Şimdi Ara

Muhabbet kuşu aldım. İlk kez besliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni muhabbet kuşu aldım. İlk kez besliyorum. Cinsiyeti ve yaşı hakkında yardım eder misiniz? 20 gün önce aldığım kuşu burada sordum dişi dediler. Aldığım yere geri verdim yerine bu kuşu aldım.
     Muhabbet kuşu aldım. İlk kez besliyorum. Muhabbet kuşu aldım. İlk kez besliyorum. Muhabbet kuşu aldım. İlk kez besliyorum. Muhabbet kuşu aldım. İlk kez besliyorum. Muhabbet kuşu aldım. İlk kez besliyorum. Muhabbet kuşu aldım. İlk kez besliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kuş erkek
    1 yaş civarında gibi geldi tam emin değilim , bilen arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkek 4-5 aylık.
  • erkek ve kızışmaya girmek üzere . 8-9 aylık 2-3 ayada masmavi olur burunu.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Cinsiyet için cevap aynı, ama yaş konusunda herkesten farklı cevap gelmiş. Aldığım yerde 2- 3 aylık dedi. Bunu nasıl anlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurbln -- 23 Şubat 2016; 22:27:18 >
  • onurbln O kullanıcısına yanıt
    Yukardaki arkadaş 8-9 aylık demiş bencede o civarlar , kendi kuşumun başındaki çizgilere göre 4-5 aylıktan büyük 1 yaşından küçük gibi durduğunu anlamıştım ama tam emin olamadığım için söyleyemedim

• şimdi banda söylenen uyarıları seninle paylaşmak isterim.

1) Öncelikle tırnakla uğraşmak istemiyorsan tahta tüneğege geçmelisin. İnana bana 10 senelik tecrübem var gram haz etmiyorum tırnaklarını keserken hele kuş nefret eder tırnaklarını kestirirken.
    2) Ballı kraker koymuşsun, çok seviyor benimkilerde fakat ballı krakeri evde hazırlayabilirsin gayet basıt bir tarifi var. Un, bal, ve yemden oluşuyor çok daha sağlıklı olur.
    3) Kendine alıştırman biraz zor olacaktır yılmadığın sürece sonuçları mükemmel olacaktır.
    4) Salıncağın tutunacağı kısımları tahta olan birşey tercih edersen kuş içinde senin içinde mükemmel olur.
    5) İlerleyen zamanlarda bir tanede oyuncak alırsan kafesin mükemmel olur.

Yem olarak versale lagadan şaşma, mama içinde yine aynı markayı tercih edebilirsin. Mama isteğe bağlıdır. İyi bir yem ve vitamin desteği tamsa mama vermezsende sıkıntı yok. Eğer versale laga nın yemini bulamazsan quick veya champion yemlerini verebilirsin. Birde yedek olarak en küçük paket kanarya yemide bulundur. İshal vs durumunda oda sıcaklığını artırdıktan sonra uygulayabileceğin en doğal çözüm olur.
    Vitamin içinde avisol damlatma süspansiyonu kullanıyorum daha doğrusu bulabildiğim ve herkes ağız birliği etmişcesine önerilen tek marka bu.

• Bilgiler için teşekkür ederim.

• Erkek 2-4 aylik. Daha yavru, saglikli masallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. U.C.Y

• Papağandan anlayan arkadaşlar acil özele gelebilirmi teşekkürler

• Erkek. 5-7 aylık gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 27 Şubat 2016; 14:20:09 >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Cere ne zaman mavi olur kaç aylıkken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurbln -- 5 Mart 2016; 11:05:18 >
  • Muhabbet kuşu aldım bugün cinsiyet ve kaç aylıktır. Yardım rica ediyorum lütfen. Teşekkür ederim

• Muhabbet kuşu aldım bugün cinsiyet ve kaç aylıktır. Yardım rica ediyorum lütfen. Teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.