Şimdi Ara

Muhabbet kuşu besleyenler yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Erkek kuşlar daha uysal olur hele yavrlukdan yeni çıktıysa konuşmasıda kolay olur tüyü kadar ömrü olsun vitamin falan verin Kalamar gaga taşı tahta tünek kullanın arada mama verin internette tarifi var yada pet shop da hazır satılır karesini yerini değiştirmeyin ceyranda kalan bir yer olmasın aklıma gelenler şimdilik bunlar
  • aLastis kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi var kalamar taşı felan ama kuşum kafesle yemliği kemiriyor halbuki 2 tane gaga taşı bal krakeri kalamar kemiği var Herşey var
  • Bal kraker çok verme onlarda yapışsın diye mum gibi birşey kullanıyorlar faydadan çok zararlı seviyor kuşlar ama İnternetde yapılış tarifi var kendin yap oyun için yapıyordur sevebileceği ses çıkaran oyuncak alabilirsin kafese asmalık zil zilli top falan
  • aLastis kullanıcısına yanıt
    Hocam öldürmez demi kuşumu
  • Yok öldürmez
  • Fazla verip alıştırma kendi yemini yemez bu sefer daldarıydı galiba adının unuttum öyle bir yemde var ondan ver haftada bir çok az yeşillik ver fazlası ishal yapar
  • yosun vs olabilir suyunda ondan içmeyebilir yenileyin eğer içmezse kuş size geliyorsa musluktan bir bardağa su doldurun içerde biraz yorun gelip üstünde içecektir. ben öyle yapıyordum hiç b vitamini vs vermedim kuşa
  • Oyuncak falan alıcaksanız ayna vs almayın aynaya baka baka sizi unutur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.