Şimdi Ara

Muhabbet Kusu Hakkinda - Yardim Lutfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kuşların midesi yoktur sindirimi taşlıkta yaparlar bu taşlıkta taş doludur yani o kumları sindirimi için gerekiyor fiyatı 2 3 liradır vitakraft bulabilirsen onu al internetten alma imkanın varsa bulursun ben ayrı bir kapla veriyorum kuşlara kumu
  • eski acik E kullanıcısına yanıt
    Ya ben kuş kumunu aldım yalnız kuşum hiç yemiyor bir yem kabını boşalttım onun içine koydum hiç yemedi bende elimle yediriyorum bu gün kuş kafesin içine koydum rahatlıkla görüp yiyor ben cici kuş babacık felan diye konuştururken ötüyor yerinde duramıyor bana alışmışmıdır bir de akşamları hareketsiz istediğim gibi sevebiliyorum hiç ötmüyor neden olabilir uykusuzluktan yorgunlaktan olabilir mi
  • istediği ihtiyaç duyduğu zaman kendi yer dostum zaten akşamları karanlıksa oda kuşun gözü görmez bu nedenle kaçamıyordur mubişler cabuk alışır tanıyordur tabi seni artık
  • eski acik E kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle kuşum daha çabuk konuşabilir mi acaba
  • tünek kalınlığı iyiydi bence. tırnaklarını sürterek törpülemiş olur. ilerde uzadıkça rahatsız eder kuşu.tabi ince tünekte iyi tutunur o ayrı. yani ünekle alakalı olduğunu sanmam, muhtemelen severken filan olmuştur. bir süre kafesteyken sev ve elini filan çok sık uzatma kafese. zamanla düzelir, vitamin filan da veriyormuşun zaten...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.