Şimdi Ara

Muhabbet kuşu yemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
26.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba benim muhabbet kuşum var alalı 9 gün oldu karısık mama kullanyorum meyveli nasıl oluyorsa fakat o meyveli denen seyler sanki bana zararlı gibi geldi renkli renkli

ve yiyemiyorda bi tane aldım elimle felan kırıyım dedim kırmızıydı meyvenin rengi elimede kırmızı boya bulaştı ve kırılmadıda çok sertti alışmadan başka mama mı kullanıyım birde ballı krakeri var fakat yemiyor

şimdi mamasını yerken çıkartıp yarıda çıkarttım yerken ballı krakerinin önüne koydum yemeye başladı böle böle alıştırsam kötü olur mu ve mamasını değiştiriyim mi kafesinde tek mamalık yer var.

• ballı kraker verme zararlı ve yem önerisine gelirsek bonie ve champion (doğru yazdığımdan emin değilim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdrk

ballı kraker verme zararlı ve yem önerisine gelirsek bonie ve champion (doğru yazdığımdan emin değilim)
    ballı kraker zararlımı :S ilk defa duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l4folsun

ballı kraker zararlımı :S ilk defa duyuyorum.

Alıntıları Göster
    Champion marka yemler iyi değil. Ben de aldım fakat muhabbet kuşum pek sevmedi. Meyve denilen madde ise boyalı ekmek. Güya meyveli vitaminli diye pazarlıyorlar. Almayın yazık kuşlara. Ballı kraker de aynı şekilde. Yem üzerindeki bal değil. 2-3 liraya ballı kraker satılamaz mantık olarak.

En iyi muhabbet kuşu yem markaları : Vitakraft (Ballı krakerini de alabilirsiniz), Bonnie, Tropical, Versela Laga, Wunder Vogel, Witte Molen ve Bonnie'dir.

Ben, Vitakraft ve Tropical kullandım. İkisinden de memnunum. Bonnie deneyeceğim bir de. Vitakraft'ın ballı ve meyveli krakerini de alabilirsiniz. Çok kaliteli bir marka.

• quote:

Orijinalden alıntı: eray36

Champion marka yemler iyi değil. Ben de aldım fakat muhabbet kuşum pek sevmedi. Meyve denilen madde ise boyalı ekmek. Güya meyveli vitaminli diye pazarlıyorlar. Almayın yazık kuşlara. Ballı kraker de aynı şekilde. Yem üzerindeki bal değil. 2-3 liraya ballı kraker satılamaz mantık olarak.

En iyi muhabbet kuşu yem markaları : Vitakraft (Ballı krakerini de alabilirsiniz), Bonnie, Tropical, Versela Laga, Wunder Vogel, Witte Molen ve Bonnie'dir.

Ben, Vitakraft ve Tropical kullandım. İkisinden de memnunum. Bonnie deneyeceğim bir de. Vitakraft'ın ballı ve meyveli krakerini de alabilirsiniz. Çok kaliteli bir marka.

Alıntıları Göster
    Vitte Molenden şaşmayın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: mojito7

Vitte Molenden şaşmayın derim

Alıntıları Göster
    kime inanabilirimki Şimdi Biri Champion Al Diyor Diğeri Zararlı Diyor Diğeride Vitte Molenden Diyor :/
  • quote:

kime inanabilirimki Şimdi Biri Champion Al Diyor Diğeri Zararlı Diyor Diğeride Vitte Molenden Diyor :/

Alıntıları Göster
    bana inan kardeşim vitakraft iyi ama yemin iyisi kotusu olmaz bence normal yemle besle ama kraker alcaksan kesin vitakraft..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet Kuşu Kafes Seçimi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamus07

bana inan kardeşim vitakraft iyi ama yemin iyisi kotusu olmaz bence normal yemle besle ama kraker alcaksan kesin vitakraft..

Alıntıları Göster
    Dostum iyi bakıcılar genelde ballı kraker vs. gibi zırvalıkları kullanmaz.Onun yerine dal darı ver kuşuna.

Yem konusunda ise champion alma çünkü içeriği basit.Kuşlar genelde sevmezler(benimkiler dahil).Ucuzdur zaten bir paketi 3 lira.İçindeki boyalı maddelerden bahsetmiyorum bile.

Bonnie,vitte molen,vitakraft gibi ürünler tavsiyemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

Dostum iyi bakıcılar genelde ballı kraker vs. gibi zırvalıkları kullanmaz.Onun yerine dal darı ver kuşuna.

