Bildirim
Muhabbet kuşu yem yedikten sonraki sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kuş kumu var mı kafeste? -
Kafeste kuş kumu yoktu,dün aldım. Yemi de açık yem alıyordum onu da komple attım bayat yada bozuk olabileceğinden şüphelenerek. Paket yem ve paket kuş kumu aldım. İkisini de karıştırıp yemliğine koydum. -
quote:
Orijinalden alıntı: tornado147
Kafeste kuş kumu yoktu,dün aldım. Yemi de açık yem alıyordum onu da komple attım bayat yada bozuk olabileceğinden şüphelenerek. Paket yem ve paket kuş kumu aldım. İkisini de karıştırıp yemliğine koydum.
kuş kumu ile yemi karıştırmayın ayrı kaplarda koyun o gerektikçe kumu yer hocam . yemi sakın açık almayın -
Tamam çok teşekkür ederim, artık açık yem almam zaten, dediklerinizi yapıp kuşu kontrol ediyorum sık sık. Bir de vitamix anti parazit sprey kaç günde bir ne kadar dozda kullanılır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X