Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum evden gitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizimki daha yeni almıştık dışarı çıkardık pencere açık olduğunu unutmuşuz fırladı gitti.Sonra babam hemen pencereden baktı kuşun gittiği yere 4 tane kuş bunun etrafını sarmış alt edememişler bu da bi arabanın camına konmuş babam koştu aşağıya tuttu geri getirdi.kendi anlatmıştı

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsem96 -- 3 Haziran 2012; 22:35:31 >
  • Bizde de var bir afacan hic kafesine girmek istemiyor,bizimle birlikte sofraya oturuyor ve isin ilginc yani hic bir yemegede bulastigini gormedim.Gercekten insan cok alisiyor anlayabiliyorum durumunu dostum,aileden biri gibi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim gibiydi ailenin en küçük üyesi gelmeyecek sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

yalçın çakır'a başvur o bulur kuşunu

• Son muhabbet kusum 10-11 sene yasadi son yillarinda ucamiyordu. Kafesten suzulup yere iniyordu. Hep acikti kafesi cagirinca gelirdi yemek yerken omzumda durur ekmek uzatirdim yerdi bol bol yesillik yedirirdim hatta yem fazla yedirmezdim bir gun evden gittim dusmus vitrinin arkasina evdekilerde kac gun farketmemisler oldu gitti yazik

• 4-5 hafta önce benim 2 Muhabbet kuşum evin camını açık bıraktığımdan Dolayı Kafesi devirip Kaçtı.
    Gerçekten Çok üzülüyor insan.Daha sonra 1-2 gün aradım.Ama bulamadım...Geçmiş olsun sanada.Umarım Bulursun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.