Kusumun diskisi yuvarlak degil de duz solucan seklinde bu bir sorun mudur?
quote:
Orijinalden alıntı: razorx93
Kusumun diskisi yuvarlak degil de duz solucan seklinde bu bir sorun mudur?
Merhaba arkadaşlar Dün 1 aylık yavru muhabbet kuş aldım.yalnız gece doğalgazı kapatıyoruz o yüzden oda biraz soğuk oluyor.Kuşun üşümemesi için nasıl birşey yapabilirim ?Ben şöyle bir çözüm buldum.Bi tane ampülü karton kutunun içine koyup yakıyorum.Ampülden çok olmasada yine de ışık çıkıyor.Bu durum kuşu rahatsız edermi ? .Daha iyi bir alternatif sunarsanız çok sevinirim.
sağdaki erkek olan kuşum bu aralar hep kabarık ve birkaç gündür hep yuvalıkta hastamıdır acaba
quote:
Orijinalden alıntı: bthn456
sağdaki erkek olan kuşum bu aralar hep kabarık ve birkaç gündür hep yuvalıkta hastamıdır acaba
Üşütmüş olabilir. Nefes alış verişinde genellikle gece uykularinda hiriltili ses çıkar. Dışkısi nasıl? Burunda akıntı yada sıvı varmı (dikkatli bak ) burun içerisinde dikkatli bakilmadan anlayamazsınız dışa vurmadikca nefes alıp verdikçe burnunun içinde hareket eder.
quote:
Orijinalden alıntı: mubişim
quote:
Orijinalden alıntı: bthn456
Üşütmüş olabilir. Nefes alış verişinde genellikle gece uykularinda hiriltili ses çıkar. Dışkısi nasıl? Burunda akıntı yada sıvı varmı (dikkatli bak ) burun içerisinde dikkatli bakilmadan anlayamazsınız dışa vurmadikca nefes alıp verdikçe burnunun içinde hareket eder.
Alıntıları Göster
Daha dün aldım bugün farkettim ayağındaki yarayı.33 Günlük olduğunu söylediler.Kuş oldukça sakin ilk günden elime alabiliyorum kafesten çıkarabiliyorum uçmuyo kaçmıyo.Hasta olduğu içinmidir? Hastalığı nedir ne yapmam lazım?
quote:
Orijinalden alıntı: csaacan
Daha dün aldım bugün farkettim ayağındaki yarayı.33 Günlük olduğunu söylediler.Kuş oldukça sakin ilk günden elime alabiliyorum kafesten çıkarabiliyorum uçmuyo kaçmıyo.Hasta olduğu içinmidir? Hastalığı nedir ne yapmam lazım?
Ayağındaki yarayı tam net göremedim ama. Kuş daha yavru olduğu için kaçmaz uçmaz eline gelir hatta karanlık yerlere girmeye çalışır. Kuşunu dışarıda kendine alıştırmak için tam zamanı çünkü sana muhtaç ve senden kacmicak. Kusunla dışarda daha Çok vakit geçir
quote:
Sol ayağında yara dediğin şey dışkı yapışmış sanırım yavaşça alabilirisn.
quote:
doktora götür ayağı ilginç geldi o yuvarlak madde halkayada benzemiyor mantar galiba doktora götür baksın.ayağındaki sorun gidince uçmayıda elverişli olacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: MoonDeath
quote:
doktora götür ayağı ilginç geldi o yuvarlak madde halkayada benzemiyor mantar galiba doktora götür baksın.ayağındaki sorun gidince uçmayıda elverişli olacaktır
yapma gözünü seveyim ya ne mantarı. gündüz telden girdiğim için tam net görememiştim ama o kuşun ayağındaki dışkı birikintisi yavaşça almaya çalış çıkmazsa zorlama ılık suyla düşür.
Merhaba ben kusumu alali 12 ay oldu ve kusum benden korkuyo Elimi uzattigimda gagalamaya çalışıyor . Ne yapabilirim benden korkmamasi icin ?? Acilll yardim edin !!!
quote:
Orijinalden alıntı: reyhan_123
Merhaba ben kusumu alali 12 ay oldu ve kusum benden korkuyo Elimi uzattigimda gagalamaya çalışıyor . Ne yapabilirim benden korkmamasi icin ?? Acilll yardim edin !!!
Güvenini kazan dokunma pek kafesi eline sokma güvenini kaybetmisin o yüzden böyle problemi var.
quote:
Beninkide tam tersi:) bana çok düşkün yatakda beraber uyuyoruz :) ben nere gidersem peşimden geliyor ben yavru iken aldiydim. Bu arada benim kuşun gece bazen ya rüya görüyor yada ayagi kiramplaniyor sizce normal mi daha sonra elimle yanima alinca belirli zaman sonra düzeliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B
quote:
Beninkide tam tersi:) bana çok düşkün yatakda beraber uyuyoruz :) ben nere gidersem peşimden geliyor ben yavru iken aldiydim. Bu arada benim kuşun gece bazen ya rüya görüyor yada ayagi kiramplaniyor sizce normal mi daha sonra elimle yanima alinca belirli zaman sonra düzeliyor
Alıntıları Göster
Ücretsiz kuş sahiplendiren var mı? Cinsi farketmez
quote:
Orijinalden alıntı: RedKidx
Ücretsiz kuş sahiplendiren var mı? Cinsi farketmez
Gectigimiz cumartesi degil ondan oncekinde kaamar kemigi aldim hic yememis normal mi quick junior marka yemim var yuvarlak olanlari yiyor pirinc tanesi gibi olanlari yemiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Leziak
Gectigimiz cumartesi degil ondan oncekinde kaamar kemigi aldim hic yememis normal mi quick junior marka yemim var yuvarlak olanlari yiyor pirinc tanesi gibi olanlari yemiyor.
Pirinç tanesi derken ? kemigi kafasını göre yiyor . İhtiyaçı oldugu zaman akıllı kuşlardır.Kalsiyum eksigimi var hemen yiyor . Kum taşıda var demi ? oda önemli sindirim için en büyük hastalıkalr kabızlıktan geliyor