Şimdi Ara

Muhabbet Kuşu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, çarşamba günü yavru bir muhabbet kuşu edindim ilk gün hiç hareket etmeden kafesinde duruyordu ancak iki gündür kafeste rahat durmuyor yanına yaklaşınca ise onu çıkarıcam sanıp tepiniyor resmen o nedenle çok sık dışarı çıkarıyorum dışardeyken sadece elimin üerine duruyor uçma kaçma yok arada uçuyor sadece durgun bi şekilde elimde duruyor ama dışarı cıkarınca kafese sokmak imkansız gibi birşey girmiyo hayvan istemiyo ne yapabilirim

• bana aldığım adam ilk 1 hafta hiç çıkarma dedi.alıştırmamda bayağı uzun sürdü.internette araştır falan yok elimden kaçıyor yem yemek için geliyor.ilkönce güvenmesi lazım size.ve kuşunuzda bir sorun olduğunda sakın internetten edindiğiniz bilgiyle iş yapmayın.kuşum ölüyordu.hemen bir bilene danışın.

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhansk09 -- 8 Mart 2014; 20:09:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweageR

Merhaba, çarşamba günü yavru bir muhabbet kuşu edindim ilk gün hiç hareket etmeden kafesinde duruyordu ancak iki gündür kafeste rahat durmuyor yanına yaklaşınca ise onu çıkarıcam sanıp tepiniyor resmen o nedenle çok sık dışarı çıkarıyorum dışardeyken sadece elimin üerine duruyor uçma kaçma yok arada uçuyor sadece durgun bi şekilde elimde duruyor ama dışarı cıkarınca kafese sokmak imkansız gibi birşey girmiyo hayvan istemiyo ne yapabilirim

bir hafta kadar kafesin içinde durup ortamı tanısın, yemin kafeste olduğunu ve kafesin yerini öğrendiği zaman acıkınca kafesin içine girecektir. ortamı tanımazsa uçarken sağa sola çarpabilir. Dal darı bulursanız dal darı ile alıştırması çok kolay olur, elinizde aldığınızda yanınıza gelecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.