmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortam nası abı sosyallesebılıyon mu tıp baya zor okumak sonuçta
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.