Şimdi Ara

Muğlada kamp kurucam arkadaş arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fazla param olmadığı için bu sene tatile gidemedim. Bende az bütçeyle kamp kurmaya karar verdim, Muğla taraflarına gidicem internetten araştırdım çok güzel bir yer. Daha önce gitmedim gideceğim noktaları internet üzerinden belirleyip gidicem. Çadır, tulum, sırt çantası haricinde 100-150 lira para alıcam. Istanbuldan otobüs ile gidicem. Yanıma kafa dengi arkadaş arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onekio

Fazla param olmadığı için bu sene tatile gidemedim. Bende az bütçeyle kamp kurmaya karar verdim, Muğla taraflarına gidicem internetten araştırdım çok güzel bir yer. Daha önce gitmedim gideceğim noktaları internet üzerinden belirleyip gidicem. Çadır, tulum, sırt çantası haricinde 100-150 lira para alıcam. Istanbuldan otobüs ile gidicem. Yanıma kafa dengi arkadaş arıyorum.

detaylı görüşelim benimde böyle bir fikrim var dostum
  • Bobregimi yarin kargoya yollasam olur mu ?

• Ne zaman yola çıkmayı düşünüyorsun? 25'i ile 30'u arası olursa düşünebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Ne zaman yola çıkmayı düşünüyorsun? 25'i ile 30'u arası olursa düşünebilirim

28-30 Temmuz arası çıkmayı düşünüyorum. Pmden detayları konusalım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fettles

quote:

Orijinalden alıntı: onekio

Fazla param olmadığı için bu sene tatile gidemedim. Bende az bütçeyle kamp kurmaya karar verdim, Muğla taraflarına gidicem internetten araştırdım çok güzel bir yer. Daha önce gitmedim gideceğim noktaları internet üzerinden belirleyip gidicem. Çadır, tulum, sırt çantası haricinde 100-150 lira para alıcam. Istanbuldan otobüs ile gidicem. Yanıma kafa dengi arkadaş arıyorum.

detaylı görüşelim benimde böyle bir fikrim var dostum

Pm gönderdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayram'dan sonra olsa bende düşünebilirdim, iyice bunaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel plan olabilir aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.