Şimdi Ara

Muhabbet Kuşu Isırma Sorunu :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuşumla aramız çok iyiydi oyunlar oynardık elime gelirdi ve cici kuş demeye başlamıştı bile her gün ilgileniyordu her gün dışarı çıkıyor en az 2 defa ama ne olduysa 3-4 gündür elimi koparacak şekilde ısırmaya başladı ben tepki göstermemeye çalışıyorum gereksiz bir şey olduğunu anlasın diye ama giderek daha da şiddetli ısırıyor kuşu komşumuz hediye olarak almıştı kaç aylık olduğundan emin değilim

(asla hayvan hediye alınır mı gibi şeyler yazmayın kuşa gayet iyi bakıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeidenHainn -- 9 Şubat 2016; 0:01:19 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Tepki gostereceksin hocam hayir de gerekirse kafesine geri koy tepki gostermezsen hayvan ne bilecek kizdigini yapmamasi gerekeni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ısırma sorunu normal . oyun oynuyordur ve eş isteme zamanı gelmiştir. tepki vs koymayın size küsmesin gereksizde hayvana tepki koymak ve cezalandırmak. dışarda kalsın bol bol yemek ihtiyaçları için sadece kafesi kulansın. oyun parkıda yapabilirsin
  • Aynı sorun var.Şimdi beni ısırmıyor ama ailemi elden geçiriyor.

Bazen sinirini alamayıp kendi ayaklarını ısırıyor sürekli.Ne yapacağım bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.