Şimdi Ara

muhabbet kuşlarım çiftleşmiyor?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
7.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: panelci

quote:

Orijinalden alıntı: faru77

quote:

quote:

quote:

quote:

2 tane dişi oluncaDa çiftleşmiypelarmış bilgilerinize...

Git ebenle dalga geç.

ne dalgası burda cahil halkı eğitiyoruz

Asıl cahil sensin bide pm atmış bebe,ödlüm gülmekten kopardın la beni,harbi 7 ya da 8 yaşındasin.

DAVA TALEBİ DİLEKÇESİ(İHTİYATİ TEDBİR TALEBİ)
    02/04/2013 tarihinde Şahsıma karşı aşağılayıcı ve zedeleyici ithamlarda bulunulmuştur. Yargıtay ile ilgili her tür işlemin yanı sıra, dosya sorgulama, emsal karar arama ve AİHM karar arama işlemlerini başlatmış bulunmaktayım. Söz konusu sosyal bilgi paylaşım sitesi(forumdonanımhaber) karşı İstanbul Anadolu Adliyesi yüksek yargı kurulunda başlattığım davayı 1.ağır ceza mahkemesine kadar taşımakta olup mahkeme yerinin değiştirilmemesi hususunda çok sıkı tedbirler almış bulunmaktayım. Davanın gecikmesi durumunda Avrupa insan hakları mahkemesine başvuracağımı bildirmek ister, dava tarihinde kurulunuzun mahkemede bulunmasını arz ederim.

Erkan Yıldız(Yüksek Yargı Organı Genel Müdürü)

amaç?

Senin amac ne bebe,savcılığa vermişsin ya.

savcılıkta bu konuyu gören olsa gülmekten davayı açamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_catt -- 4 Nisan 2013; 17:08:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 tane dişi oluncaDa çiftleşmiypelarmış bilgilerinize...

Git ebenle dalga geç.

ne dalgası burda cahil halkı eğitiyoruz

Asıl cahil sensin bide pm atmış bebe,ödlüm gülmekten kopardın la beni,harbi 7 ya da 8 yaşındasin.

DAVA TALEBİ DİLEKÇESİ(İHTİYATİ TEDBİR TALEBİ)
    02/04/2013 tarihinde Şahsıma karşı aşağılayıcı ve zedeleyici ithamlarda bulunulmuştur. Yargıtay ile ilgili her tür işlemin yanı sıra, dosya sorgulama, emsal karar arama ve AİHM karar arama işlemlerini başlatmış bulunmaktayım. Söz konusu sosyal bilgi paylaşım sitesi(forumdonanımhaber) karşı İstanbul Anadolu Adliyesi yüksek yargı kurulunda başlattığım davayı 1.ağır ceza mahkemesine kadar taşımakta olup mahkeme yerinin değiştirilmemesi hususunda çok sıkı tedbirler almış bulunmaktayım. Davanın gecikmesi durumunda Avrupa insan hakları mahkemesine başvuracağımı bildirmek ister, dava tarihinde kurulunuzun mahkemede bulunmasını arz ederim.

Erkan Yıldız(Yüksek Yargı Organı Genel Müdürü)

amaç?

Senin amac ne bebe,savcılığa vermişsin ya.

evet savcılığa başvurdum ama davayı henüz açamadım param yk

• OLUM ŞAKAMISIN YA GİT SÜTÜNÜ İÇ KUŞLARIDA GERİ VER...

• KUŞLARINA NİJER TOHUMU YEDİR MUTLAKA.O ZAMAN SEN KENDİ ELLERİNE BİLE DİKKAT ET YOKSA ORAYA SÜRTÜNÜR.
  • Ya Benim İki tane muhabbet kuşum var erkek vardı zaten sürtünüyor diye yeni dişi kuş aldım 2 hafta oldu eşleşmediler yaşlar erkek 1 dişi 9 aylık Ne yapmalıyım yavrularının olmasını çok istiyorum Yuvalıkta aldım ama boş Bana yardım edin Nolur ? kafayı yiyecem kızıştırıcı yem de aldım petshoptan ama o yemi yemiyorlar da :( :((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kankeyta70

Ya Benim İki tane muhabbet kuşum var erkek vardı zaten sürtünüyor diye yeni dişi kuş aldım 2 hafta oldu eşleşmediler yaşlar erkek 1 dişi 9 aylık Ne yapmalıyım yavrularının olmasını çok istiyorum Yuvalıkta aldım ama boş Bana yardım edin Nolur ? kafayı yiyecem kızıştırıcı yem de aldım petshoptan ama o yemi yemiyorlar da :( :((((

2 hafta olmuş daha. Birakta kendilerine alış sın lar önce. Birbirlerine kur yapmaya başlasın lar ondan sonra yuvayı tak. Hemen yuvayı takarsan dişi strese girer kendini zorunlu hisseder. Önce kızı şsın. Birbirlerine alışmadiklari müddetçe kizistirici yemler bi işe yaramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamun ALeyküm Arkadaşlar ben 1 çift kuş aldım neredeyse 1 sene oldu ama hayla çifleşmediler kur yapıyor opuşuyolar yuvaya girip çikıyorlar dişide erkekde ne yapmam gerkir çifleşmesi için bir türlü yavru alamadım lüfen yardım edin cevabı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.