Bildirim
muhabbet kuşlarım çiftleşmiyor??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
SEN DİŞİ OLAN ÖLMÜŞ DEMİŞSİN . yani sadece erkek kuşun kalmış ve sen onun yanına eş olarak bir erkek kuş almışsın ve çiftleşmesini mi bekliyorsun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: sperare
SEN DİŞİ OLAN ÖLMÜŞ DEMİŞSİN . yani sadece erkek kuşun kalmış ve sen onun yanına eş olarak bir erkek kuş almışsın ve çiftleşmesini mi bekliyorsun ?
aklım karıştı annem çiftleşirler diyo ve neden çiftleşmesinler -
Şakamı bu?iki erkek kuş nedenmi çiftleşmiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaş 7- ya da 8
hadi senin yaşın 7 veya 8 , annenin yaşı kaç ? -
sen kuşları eşcinsel mi yapacaksın derdin ne anlamadım gitti iki tane erkek kuş çiftleşir mi? Sence bu işte bir gariplik yok mu? Bence sen çiftleşme olayını internetten bir araştır ne olduğunu öğren sonra sonra burdan cevabını yaz bakim hadi.. -
kuşcuya sordum oda çiftleşmez dedi birinin dişi olması gerekiyormuş. kuşlar konusunda bilgisi olmayanlar hataya düşmesinler. kuşların çiftleşmeleri için biri erkek diğeri dişi olmalı yoksa çiftleşmiyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: ekinoks44
sen kuşları eşcinsel mi yapacaksın derdin ne anlamadım gitti iki tane erkek kuş çiftleşir mi? Sence bu işte bir gariplik yok mu? Bence sen çiftleşme olayını internetten bir araştır ne olduğunu öğren sonra sonra burdan cevabını yaz bakim hadi..
çiftleşme olayına baktım iki tane kuş öpüşünce oluyor. ama ikisi erkek olunca öpüşünce bile olmuyor. eğer çiftleştirme niyetin varsa iki erkek kuş alma sakın -
quote:
Orijinalden alıntı: faru77
kuşcuya sordum oda çiftleşmez dedi birinin dişi olması gerekiyormuş. kuşlar konusunda bilgisi olmayanlar hataya düşmesinler. kuşların çiftleşmeleri için biri erkek diğeri dişi olmalı yoksa çiftleşmiyorlar.
Nolur 1 Nisan şakası de
"çiftleştirme niyetin varsa iki erkek alma" hadi canım , valla öğrendiğimiz iyi oldu ya . -
quote:
quote:
sen kuşları eşcinsel mi yapacaksın derdin ne anlamadım gitti iki tane erkek kuş çiftleşir mi? Sence bu işte bir gariplik yok mu? Bence sen çiftleşme olayını internetten bir araştır ne olduğunu öğren sonra sonra burdan cevabını yaz bakim hadi..
çiftleşme olayına baktım iki tane kuş öpüşünce oluyor. ama ikisi erkek olunca öpüşünce bile olmuyor. eğer çiftleştirme niyetin varsa iki erkek kuş alma sakın
Hadi yaa bilmiyordum iyi oldu beni aydınlattığın teşekkür ederim
-
2 tane dişi oluncaDa çiftleşmiypelarmış bilgilerinize...
quote:
Git ebenle dalga geç.
quote:
Orijinalden alıntı: panelci
quote:
Git ebenle dalga geç.
ne dalgası burda cahil halkı eğitiyoruz -
quote:
quote:
quote:
Git ebenle dalga geç.
ne dalgası burda cahil halkı eğitiyoruz
Asıl cahil sensin bide pm atmış bebe,ödlüm gülmekten kopardın la beni,harbi 7 ya da 8 yaşındasin.
DAVA TALEBİ DİLEKÇESİ(İHTİYATİ TEDBİR TALEBİ)
02/04/2013 tarihinde Şahsıma karşı aşağılayıcı ve zedeleyici ithamlarda bulunulmuştur. Yargıtay ile ilgili her tür işlemin yanı sıra, dosya sorgulama, emsal karar arama ve AİHM karar arama işlemlerini başlatmış bulunmaktayım. Söz konusu sosyal bilgi paylaşım sitesi(forumdonanımhaber) karşı İstanbul Anadolu Adliyesi yüksek yargı kurulunda başlattığım davayı 1.ağır ceza mahkemesine kadar taşımakta olup mahkeme yerinin değiştirilmemesi hususunda çok sıkı tedbirler almış bulunmaktayım. Davanın gecikmesi durumunda Avrupa insan hakları mahkemesine başvuracağımı bildirmek ister, dava tarihinde kurulunuzun mahkemede bulunmasını arz ederim.
Erkan Yıldız(Yüksek Yargı Organı Genel Müdürü)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Git ebenle dalga geç.
Asıl cahil sensin bide pm atmış bebe,ödlüm gülmekten kopardın la beni,harbi 7 ya da 8 yaşındasin.
02/04/2013 tarihinde Şahsıma karşı aşağılayıcı ve zedeleyici ithamlarda bulunulmuştur. Yargıtay ile ilgili her tür işlemin yanı sıra, dosya sorgulama, emsal karar arama ve AİHM karar arama işlemlerini başlatmış bulunmaktayım. Söz konusu sosyal bilgi paylaşım sitesi(forumdonanımhaber) karşı İstanbul Anadolu Adliyesi yüksek yargı kurulunda başlattığım davayı 1.ağır ceza mahkemesine kadar taşımakta olup mahkeme yerinin değiştirilmemesi hususunda çok sıkı tedbirler almış bulunmaktayım. Davanın gecikmesi durumunda Avrupa insan hakları mahkemesine başvuracağımı bildirmek ister, dava tarihinde kurulunuzun mahkemede bulunmasını arz ederim.
amaç?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Git ebenle dalga geç.
amaç?
Senin amac ne bebe,savcılığa vermişsin ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
ısrarla devam :D:D:D:D
şaka gibi ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_catt -- 4 Nisan 2013; 16:56:02 > -
quote:
öldüm gülmekten :D :D
güzel yorum
Benzer içerikler
- muhabbet kuşu tüy dökümü halsizlik
- muhabbet kuşu ishal ilacı
- muhabbet kuşum hızlı nefes alıp veriyor neden
- kuşların poposunda kaka birikmesi
- erkek muhabbet kuşu neden yem kusar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X