Yem konusunda ise champion alma çünkü içeriği basit.Kuşlar genelde sevmezler(benimkiler dahil).Ucuzdur zaten bir paketi 3 lira.İçindeki boyalı maddelerden bahsetmiyorum bile.

Bonnie,vitte molen,vitakraft gibi ürünler tavsiyemdir.

Alıntıları Göster
    vedkum dgoru soylemiş.. hemde cok ballı krakere gerek yok bak ben measla onun yeırne yumurta beyazını verıyom meyvede veriyorum kusumc ok saglıklı 10 numara kuş suana kadar 2 kez grip oldu o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: hamus07

vedkum dgoru soylemiş.. hemde cok ballı krakere gerek yok bak ben measla onun yeırne yumurta beyazını verıyom meyvede veriyorum kusumc ok saglıklı 10 numara kuş suana kadar 2 kez grip oldu o kadar

Alıntıları Göster
    benim bildiğim muhabbet kuşuna ilk iki ay beyaz darıdan başka yem verilmez.
  • quote:

merhaba benim muhabbet kuşum var alalı 9 gün oldu karısık mama kullanyorum meyveli nasıl oluyorsa fakat o meyveli denen seyler sanki bana zararlı gibi geldi renkli renkli

ve yiyemiyorda bi tane aldım elimle felan kırıyım dedim kırmızıydı meyvenin rengi elimede kırmızı boya bulaştı ve kırılmadıda çok sertti alışmadan başka mama mı kullanıyım birde ballı krakeri var fakat yemiyor

şimdi mamasını yerken çıkartıp yarıda çıkarttım yerken ballı krakerinin önüne koydum yemeye başladı böle böle alıştırsam kötü olur mu ve mamasını değiştiriyim mi kafesinde tek mamalık yer var.

mavi boncuk al ben 5-6 aydır kullanıyorum diğer yemlere göre en iyisi bu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

quote:

merhaba benim muhabbet kuşum var alalı 9 gün oldu karısık mama kullanyorum meyveli nasıl oluyorsa fakat o meyveli denen seyler sanki bana zararlı gibi geldi renkli renkli

mavi boncuk al ben 5-6 aydır kullanıyorum diğer yemlere göre en iyisi bu bence
    Çoğu kimse bilmez ama en kaliteli yem KİKİ dir.Bunun yanında aynı eşdeğer kalitede VİTAKRAFT vardır.BONNİE 3. sırada gelir.Kullanın ne demek istediğimi anlarsınız.Ben KİKİ kullanıyorum hergün yem bitiriyo bizim kuşlar.Hele krakerleri çok iyi yapmışlar.Alüminyum folyolamışlar taze kalsın diye.süper

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion3560

Çoğu kimse bilmez ama en kaliteli yem KİKİ dir.Bunun yanında aynı eşdeğer kalitede VİTAKRAFT vardır.BONNİE 3. sırada gelir.Kullanın ne demek istediğimi anlarsınız.Ben KİKİ kullanıyorum hergün yem bitiriyo bizim kuşlar.Hele krakerleri çok iyi yapmışlar.Alüminyum folyolamışlar taze kalsın diye.süper

Alıntıları Göster
    O meyveli dediğiniz parçalar, boyanmış ekmek kırıntılarıdır

Muhabbet kuşlarında yem olarak en iyi marka Witte Molen bence. Bonnie, Champion gibi markalara göre 2-3 lira daha pahalıdır ama zaten 1 kutu yem 3-4 ay rahat gidiyor bir kuşa.

Ballı krakeri de tavsiye etmiyorum. İçerisinde yapıştırma amacıyla kullanılan çeşitli kimyasallar var.

• Witte molen piyasada yok artık :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_samur

Witte molen piyasada yok artık :(

Evet bende bulamadım o yüzden Vitakraft ve Tropifit arasında kaldım.Bu arada da geçici olarak Garden mix i tavsiye üzerine
    almıştım ve sevdi bizimki ama bakalım artık...
  • Merhaba erkek kusum yemleri disari atiyo neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit3737

Merhaba erkek kusum yemleri disari atiyo neden
    ballı kraker zararlı falan değil birader yalnız seven kuş var sevmeyen kuş var
  • yapıştırıcı kullanıldıgı için kuslara zarar verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eski acik

yapıştırıcı kullanıldıgı için kuslara zarar verir

hocam benimkinde hiçbir yapıştırıcı madde kullanılmamıştır diye bakanlık onaylı ibare var
  • doğrudur dostum hangi bakanlık onaylamış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.