Şimdi Ara

Muhabbet kuşları için hazır mama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün kuşlara denemek için biraz resimdeki mamadan aldım, markası versele laga ama mama biraz kuru gibi geldi.bizim kuşlar mama kuru olunca yemiyor .

haşlanmış yumurtayla karıştırp verince hazır mama yiyorlar .bu mamayı yemezlerse sprey ile su sıkıp nemlendirip versem olur mu yoksa yine haşlanmış yumurtayla mı karıştırayım? haşlanmış yumurtayla karıştırmak istemiyorum :( çünkü içindeki yumurta 4. günde dolapta ve hava almadığı halde bayatlıyor :( .

bide hangi mamayı önerirsiniz bu aldığım mama kaliteli midir?

• Ben kullaniyorum. İlkin alisamadilar ama simdi haftada bir yemligin yarisi bitmis olarak görüyorum. Yani yiyorlar artik.

Taze sebzeye alisamadilar ama. Elma vs ne verirsem vereyim aynen duruyor. Bu yem hic olmazsa meyve ihtiyaclarini da karsiliyor.

Bunun disinda dal dari zaten olmazsa olmaz.

Nereden aldiniz acaba, ucuzsa ben de siparis geceyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Versele laga kalitelidir. Havuç rendeleyip ekleyebilirsin kuşlar sever havucu hemde nemlenir.
    Hobipette paketlenmiş olarak satılıyor online olarak. Ama ben mamalara pek güvenemiyorum içinde yumurta var ve nemli nasıl bozulmuyor? Ben hazır almıyorum kendim yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA7DB07DC -- 21 Ağustos 2016; 3:20:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.