Merhabalar. Yaklaşık 7-8 yıldır muhabbet kuşu sahibiyim. Başlarda hiç konuşmazdı, utanırdı ancak bir yıl kadar sonra bu sorunlardan hiçbiri kalmadı. Sürekli öter, konuşur, türlü oyunlar yapardı. Aynası vardı onu gagalardı elime gelir kafasını sallardı tırnağımı gagalardı kafamıza omzumuza konardı öperdi falan baya oynardı bizimle. Hatta sonraları balkonumuzda bir muhabbet kuşu daha bulmuştuk onu da aldık kafese birlikte oynamaya başladılar. Daha sonra kuşları bazı nedenlerden dolayı arkadaşıma götürdüm,yaklaşık bir ay orada kaldı ve balkonda bulduğumuz ölmüştü kafes geldiğinde. Ne olduysa ondan sonra oldu. Ne konuşur,ne elimize gelir, ne öter, ne de oyun oynar oldu. Elime almaya,sevmeye çalışıyorum sürekli kaçıyor. Kafesinden de çıkmıyor doğru düzgün. Yaklaşık bir ay oldu arkadaşımdan geleli. Daha önceleri de il dışına giderken tanıdıklarımıza bırakırdık. 1 hafta kadar konuşmaz sonraları alışırdı. Şimdi neden böyle oluyor pek akıl sır erdiremiyorum. Acaba yaşlandı mı diye düşünüyorum. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.
ben kuşu arkadaşıma bırakıcam o kuş ondan donunce boyle olucak canını okurum o arkadaşın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme