Şimdi Ara

Muhabbet kuşu (Kanlı ishal)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kuşum bu akşam 18:00'den beri kanlı ishal şekilde dışkısını yapıyordu. Korktum veterinere götürdüm. Kadın pek birşey anlatmadı vitamin verdi. Acaba bu durumu yaşamış birisi var mı? Bir anda oldu daha önceden yaşamamıştım. Güçten düşmüştü şimdi biraz daha iyi ama endişeleniyorum keşke hiç almasaydım diyorum kendime insan bağlanınca kötü oluyor

• Aziz adlı rottweilerim kanlı ishalden öldü. 22 temmuz 2011 de :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

Aziz adlı rottweilerim kanlı ishalden öldü. 22 temmuz 2011 de :(

Offf içim darlandı yine. başın sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steafun

quote:

Sız saolun :/ ayrıca 4 veya 5 :)senedır bızımle olan muhabbet kusumda ölmüştü onun ıcınde cok uzulmustum bı sure ılgı gostermemıstım kendısıne o da ılgısızlıkten yalnızlıktan coktu hastalandı son zamanlarda ıyıce karamsarlastı yemek yemıyordu su ıcmıyordu butun gun uyuyordu usuyordu falan olunce fark ettım tyoklugunu hıc degılse onun var oldugunu yasadıgını bılıyordum ama eksıklıgını anlayınca cok uzmustu benı. Kopek konusuna hıc gırmıyorum aılecek aglamıstık dostumuzu kaybettıgımız ıcın ;( umarım hemen kendısıne gelır muhabbet kusun sakın ıhmal etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Sız saolun :/ ayrıca 4 veya 5 :)senedır bızımle olan muhabbet kusumda ölmüştü onun ıcınde cok uzulmustum bı sure ılgı gostermemıstım kendısıne o da ılgısızlıkten yalnızlıktan coktu hastalandı son zamanlarda ıyıce karamsarlastı yemek yemıyordu su ıcmıyordu butun gun uyuyordu usuyordu falan olunce fark ettım tyoklugunu hıc degılse onun var oldugunu yasadıgını bılıyordum ama eksıklıgını anlayınca cok uzmustu benı. Kopek konusuna hıc gırmıyorum aılecek aglamıstık dostumuzu kaybettıgımız ıcın ;( umarım hemen kendısıne gelır muhabbet kusun sakın ıhmal etme

Hergün en az 2 saatimi onunla oynayarak geçiriyorum daha 1 yaşına bile basmadı kaybedersem çok üzülürüm veteriner pek birşey demedi sabaha çıkmasını bekliyorum keşke daha fazla vakit geçirseydim insan hayvanının (dostunun) değerini tıpkı diğer şeyler gibi kaybetmeye yaklaştığında anlıyormuş

• Zehirlenmiştir kanlı ishal ise kurtarman mümkün de olsa düşük ihtimal

Sultanck.com a üye ol oradan sor belki bilen biri çıkar
  • kardeşim geçmiş olsun

http://www.muhabbetkusu.org/forum3/forum.php

bu forumu öneririm sana , hastalıkla ilgili kütüphane bölümleride var, istersen forumlarına hastalıklar kısmına konu aç.
  • Teşekkürler beyler hemen bakıyorum. İnşallah kurtulur moralim bozuk 6'dan beri tadım tuzum kalmadı
  • quote:

Teşekkürler beyler hemen bakıyorum. İnşallah kurtulur moralim bozuk 6'dan beri tadım tuzum kalmadı

iyi anlarım kardeşim. 2 ayda 3 mubişimi kaybettim. şimdi 2 tane daha var Allah uzun ömürler versin.

kanatlı hayvandan anlayan veteriner bulsanda olurdu. nette araştır inşallah iyileşir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

quote:

Teşekkürler beyler hemen bakıyorum. İnşallah kurtulur moralim bozuk 6'dan beri tadım tuzum kalmadı

iyi anlarım kardeşim. 2 ayda 3 mubişimi kaybettim. şimdi 2 tane daha var Allah uzun ömürler versin.

kanatlı hayvandan anlayan veteriner bulsanda olurdu. nette araştır inşallah iyileşir.

Sanırım iyileşti. Toparlamış gibi gözüküyor kendini Allah'a şükürler olsun. Umarım kimse benim yaşadığımı yaşamaz , tek kuş olunca daha kötü oluyor

• geçmiş olsun, çok tatlı hayvanlar annemlerin de var konuşuyor çok sevimli fakat ömürleri kısa oluyor benim bildiğim 7-8 sene yaşıyorlar. Ölüm gerçeğini bilmekte fayda var, sizinki gençmiş inşallah tamamen düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.