Şimdi Ara

Muhabbet kuşum hasta mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var...yaklasık 1 ay once muhhabet kusu aldım..son zamanlarda kusumun dıskısı surekli gagasına yapısıyor...ayrıca son bir kac gundur sadece kafasında siyah noktalar olustu..ayrıca genelde sabit dururken tuylerini kabartıp bir kac saniye sonra da gagası ile tuylerini didikliyor..

bir sorun mu var acaba??yardımcı oolabilri misiniz arkadaslar..kusum erkek...

• tesekkurer =)) valla korktum bitlendi die...bi hastalık var die..bu arada gecmiş olsun..uzuldum bak ben de simdi.. =((

bide bir sey sorucam...benm kus hala ele alısmadı hala kacıyor...elimi uzatmadıgım takdirde cok guzel oyun oynuyor benmle...belli cıkarttıgım seslere ornegin ıslık sesime tepki veriyor..hareket olarak da tepki veriyor ancak el uzatıldıgı zman hemen kacıyor..muhabbetkusu.org da 4-5 saat ac bırakın sonra yemini elinizle verin diyordu..sabırla denedim..ancak bana mısın demedi..cok inatcı bnm kus...nasıl alıstırırım ele..???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aciidjxi -- 22 Eylül 2010; 18:35:01 >
  • inanmayacaksınız ama aldığım günden beri elime geliyor dişi muhabbetim... 1 senedir benimle maşallah...
    bu arada istersen ihtiyaten bir sprey al bit hemen hemen her kuşta oluyor ve çok rahatsız ediyor kuşları
  • Arkadaşım muhabbet kuşu daha yavruysa bir sorun yok siyah noktaların oluşmasında.
    Tüylerini kaşındığı için veya düzeltmek için didikliyordur.
  • TüyLerin KabaRması OnLar İcin MutLuLuqu BeLirti Ordu Sanırım.. Bende De Var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    15 yıl önce açıldı
    Muhabbet kuşum 3 gündür ishal
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.