Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum Hırçınlaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuşu alalı 1 ay oldu 4 aylık felan oldu şu anda ve erkek. İlk iki hafta sonunda baya alıştı hiç dışarı çıkarmadık parmagımıza gövdesine dokundurdugumuzda geliyordu. Konuşuyorduk onla biraz parmagımızda duruyordu sonra iniyordu hiç ısırması yoktu. Bi sefer bağırmaya başladı sonra birden elimi ısırmaya çalıştı elimi birden çektim ikimizde korktuk o zamandan sonra git gide daha da agrasifleşti parmagımı artık gövdesine deydiremiyorum direk ısırıyor. (Isırıyor derken küçüklüğünden olsa gerek hiç acıtmıyor yem yiyor gibi ısırıyor) Ama yem olsun elimde hiç korkmadan hemen yem yiyor. Bide çok kaşınıyor o kaşıntısı için bugün ilaç alıcam acaba bu sorun hakkında yardımcı olabilecek varmı ?

• burak378 B kullanıcısına yanıt
    ilaç filan alma. kaşıntısı normal ağızı ile kanat arasına yada tüylerinin arasına götürüp tüy çikişi ve normal olarak kaşındığı için yapıyordur. boş yere ilaç alma kuşu sağlığını bozma.

büyüdüğü için normal bu hareketler eş isteme zamanına geliyor
  • Daha cok ilgilen, kusunla konus duzelir.

Arti olarak kusu cok yuksege koyma senin gogsune gelecek sekilde bir yukseklige koy.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuş askılığı aldık onda duruyor kafesi. Hiç sevdirmiyor severken direk ısırıyor. 2 haftada kuşu elinden düşmeyenler var benim kuş parmağımı ısırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak378 -- 30 Ocak 2016; 17:01:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhabbet kuslari tektip olarak bi fabrikadan cikmiyor maalesef, hepsinin farkli bir karakteri var. Sen ilgini sevgini eksik etme duzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • U.C.Y kullanıcısına yanıt
    eyw. sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.