Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
5.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir muhabbet kuşu aldım bana alıştı elime fln geliyor onunla çok iyi ilgileniyorum omzuma fln konuyor birlikte oynuyoruz ama 2 şeyden tedirginim 1:kuşum yastıklarda ipleri kemiriyor kemirirken baktım ip uzundu baya elime alayım dedim bir süre sonra bir baktım ip kısalmış bir şey olur mu diye soracaktım en fazla 4 gün böyle kemirdi ama bundan sonra kontrol edicem,engel olıcam hiç kemirtmicem ve yedirmicem iyiki erkenden fark ettim diye seviniyorum ama siz yinede en fazla 4-5 gün böyle kemirdi bir şey olur mu?sorusuna cevap verirseniz sevinirim şuan dış görünüşte yani ağzında karnında başında fln ve hareketlerinde,bana olan yakınlığında ve ilgisinde fln hiç bir anormallik yok
    2. ise:kuşum arada bir omzuma fln konuyor ve yine saçlarımı kemiriyor ön saçlarıma yaklaştırdım yiyebiliyor mu diye bakmak için koparamıyor gibime geldi bun la ilgilide bir bilgi verirseniz çok sevinirim .Muhabbet kuşumun fotoğrafını koyacaktım ama dosya çok büyük diyor . Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• dişleri kasiniyordur kemirmesi normaldir benim kusta tahta kemiriyor sonra yere atiyor kemirdigi seyi senin kusunu bilmem belki yutmusta olablir yutarsa onu sindirmesi zordur ve kötü şeyler olabilir senhttp://www.hizliresim.com/ yükle resmi linki koy foruma anlayan biri bakar mutlaka.
  • Teşekkürler resmi koyuyorum bana göre bir sorun yok ne dış görünüşünde nede karnında nede ağzında ve hareketlerinde fln hiç bir sorun yok gibime geliyor zaten artık izin vermiyorum ama tahtayla ip aynı şey değil inş bir sorun yoktur koydum resmi cevap gelir inş ilk resimdeki ipi kemirmişti yere attımı bilmiyorum ama ip azalmıştı yani inş yutmamıştır.Ve üstünden 1 gün geçti hiç bir sorun yok şuan inş ilerde bir şey çıkmaz zaten artık izin vermiyorum saçıma fln gelince elime alıyorum

Muhabbet Kuşum

Muhabbet Kuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadim12 -- 13 Temmuz 2012; 15:52:55 >

• arkadaşlar yemeği dışında diğer şeyleri yemesine izin vermeyin benim kuş evin duvarlarını yiyiyordu.İlk başlarda birşey olmaz ama sonra sonra boğazı tahriş olabilir.Benimkisi öyle kendini kötü hissediyordu.Veterine götürdüm ilaç verdi boğazına damlatıyordum.Ama kuşuma yaramadı ve 3 güne öldü.Dikkatli olmanızda fayda var

Bu arada kuşun çok güzel inşallah uzun yıllar yaşar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Protexrock -- 13 Temmuz 2012; 16:15:50 >
  • Kuşun çok güzel ve değişik bir kuş gaga taşı al kuşa onu kemirsin gagasını törpüler .
  • teşekkürler gaga taşı var zaten ama hani şu kireç gibi olandan bende istemiyorum onu diğeirnde alsammı o yeter mi
  • Alçıdan yapılanlar var ondan alma gittiğin yere deki '' mürekkep balığı kemiği'' sana verir adam. paketin üstüne bak ne yazıyor içinde neler var alçı kireç falan oluyor onlardan alma..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    15 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    Muhabbet kuşum 3 gündür ishal
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şuan ondan kullanıyorum tamam yarın gider sorarım saolasın :)
  • benim kuşun birebir aynısı ancak benim kuş 2 yaşında bu biraz ufak :D
  • Iplik kumaş yün gibi şeylerle oynamasına izin verme. Bizimki koltuk falan kemirirdi birgün bir baktık parmaklarından birine iplik yumağı dolanmış kördüğüm olmuş.hayvan kendi çıkarmaya çalıştı olmadı biz denedik öyle bir dolanmışki bir ip yok çıkmıyor. Ne tutacak ne kesecek pay yok. Parmak mosmor oldu bir hafta sonrada kopmuştu.bu bahsettiğim olduğunda ben heralde 10 yaşında falandim. Yani tam 14 yıl önce :) o kus tek parmağı kopuk uzun yıllar yaşadı 8-9 yıl gibi.. 2006-07 gibide öldü rahmetli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bu kuş kuçuk daha 1-2 aylık fln ytavru aldım bişerek konuştumak için iplik lerle oynama dediğni için dikkat edecğim teşekkrüler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.