Şimdi Ara

Muhabbet Kuşu Yardımlaşma Platformu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.479
Cevap
37
Favori
84.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim kilerde hep kavga eder bilmeden aldım çünkü eş olup olmadıklarını anlayamadım ama öpüşüp bir bir lerini de kaşırlar beslerler de bir veterinere götürün ve genelde bir erkek bir dişiye bir şey yapamaz kuşların cinsiyetin den emin olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde ele alıştırmak için vede konuşturmak için hangi cins muhabbet kuşu almalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad012

evde ele alıştırmak için vede konuşturmak için hangi cins muhabbet kuşu almalıyım.

Ben cinslerini bilmem ama yavruyken alırsanız daha kolay olur :) mümkünse 3 aylıktan önce olsun

• bir kaç cins duydum yerli, ingiliz, jumbo, tepeli, tepeli jumbo. fiyatlarıda yazdığım sıraya göre yükseliyor. fiyatının yüksek olması neyine göre acaba.

ele alışması içinde yuvadan çıktımı yeme düştüğü zaman ayırmak gerekiyor diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad012

bir kaç cins duydum yerli, ingiliz, jumbo, tepeli, tepeli jumbo. fiyatlarıda yazdığım sıraya göre yükseliyor. fiyatının yüksek olması neyine göre acaba.

ele alışması içinde yuvadan çıktımı yeme düştüğü zaman ayırmak gerekiyor diyorlar.

1-2 aylık ken işte maması var kabuksuz yem var dert değil yani kum kemik taş ı biraz daha büyünce verirsiniz hangi kuş daha sağlıklı ve uygun fiyatlıysa onu alın gidin seçin içinizin en ısındığını genelde yavrular ayrı yetişkinler ayrı kafeste olur türe göre ayrılmış görmedim gördüysem de fark etmedim :b

• Yaşına ve cinsiyetine bakabilirmisiniz?
    Muhabbet Kuşu Yardımlaşma PlatformuMuhabbet Kuşu Yardımlaşma PlatformuMuhabbet Kuşu Yardımlaşma Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaykac -- 21 Ekim 2015; 21:56:26 >

• @furkanaykac
    Valla ben pek anlamam ama daha küçük biraz büyünce as sen onu elden besleyin marul felan verin az az tabi alıştırın hazır daha küçükken
    Edit: o salıncak çirkin migros da daha güzeli var onu tamsiye ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraSvari64 -- 21 Ekim 2015; 22:06:43 >
  • hocam şunumu diyorsunuz almaya alırım yanında ders çalışırken kafa şişirmesin :) Amaan şişirsede değiştirirm eskisiyle dertmi sanki :D Henüz 1 gün oldu elime gelmiyor dışarı çıkmıyor bende zorlamıyorum ama konuşunca dinliyor gayet keyfi yerinde.Son 10-15 dk dır ben konuşuyorum oda karşılık veriyor. Bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim. İlk kuşumun ilk hallerini hiç hatırlamıyorum 20 sene geçti üstünden. Ama hatırladıklarım ortamı sıcak tutuyorum havalandırma işini sadece öğlen vaktinde 1 saat kadar yapıyorum o sıradada bunun çevresini sarmalıyorum etkilenmesin diye. Suyunu sabah akşam değiştiriyorum, kafesini akşam üstü elden geçirdim. Standart avisol süspansiyondan da günde 1 kere veriyorum. gözleri düşmeye başladığındada kafesini kapatıyorum mışıl mışıl uyuyor. Yolculuk işinide çözdüm sanırım. Ara tatilde aldığım pet shopçu abi 1 ay kadar bakacak ona çok alışıktı çok rahat eline gidiyordu. Haziran oluncada taşıma kafesi ile çoruma ulaşacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersindurum

ayrıca dişi kuşumun gagasında bir et parçası çıktı bunuda erkek yaptı sanıyorum çünkü çok kavga etmeye başladılar mantar ilacı aldım mantar mı bilmiyorum ama yardımcı olurmusunuz
    Muhabbet Kuşu Yardımlaşma PlatformuMuhabbet Kuşu Yardımlaşma Platformu

Hocam içimden bir ses dili baya yaralanmış gibi diyor. Bir daha eş alırken pet shopçuya götürün sizin kuşunuzuda bir kafese yerleştirsin 1-2 saat sonra gidin bakın eş olarak hangisini kabul etmiş ikisini birden alın gelin. Burdaki petshopçularda gördüğüm yordam buydu.

• @furkanaykac
    Siz baya bi ilgiliymişsiniz :b yaşadı kuşunuz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

@furkanaykac

İnşallah :) Bunda rekor hedefliyorum en az 10 sene güzel bir şekilde yaşatıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanaykac

quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

@furkanaykac

İnşallah :) Bunda rekor hedefliyorum en az 10 sene güzel bir şekilde yaşatıcam :)

benim bir küşüm vardi abim almıştı 12 sene yaşadı :D allah uzun ömür verir inşallah :D
  • quote:

Yaşına ve cinsiyetine bakabilirmisiniz?
    Muhabbet Kuşu Yardımlaşma PlatformuMuhabbet Kuşu Yardımlaşma PlatformuMuhabbet Kuşu Yardımlaşma Platformu

kuşun caresi tam belli olmuyor hocam yaşı ve cinsiyeti için daha net foto çekmelisiniz lakin , tunek plastık tahta tercih etmelsiniz ben el yapımı dal kullanıyorum kendım yaptım tavsıye ederım . birde verdiğiniz ballı kraker çok zararlı bence vermeyin

• Hocam krakeri çıkardım dal şeklinde olandan aldım fakat kafesin boyunu aştı ve bizimkinin patilerine çok büyük geliyor. Kendim uğraşacak kadarda vaktim yok. Şuan kapısını açtım çıkarsa fotosu gelecek inşallah :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Révo21

quote:

kuşun caresi tam belli olmuyor hocam yaşı ve cinsiyeti için daha net foto çekmelisiniz lakin , tunek plastık tahta tercih etmelsiniz ben el yapımı dal kullanıyorum kendım yaptım tavsıye ederım . birde verdiğiniz ballı kraker çok zararlı bence vermeyin

An itibariyle dışarıyı keşfetmesi için saldım takılsın o kendi kendine :D ama nasıl içeri girecek hala büyük soru işareti elime henüz alışmadı :) ama fark ettiğim bişey var odayı bir turlayıp kafesinin üstüne gelince sanki km lerce gitmiş gibi nefes nefese kalıyor.
    Muhabbet Kuşu Yardımlaşma Platformu

• furkanaykac kullanıcısına yanıt
    sürekli kafeste olduğu için uçunca yoruluyor hemen. uçtukça açılır.
  • quote:

quote:

quote:

An itibariyle dışarıyı keşfetmesi için saldım takılsın o kendi kendine :D ama nasıl içeri girecek hala büyük soru işareti elime henüz alışmadı :) ama fark ettiğim bişey var odayı bir turlayıp kafesinin üstüne gelince sanki km lerce gitmiş gibi nefes nefese kalıyor.

Benim cafere benziyo ama cafer 1 yasinda.

• azad012 kullanıcısına yanıt
    kafesten salmak istiyorum ama elime pek alışmadığı için hafif mücadele ediyoruz kafese girmesi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

quote:

quote:

quote:

Benim cafere benziyo ama cafer 1 yasinda.

Allah uzun ömür versin 2 sinede :) Caferde çok güzel duruyor ;)

• quote:

quote:

quote:

hocam dişi gibi eğer ışık yanıltmıyorsa ve 4-5 aylık gibi geldi bana

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.