Şimdi Ara

askeriyede en rahat görev hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
14.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askerlik yapan arkadaşlardan , askeriyeye gittiğimizde hangi görev diğerlerine göre daha hafif , şoförlük dışında

• Yapay Zekanın Yanıtı

Askerelikte En Rahat Görevler

Askerlik görevine başlamadan önce en rahat görevi bulmak, askerlik sürenizi daha kolay ve keyifli geçirmenizi sağlayabilir. İşte askerelikteki en rahat görevlerden bazıları:

• İdari Görevler: Masabaşı işleri, evrak işleme, veri girişi ve idari destek gibi görevleri içerir. Bu görevler genellikle ofis ortamında yapılır ve fiziksel olarak zorlayıcı değildir.
    • Lojistik Görevler: Depolama, nakliye ve ekipman bakımını içerir. Bu görevler genellikle iç mekanlarda gerçekleştirilir ve hava koşullarından etkilenmez.
    • Tıbbi Görevler: Hemşirelik, eczacılık ve diş hekimliği asistanlığı gibi görevleri içerir. Bu görevler tıp alanında ilgi duyanlar için uygundur ve genellikle stresli durumlarda bulunmak zorunda kalmazsınız.
    • Mühendislik Görevleri: İnşaat, elektrik ve mekanik mühendisliği gibi alanları içerir. Bu görevler genellikle teknik bilgi gerektirir, ancak fiziksel olarak zorlayıcı değildir.
    • Bilgisayar Görevleri: Yazılım geliştirme, ağ yönetimi ve veri analizi gibi görevleri içerir. Bu görevler genellikle ofis ortamında gerçekleştirilir ve yüksek düzeyde bilgisayar becerisi gerektirir.

Yukarıdaki görevler, askerelikte en rahat kabul edilen görevler olsa da, bireysel tercihlerinize ve becerilerinize göre değişebilir. Size en uygun görevi belirlemek için askerlik şubenizle görüşmeniz ve seçeneklerinizi değerlendirmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben henuz gitmedim ama postacilik hafifdir herhalde.
  • Bence doğuda yapıcaksın askerliği o zaman rahat olur yoksa batıda üstlere çay çorba götürmekten oturamazsın Rahatlık olarak postacı olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Ben henuz gitmedim ama postacilik hafifdir herhalde.

sen öyle san
    not: en iyi yazıcılıktır
  • her görev zordur her görev rahattır yerine göre. askerlik işte... anlatılmaz yaşanır bir şey.
  • görev kutsaldır... seçilmez verilir.. ne verirlerse yapılır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

görev kutsaldır... seçilmez verilir.. ne verirlerse yapılır...

Yapmazsan arkandan havlar.
  • en güzeli asteğmenlik :D ama biraz sorumluluğu fazla ama teğmenliğe doğru işi iyice öğreniyorsun sonra askerlik bitiyor zaten gül gibi maaşınıda alırsın ... sen en iyisi asteğmen ol :D ama önce üniversite bitirmen lazım
  • tonmaisterlik tabiki, akşamları çalışıyorsun sivilden farkı para almıyorsun. sadece karnını doyuruyorlar. eğer yedeğinde yoksa el üstündesin. nöbet yok, iştima yok, eğer bir tatil kampıysa sezon kapalıyken otelde yatarsın. askeri elbiseleride unut, gömlek kumaş pantalon fakat ütü derdi var, çarşı sorunun hiç yok tatilde aradan çıkıyor vs. daha anlatayımmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

görev kutsaldır... seçilmez verilir.. ne verirlerse yapılır...

Yapmazsan arkandan havlar.

bilmem artık havlar mı avlarmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: senfield25

en güzeli asteğmenlik :D ama biraz sorumluluğu fazla ama teğmenliğe doğru işi iyice öğreniyorsun sonra askerlik bitiyor zaten gül gibi maaşınıda alırsın ... sen en iyisi asteğmen ol :D ama önce üniversite bitirmen lazım

bu her zaman doğru değil, çok güzel ve rahat günlerin de oluyor lanet olsun keşke er olsaydımda çapraza çıksaydım dediğin zamanlar da oluyor. sonuçta asteğmen, kısa dönem, vs. hepsi aynı, nizamiyeden girdikten sonra şartlar eşit. verilen görevler de çalıştığın komutana göre, birlik yapına göre değişir, kimi zaman revirci olmak kolaydır, kimi zaman yazıcı kimi zaman da posta. ama hayattan bıkan posta da gördüm, yazıcı da revirci de...

• ben klavyede çok hızlı yazı yazarım , askeriyede bana ne iş yaparsın diye sorarlarsa yazıcılık yaparım desem bayaa yorarlar mı beni yani 1-2 yerde duydum uykusuz bırakıyormuş yazıcılık
  • evet beyler yok mu bilgi verecek arkadaş , hepimize gerekli bu bilgiler
  • bizim alayda en rahat iş alay komutanlığıydı

şaka bi yana yazıcı arkadaşlar ya da evrak işlerine bakan arkadaşlşar gece 2-3 gibi gelirdi çoğunlukla
    ya da postalarda paso gezerlerdi... acayip yoruluyolardı...
    ben pc tamir atölyesindeydim... tamir işleri falan rahat oluyo çünkü adamın sana işi düşüyo
    aslında askere rahat haram bunuda bilesin...
  • bence en son şey yazıcı olmaktır sabah akşam word excel çalışında görün gününüzü internet yok oyun yok paso yazı yazcan düşün artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3310

askere rahat etmek için gidilmez

ayrıca askerlik anılarına bakarsan , askerliğini yedeksubay olarak yapmayan herkes ;

a. yazıcıdır. eline tüfek bile almamıştır. tsk ona prens muamelesi yapmıştır , yüzbaşıylada kankadır.
    b . çavuştur. ve mahalledeki bildiğimiz 1.60 boylu tıfıl osmandan askerde herkes korkmuştur dizleri titremiştir.
    c . komutan ( en az albay ) şöförüdür , neredeyse tüm gün boştur , 3 günde 1 çarşıya çıkar.

ve hiçbiri nöbet tutmamış , bulaşık yıkamamış asla ama asla koğuş paspaslamamıştır

askerlik anılarının %90 ı yalan , %8 i abartılıdır

ben %2 denim

anlatılanlara pek inanma , hayal kırıklığına uğrarsın...

imzandaki boğazlayan değil boğazlıyan olacak birader düzelt..

• Ben tuğamiral(paşa) şöförüydüm gayet rahattım çanakkalede yaptim hergün farklı yerlere giderdik (istanbul,izmir,bursa,izmit vs).
  • vay anasını yaa ben üni yi okucam üstüne yüksek lisans doktora ne varsa hepsini yapıcam öyLe askere gidicem
  • askere gitmeden böyle düşünmene üzüldüm.sana abi tavsiyesi askere giderken bunları düşünme tam tersi olur.sonra en rahat dediğin yerde 1 çavuş vs. ters düşersin kurtulmak için bilmediğin duaları bile ezberlettirirler. yakın arkadaşım izmir fuarındaydı ama yapabilse şırnağa bile razıydı.zamana bırak o herşeyi halleder.
  • görev kutsaldır ,git öl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.