Şimdi Ara

Muhabbet kuşu mu Sultan papağanı mı, Cennet papağanı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
4
Favori
33.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler hangisini alayım. Para sorunum yok da, sultan papağanı 125 tl cennet 50 tl - konuşması çok da önemli değil. Kafesleri filan nasıl olmalı - bütçem 200 TL.

• tabii ki muhabbet kuşu.papağan türünün en zeki üçüncü cinsi muhabbet kuşudur.bilhassa albino ( gen hastası ) muhabbet kuşu bulabilirsen hiç kaçırma derim.
  • Benim bir de kanaryam var ve çok akıllı- bir gün benle konuşacak diye korkuyorum
    Muhabbet kuşu ile aynı odada bulunmaları kıskançlık durumu yaratır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiralayTurk57

quote:

Orijinalden alıntı: listen

Benim bir de kanaryam var ve çok akıllı- bir gün benle konuşacak diye korkuyorum

Yıllardır muhabbet kuşu besliyorum (Bugün de bunu amma söyledim övünüyormuş gibi ama) ve buna dayanarak çok net söylüyorum kıskançlık yaratır hatta aynı odada olmasalar bile yaratır kıskanan muhabbet kuşu olur.

Diğer kuşları önerir misin? Mesela cennet papağanı kıskanır mı?

• İsimlerini pompiş koyarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiralayTurk57

quote:

Benim bir de kanaryam var ve çok akıllı- bir gün benle konuşacak diye korkuyorum

Yıllardır muhabbet kuşu besliyorum (Bugün de bunu amma söyledim övünüyormuş gibi ama) ve buna dayanarak çok net söylüyorum kıskançlık yaratır hatta aynı odada olmasalar bile yaratır kıskanan muhabbet kuşu olur.

annem misafirin bebeğini seviyor diye benim kuş kafeste kendini parçalıyordu

• Bebekten alsam alışırlar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet Kuşu Kafes Seçimi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cennet papağanı al, ben bebekken almıştım şimdi 1 yasına girecek. Oyuncak gibiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhabbet kuşları mükemmel hayvanlardır.2 tane besledim.Birisi 4. ayında konuşmaya başladı.Ve üstümüzden inmek bilmezdi.Ne yesem ağdımdan çıkarmaya çalışırdı.İçtiğim suyun içine atlardı.Dudaklarımı gagalayıp dururdu.Fakat ne yazıkki kaçtı.Diğer kuşum konuşmadı ama oda mükemmel evcil bir kuştu.Hep üstümüzde gezerdi bilgisayar başındayken rahat bırakmazdı.Klavyenin üstünden inmezdi.Bi tuşa basılı tutardım kafasıyla parmağımı itmeye çalışırdı.Ama oda sizlere ömür ... Yavru alırsan rahatlıkla eğitirsin.Almadan öncede kafese elini at en az kaçanını al..
  • yeğenimde sultan papağanı var çok sıcak kanlı hayvan, çok rahat vakit geçirebilirsin . Bende cennet papağanı hakkında bilgi almak istiyorum bana çok hoş görünüyorlar acaba göründükleri gibi midirler?
  • Ben kanaryama da alışsın istiyorum- düşman olmasınlar yani. Benim kanaryam asosyal zaten, kafesinden öldürsen çıkmıyor çıkınca da beni bırakmıyor, düşün balkonun yanındaydı kafesin kapısını açık bırakmışlar kaçıp gitmedi bile.
  • quote:

Ben kanaryama da alışsın istiyorum- düşman olmasınlar yani. Benim kanaryam asosyal zaten, kafesinden öldürsen çıkmıyor çıkınca da beni bırakmıyor, düşün balkonun yanındaydı kafesin kapısını açık bırakmışlar kaçıp gitmedi bile.

o kuşta bir sorun vardır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğunun hükümdarı

quote:

Ben kanaryama da alışsın istiyorum- düşman olmasınlar yani. Benim kanaryam asosyal zaten, kafesinden öldürsen çıkmıyor çıkınca da beni bırakmıyor, düşün balkonun yanındaydı kafesin kapısını açık bırakmışlar kaçıp gitmedi bile.

Valla çok akıllı- tanıyor hepimizi fakat nedense kafesinden çıkartmazsam çıkmıyor, çıkınca da bizim evden çıkmıyor
    Ama mesela babamı annemi beni tanıyor yani. Hiç sorunu yok yaşlı kurdun 5 yaşında ama

• quote:

quote:

quote:

Valla çok akıllı- tanıyor hepimizi fakat nedense kafesinden çıkartmazsam çıkmıyor, çıkınca da bizim evden çıkmıyor
    Ama mesela babamı annemi beni tanıyor yani. Hiç sorunu yok yaşlı kurdun 5 yaşında ama

Doğrudur hocam benim rahmetli kanaryamda ben çıkartmadıkça hayatta çıkmazdı kafesinden ama sabahları ötüşü komşular tarafından bile duyuluyordu ah ah :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhabbet kuşu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Fronto-

quote:

quote:

quote:

Doğrudur hocam benim rahmetli kanaryamda ben çıkartmadıkça hayatta çıkmazdı kafesinden ama sabahları ötüşü komşular tarafından bile duyuluyordu ah ah :(

Kafesini çok benimsiyor kanaryalar, bu arada geçmiş olsun.. Benim önceki kanaryamı da kargalar öldürmüştü
    Bu gün gidiyorum eğer güzel kuş bulursam alırım- hala karar veremedim ama hiç belli de olmaz yani

• Bende şuanki muhabbet kuşum öldükten sonra sultan papağanı almayı düşünüyorum.Ama daha önce hiç beslemedim muhabbet kuşlarına göre artıları ve eksileri nelerdir?
  • Tabiki sultan papağanı dostum

Bak bunlar benım keratalar
    http://www.youtube.com/watch?v=31qholW-x0Y&feature=channel_video_title
  • konusamaz ama yavruyken alacagin bir cennet papaganiyla yapabileceklerinin siniri yoktur. ayrica bence cok daha zekidir diger ikisinden.

bir ornek : cennet papagani sahibi bir cocuk anlatmisti, abisiyle tartisiyorlarken cocugun cennet papagani abisine resmen saldiriyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 13 Ağustos 2011; 17:43:39 >
  • yavru sultan al derim bir muhabbet kuşu sahibi olarak muhabbet kuşunu kötülemek için söylemiyorum ancak sultanlar asil gibi duruyorlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.